Αλβανία: Δείτε τις εμφανίσεις της δεύτερης βραδιάς του 60ου Festivali i Këngës

Αλβανία: Δείτε τις εμφανίσεις της δεύτερης βραδιάς του 60ου Festivali i Këngës

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η δεύτερη βραδιά του του 60ου Festivali i Këngës, η οποία ήταν αφιερωμένη στην ιστορία του Festival. Θυμίζουμε πως το τριήμερο 60ο Festivali i Këngës μέσω του οποίου θα επιλεγεί ο εκπρόσωπος της Αλβανίας στην Eurovision 2022, πραγματοποιείται στο συνεδριακό παλάτι των Τιράνων, ενώ παρουσιαστές του είναι οι Ardit Gjebrea (πατέρας της Anna Gjebrea που εκπροσώπησε την Αλβανία στην Junior Eurovision 2021), Isli IslamiKelvi Kadilli, Xhemi Shehu και η Jonida Maliqi, εκπρόσωπος της Αλβανίας στην Eurovision 2019 με το τραγούδι Ktheju tokës με το οποίο κατέλαβε την 17η θέση. O νικητής του φεστιβάλ θα ανακοινωθεί αύριο και θα επιλεγεί από την παρακάτω 7μελή κριτική επιτροπή: Anxhela PeristeriAgim DoçiAnxhela FaberOsman MulaRozana RadiOlsa ToqiOlti Curri. Ανάμεσά τους συναντάμε την φετινή εκπρόσωπο της Αλβανίας στην Eurovision, την Anxhela Peristeri η οποία με το τραγούδι Karma έφτασε έως την 21η θέση.

Απόψε οι 14 από τους 17 αποψινούς διαγωνιζόμενους, αυτοί που ανήκουν στην κατηγορία των έμπειρων καλλιτεχνών, ερμήνευσαν την συμμετοχή τους μαζί με έναν παλαιότερο συμμετέχοντα του Festivali i Këngës. Αντίθετα οι 3 νεοεμφανιζόμενοι καλλιτέχνες που πήραν την πρόκριση για τον τελικό από την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ, ερμήνευσαν μόνοι τους την ακουστική εκδοχή του κομματιού τους. Αναλυτικά οι σημερινές εμφανίσεις ήταν οι παρακάτω:

  1. Evi Reci &  Liljana Kondakçi – Me duaj
  2. Denis Skura & Bashkim Alibali – Pse nuk flet, mama?
  3. Rezarta Smaja & Irma Libohova E Jemja Nuse
  4. Ester ZahiriHijena
  5. Eldis Arrnjeti – Refuzoj
  6. Olimpia SmajlajDua
  7. Alban Ramosaj & Gjergj Leka – Theje
  8. Janex & Pirro CakoDeluzional
  9. Shega & GiliNjë
  10. Kastro Zizo & Justina AliajKujë
  11. Urban band & Kozma DushiPadrejtësi
  12. Endri & Stefi Prifti & Myfarete LazeTriumfi i jetës
  13. Mirud & Afërdita ZonjaPër dreq
  14. Ronela Hajati & Sabri Fejzullahu – Sekret
  15. Gjergj Kaçinari & Mihrije Braha – Në ëndërr mbete ti
  16. Kelly & Aleksandër Gjoka – Meteor
  17. Sajmir Çili & Luan Zhegu – Nën maskë

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.