Χ.Βαρθακούρης: “Περιμένω να ακούσω το τραγούδι της Amanda για να έχω άποψη”

Χ.Βαρθακούρης: “Περιμένω να ακούσω το τραγούδι της Amanda για να έχω άποψη”

Η κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha, Super Κατερίνα, συνάντησε τον αδερφό του υποψήφιου για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2022 Good Job Nicky, Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος μίλησε για την συμμετοχή του αδερφού του αλλά και για την επιλογή της Amanda Georgiadi.

Κάποια στιγμή σκέφτηκα να πάω στην Eurovision ως συνθέτης. Έδωσα και ένα τραγούδι.

Εγώ περιμένω να ακούσω το τραγούδι της Amanda, ώστε να έχω ένα σημείο αναφοράς, να πω “α! εντάξει, οκ, είναι καταπληκτικό τραγούδι ή είναι μια υπέροχη φωνή”. Δεν την ξέρω την κοπέλα καθόλου. Αυτή τη στιγμή ξέρω μόνο το τραγούδι που έστειλε ο αδερφός μου. Δεν ξέρω τι βρήκαν σ’ αυτό το τραγούδι, και δε το λέω με κακό τρόπο. Σίγουρα κάτι βρήκανε. Οι άνθρωποι στην επιτροπή είναι επαγγελματίες. Υποθέτω ότι ήταν αξιοκρατικά τα κριτήρια. Άκουσαν τα τραγούδια, κάνανε μια ψηφοφορία και επέλεξαν αυτό που πέρασε.

Το τραγούδι του Νίκου είναι πάρα πολύ ωραίο, στο στυλ του. Δεν ξέρω… Αν δεν ακούσω το άλλο… Μπορεί να το ακούσω και να πω “α! τώρα κατάλαβα γιατί”. Μπορεί να είναι τελείως διαφορετικό. Περιμένω να ακούσω και τότε θα έχω άποψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.