Αλβανία: Ακούστε την ανανεωμένη εκδοχή του Ktheju tokës

Αλβανία: Ακούστε την ανανεωμένη εκδοχή του Ktheju tokës

Αποκαλύφθηκε προ ολίγου η ανανεωμένη εκδοχή του Κtheju tokës του τραγουδιού με το οποίο η Jonida Maliqi θα εκπροσωπήσει την Αλβανία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2019.

Δείτε παρακάτω το videoclip του τραγουδιού :

Jonida Maliqi είναι 36 χρονών και κατάγεται από τα  Τίρανα και είναι μια από της πιο χαρακτηριστικές φωνές της Αλβανικής pop σκηνής. Ξεκίνησε την καριέρα της από το Festivali i Këngës σε ηλικία 13 και μετράει συνολικά 9 συμμετοχές, ενώ το 2010 είχε παρουσιάσει το συγκεκριμένο φεστιβάλ. Έχει κυκλοφορήσει συνολικά δίσκους ενώ έχει αρκετές συμμετοχές και βραβεία σε φεστιβάλ της Αλβανίας. Το τραγούδι της είναι μια βαλκανική μπαλάντα σε στίχους και μουσική της Eriona Rushiti.

Η Αλβανία συμμετέχει στον διαγωνισμό της Eurovision από το 2004, με καλύτερο της αποτέλεσμα στον διαγωνισμό την 5η θέση με την Rona Nishliu και το τραγούδι Suus. Το 2018 με τον Eugent Bushpepa και το τραγούδι Mall έφτασε έως την 11η θέση. Στον φετινό διαγωνισμό η Αλβανία θα εμφανιστεί στον δεύτερο μισό του δεύτερου ημιτελικού.

Μία σκέψη στο “Αλβανία: Ακούστε την ανανεωμένη εκδοχή του Ktheju tokës

  1. Ωραίο…
    Δεν ξέρω πως θα είναι επί της σκηνής.
    Φωνή έχει.
    Μοιάζει να μην εξελίσσεται η μελωδία.
    Δεν το απορριπτεις όμως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.