Μάλτα JESC 2019: Η Eliana Gomez Blanco εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό

Μάλτα JESC 2019: Η Eliana Gomez Blanco εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό

Η δημόσια τηλεόραση της Μάλτας TVM, ανακοίνωσε σήμερα ότι εκπρόσωπος της χώρας στην Junior Eurovision 2019, που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο στην Πολωνία, θα είναι η Eliana Gomez Blanco.

Η Eliana επιλέχθηκε ανάμεσα από 12 υποψηφίους που ερμήνευσαν τα τραγούδια τους και παρουσίασαν τα μουσικά τους ταλέντα στην κριτική επιτροπή, η οποία αποτελούταν από τους Claudia Faniello (εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2017), Ela Mangion (εκπρόσωπος της χώρας στην JESC 2018) και Deo Grech (συνθέτης, παραγωγός και παρουσιαστής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραμμάτων). Η κριτική επιτροπή συνέβαλλε κατά 50% στο τελικό αποτέλεσμα, ενώ το υπόλοιπο 50% των ψήφων προήλθε από ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Λίγα λόγια για την Eliana Gomez Blanco

Η Eliana είναι τραγουδίστρια σε τοπικό τηλεοπτικό πρόγραμμα και έχει εκπροσωπήσει τη Μάλτα σε πολλά διεθνή φεστιβάλ, στα οποία έχει επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Κέρδισε το Għanja Tal-Poplu Żgħażagħ 2018 ως ντουέτο με το τραγούδι Dwell. Την ίδια χρονιά επίσης ήταν φιναλίστ στον εθνικό τελικό της Μάλτας για την Junior Eurovision. Εκτός από το τραγούδι, η Eliana αγαπά το διάβασμα ενώ αυτό τον καιρό είναι αφοσιωμένη στο σχολείο θέλοντας να ακολουθήσει το όνειρό της να γίνει γιατρός. Είναι επίσης παθιασμένη με την κομμωτική, όπου και θα δώσει τις τελικές της εξετάσεις τον Σεπτέμβριο. Η Eliana πιστεύει ότι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή είναι ότι πρέπει “Να παραμένεις πάντα πιστός στις δικές σου αξίες και να μην επηρεάζεσαι από τους άλλους”.

Η επιλογή του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει η Eliana στην Πολωνία, θα γίνει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.