Σουηδία: Η Amanda Aasa είναι η πρώτη υποψήφια του Melodifestivalen 2020

Σουηδία: Η Amanda Aasa είναι η πρώτη υποψήφια του Melodifestivalen 2020

Χθες πραγματοποιήθηκε ο τελικός του μουσικού διαγωνισμού που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ραδιοφωνικός σταθμός της Σουηδίας P4 Nästa. Από αυτόν τον διαγωνισμό, τα τελευταία χρόνια, επιλέγεται ένας από τους φιναλίστ για να διαγωνισθεί στην εθνική επιλογή της Σουηδίας για την Eurovision, Melodifestivalen.

Στον χθεσινό τελικό διαγωνίσθηκαν συνολικά 8 καλλιτέχνες, με νικητή τον Tim Lööv με το τραγούδι All I need is you, ενώ σε έναν από τους ημιτελικούς τους Melodifestivalen, η κριτική επιτροπή αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία να συμμετάσχει η Amanda Aasa. Η Amanda δεν θα διαγωνιστεί με το τραγούδι Gå hem όπου έλαβε μέρος στο P4 Nästa, αφού σύμφωνα με τους κανόνες της Eurovision το τραγούδι δεν θα πρέπει να έχει κυκλοφορήσει πριν από την 1η Σεπτεμβρίου.

Η Σουηδία φέτος εκπροσωπήθηκε από τον John Lundvik με το τραγούδι Too Late For Love, φτάνοντας στην 5η θέση του μεγάλου τελικού στο Τελ Αβίβ, δυο θέσεις πιο ψηλά από την περσινή συμμετοχή της χώρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.