Ανακοινώθηκαν οι παρουσιαστές της Junior Eurovision 2019!

Ανακοινώθηκαν οι παρουσιαστές της Junior Eurovision 2019!

Στην δημοσιότητα δόθηκαν τα ονόματα των τριών παρουσιαστών της Junior Eurovision 2019, που θα διεξαχθεί στις 24 Νοεμβρίου στην Πολωνία. Πρόκειται για τους Ida Nowakowska, Aleksander Sikora και Roksana Węgiel.

Λίγα λόγια για την Ida Nowakowska

Η Ida γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 1990 και είναι Πολωνο-αμερικάνα χορεύτρια, ηθοποιός και τηλεοπτική προσωπικότητα.

Σπούδασε στη Νέα Υόρκη στο Professional Performing Arts School and Steps στο Broadway και εμφανίστηκε στην Metropolitan Opera. Έχει συμμετάσχει στις ταινίες «Bandit» και «Out of Reach» με τον Steven Seagal. Η Ida  αποφοίτησε από το τμήμα κινηματογράφου, θεάτρου και τηλεόρασης του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Λος Άντζελες. Όσο σπούδαζε, εργάστηκε επίσης ως χορεύτρια σε μια περιοδεία με τους Bruno Mars και Cee Lo Green.

Στην Πολωνία, η Ida έχει εμφανιστεί ως χορεύτρια, κριτής και καλεσμένη σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές. Αυτή τη χρονιά παρουσίασε την δημοφιλή πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του TVP «Pytanie na śniadanie», ενώ θα φιλοξενήσει και την επόμενη έκδοση του «The Voice Kids».

Λίγα λόγια για τον Aleksander Sikora

Ο Aleksander γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1990 και είναι Πολωνός παρουσιαστής και δημοσιογράφος θεμάτων lifestyle. Έκανε το ντεμπούτο του το 2011 ως τηλεπαρουσιαστής και video jockey στα πιο δημοφιλή μουσικά κανάλια της χώρας, όπως το MTV Polska, το VIVA Polska και το 4funTV.

Σήμερα, ο Aleksander εργάζεται για τον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό της Πολωνίας TVP, ως μέλος της δημοφιλέστερης πρωινής εκπομπής «Pytanie na śniadanie». Είναι επίσης ο παρουσιαστής της καλοκαιρινής περιοδείας του TVP2, στην οποία εμφανίζονται οι καλύτεροι Πολωνοί και διεθνείς τραγουδιστές.

Ο Aleksander έχει επίσης καλύψει τον διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision 2017 στο Κίεβο, τον διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision 2018 στη Λισαβόνα, τα MTV Video Music Awards 2018 στη Νέα Υόρκη, ενώ το 2017 και 2018 τα MTV Europe Music Awards στο Λονδίνο και το Μπιλμπάο.

Λίγα λόγια για την Roksana Węgiel

Η Roksana γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 2005 και είναι αυτή που κέρδισε τον περασμένο διαγωνισμό τραγουδιού της Junior Eurovision στο Μινσκ, με το τραγούδι της Anyone I Want To Be, φέρνοντάς τον στην χώρα της. Έγινε η πρώτη Πολωνή νικήτρια στο διαγωνισμό, ενώ το βίντεο κλιπ του τραγουδιού της έσπασε ρεκόρ προβολών στο επίσημο κανάλι της JESC στο YouTube. Η Roksana, επίσης, κέρδισε την πρώτη έκδοση του «The Voice Kids» στην Πολωνία, στην ηλικία των 13 ετών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.