Αλβανία: Δείτε τις εμφανίσεις του Β’ ημιτελικού του Festivali i Këngës 58

Αλβανία: Δείτε τις εμφανίσεις του Β’ ημιτελικού του Festivali i Këngës 58

Ολοκληρώθηκε o δεύτερος ημιτελικός του 58ου Festivali i Këngës, του φεστιβάλ από το οποίο θα επιλεγεί ο εκπρόσωπος της Αλβανίας για την Eurovision 2020 στο Ρότερνταμ. Απόψε διαγωνίστηκαν οι επόμενοι 10 από τους συνολικά 20 διαγωνιζόμενους. Τις εμφανίσεις του πρώτου ημιτελικού μπορείτε να τις δείτε από ΕΔΩ.

Η Βραδιά πραγματοποιήθηκε στο Pallati i Kongreseve στα Τίρανα, ενώ  κεντρική παρουσιάστρια ήταν η Alketa Vejsiu. Ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε τις εμφανίσεις των αποψινών διαγωνιζόμενων:

  1. Robert Berisha – Ajo nuk është unë
  2. Wendi Mancaku – Ende
  3. Kastro Zizo – Asaj
  4. Tiri Gjoci – Me gotën bosh
  5. Era Rusi – Eja merre
  6. Olta Boka – Botë për dy
  7. Valon Shehu – Kutia e Pandorës
  8. Arilena Ara – Shaj
  9. Eli Fara & Stresi – Bohemë
  10. Gena – Shqiponja e lirë

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο μεγάλος νικητής του Festivali i Këngës θα αναδειχθεί 100% από την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής που αποτελείται από επαγγελματίες της μουσικής. Φέτος η δημόσια τηλεόραση της Αλβανίας αποφάσισε να καλέσει στην επιτροπή του φεστιβάλ τρεις καταξιωμένους σε όλη την Ευρώπη ειδικούς, ένας εκ των οποίων είναι και ο Δημήτρης Κοντόπουλος. Οι άλλοι 2 καλεσμένοι διεθνείς κριτές είναι ο Christer Björkman και ο Felix Bergsson.

O τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 21:30 όπου θα εμφανιστούν οι  12 διαγωνιζόμενοι που πήραν την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του 58ου Festivali i  Këngës.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.