Ακούστε το τραγούδι “Ίδιο tempo” των Duo Fina που ήταν υποψήφιο πέρσι για τον Ελληνικό τελικό

Ακούστε το τραγούδι “Ίδιο tempo” των Duo Fina που ήταν υποψήφιο πέρσι για τον Ελληνικό τελικό

Κυκλοφόρησε χθες το τραγούδι “Ίδιο tempo” των Duo Fina, το οποίο ήταν υποψήφιο πέρσι για τον Ελληνικό τελικό ο οποίος εν τέλη δεν διεξάχθηκε ποτέ. To τραγούδι είναι μια νοσταλγική μπαλάντα με οπερετικά στοιχεία σε Ελληνικούς στίχους.

Το συγκεκριμένο τραγούδι είχε υποβληθεί από την δισκογραφική εταιρεία Records On Top στην πρόσκληση που είχε απευθύνει η ΕΡΤ στις δισκογραφικές εταιρείες προκειμένου να διεξαχθεί ένας εθνικός τελικός για την επιλογή τους εκπροσώπου της Ελλάδας στην Eurovision 2018, και στον οποίον υποβλήθηκαν συνολικά 20 συμμετοχές.

Το συγκεκριμένο τραγούδι αν και πέρασε αρχικά στα 5 καλύτερα που θα διαγωνίζονταν στον εθνικό τελικό, εν τούτοις στην συνέχεια κόπηκε  γιατί δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις της ΕΡΤ για Ελληνικό ηχόχρωμα που θα έπρεπε να είχαν οι συμμετοχές. Ο εθνικός τελικός  του 2018 όμως δεν διεξάχθηκε ποτέ καθώς από τους 3 εναπομείναντες υποψηφίους: Αρετή Κετιμέ, Χοροσταλίτες, Γιάννα Τερζή, οι δύο πρώτοι αποσύρθηκαν καθώς οι δισκογραφικές του εταιρείες δεν μπορούσαν να συμφώνησαν με την ΕΡΤ για το οικονομικό βάρος που θα έπρεπε να αναλάβουν, με αποτέλεσμα να γίνει ανάθεση στην Γιάννα Τερζη και το τραγούδι Όνειρο μου.

3 σκέψεις για το “Ακούστε το τραγούδι “Ίδιο tempo” των Duo Fina που ήταν υποψήφιο πέρσι για τον Ελληνικό τελικό

  1. Έστω και από καραμπόλα τελικά φάνηκε ότι πήγε στην Eurovision το καλύτερο τραγούδι που υπήρχε πέρσι. Και να μην είχε αποκλειστεί το παραπάνω τραγούδι και όλα τ’ άλλα (για διαφορετικούς λόγους) και να γινόταν Ελληνικός τελικός, πάλι η Τερζή θα πήγαινε στην Πορτογαλία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.