Αζερμπαϊτζάν: Οι πέντε φιναλίστ για τη Eurovision 2023

Αζερμπαϊτζάν: Οι πέντε φιναλίστ για τη Eurovision 2023

Αποκαλύφθηκαν οι πέντε υποψηφιότητες για την εκπροσώπηση του Αζερμπαϊτζάν στην Eurovision 2023.

Η Ictimai αποκάλυψε σήμερα τους πέντε καλλιτέχνες που στα τελικά στάδια της επιλογής του Αζερμπαϊτζάν για την Eurovision 2023. Οι πέντε τραγουδιστές έχουν ηχογραφήσει όλα τα τραγούδια στο ίδιο στούντιο και στη συνέχεια ερμήνευσαν ζωντανά.

Οι καλλιτέχνες στο τελικό στάδιο είναι:

  1. Azer Nasibov
  2. Humay Aslanova & Amrah Musayev
  3. Leyla Izzatova
  4. Mamagama
  5. Turan & Tural Bağmanovlar

Το επόμενο στάδιο της επιλογής θα δει τις ηχογραφήσεις στο στούντιο και τις ζωντανές εμφανίσεις να μοιράζονται με μια ομάδα εστίασης. Στη συνέχεια, η ομάδα εστίασης θα επιλέξει τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει το Αζερμπαϊτζάν στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ.

Στο διαγωνισμό του 2022, ο Nadir Rustamli εκπροσώπησε το Αζερμπαϊτζάν στο Τορίνο με το “Fade to Black“, είναι ο μόνος καλλιτέχνης που προκρίθηκε στον Μεγάλο Τελικό σημειώνοντας 0 πόντους από την τηλεψηφοφορία. Στον Μεγάλο Τελικό τερμάτισε 16ος με συνολικά 106 βαθμούς, 103 από τους οποίους ήταν από την κριτική επιτροπή και 3 από την ψηφοφορία του κοινού.

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.