Ακούστε το “Breathlessly” στα ιταλικά και το “On My Way” στα σλοβένικα!

Ακούστε το “Breathlessly” στα ιταλικά και το “On My Way” στα σλοβένικα!

Δύο ακόμη καλλιτέχνες του φετινού διαγωνισμού μας παρουσίασαν πριν από λίγο δύο διαφορετικές εκδοχές των τραγουδιών με τα οποία συμμετέχουν στον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Η Claudia Faniello από τη Μάλτα διασκεύασε το Breathessly στα ιταλικά, ενώ ο Omar από τη Σλοβενία παρουσίασε σε τηλεοπτικό show της χώρας του το On My Way στη μητρική του γλώσσα.

Η Claudia Faniello είναι μισή Ιταλίδα όπως δηλώνει και στην αρχή του βίντεο. Το Breathlessly στα ιταλικά έγινε Perdersi και η Claudia το αφιερώνει στον πατέρα της που είναι Ιταλός:

Ο Omar παρουσίασε τη σλοβένικη εκδοχή του τραγουδιού του στο τηλεοπτικό show  Slovenski pozdrav. Τους στίχους έγραψε ο Žiga Pirnat. Η Σλοβενία εξετάζει μάλιστα το ενδεχόμενο ο Omar να διαγωνιστεί στο Κίεβο με τη σλοβένικη εκδοχή. Για να γίνει αυτό θα πρέπει η δημόσια τηλεόραση της χώρας να πληρώσει κάποιο πρόστιμο, αφού η εκδοχή που κατέθεσε στην συνάντηση των αρχηγών αποστολών το Μάρτιο ήταν διαφορετική, από αυτή που τώρα ενδεχομένως επιθυμεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.