Ιρλανδία: Τα φαβορί του Eurosong 2023

Ιρλανδία: Τα φαβορί του Eurosong 2023

Σήμερα πραγματοποιείται ο εθνικός τελικός της Ιρλανδίας, Eurosong 2023. Εμείς σήμερα, θα σας παρουσιάσουμε τα φαβορί του φετινού εθνικού τελικού της Ιρλανδίας.

Connolly – Midnight Summer Night

H CONNOLLY είναι το καλλιτεχνικό όνομα της Jennifer Connolly, μιας 20χρονης τραγουδίστριας-τραγουδοποιού από το Leitir Meailláin στην κομητεία Galway. Η Connolly βρίσκεται επί του παρόντος στο πρώτο έτος ενός κύκλου μαθημάτων Δημιουργικής Μουσικής Παραγωγής στο διάσημο IADT / Sound Training College στο Δουβλίνο. Η συμμετοχή της στην Eurovision – “Midnight Summer Night” – είναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε δημόσια. Το τραγούδι γράφτηκε εν μέσω της πανδημίας του COVID-19 το 2020. Μιλώντας για το τραγούδι, η Jennifer πρόσθεσε:

Το τραγούδι μεταφέρει σύγχυση και συντριπτική αποστασιοποίηση, αλλά συνολικά το τραγούδι υπονοεί ότι τίποτα κακό δεν διαρκεί για πάντα, δίνοντας μια αίσθηση ελπίδας. Το να έχω την ευκαιρία να μοιραστώ το τραγούδι μου σε μια τόσο θρυλική πλατφόρμα όπως η Eurovision είναι καταπληκτικό. Δεν θα ήταν τίποτα λιγότερο από ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να φέρουμε τη Eurovision πίσω στην Ιρλανδία για άλλη μια φορά.

Adgy – “Too Good For Your Love”

Ο Ιρλανδός τραγουδιστής-τραγουδοποιός ADGY από το Λονδίνο είναι ένας από τους ανερχόμενους Ιρλανδούς τραγουδιστές/τραγουδοποιούς που κυκλοφόρησε πολλά single το 2021. Το ντεμπούτο του κομμάτι “Like You Do” έχει μεταδοθεί πάνω από 1 εκατομμύριο φορές στο Youtube και έχει παρουσιαστεί στο Το BBC παρουσιάζει. Ο ADGY είναι ένας παραγωγικός τραγουδοποιός, παραγωγός και ερμηνευτής με επιρροές από την Indie-Pop, την EDM και τη Folk. Σπούδασε τραγούδι και μουσική στο Bristol Institute of Modern Music και αποφοίτησε με πτυχίο BA Hons. Μετά την αποφοίτησή του από το Πανεπιστήμιο μετακόμισε στο Λονδίνο όπου έπαιξε και έκανε συναυλίες, αργότερα επέστρεψε στην Ιρλανδία όπου πέρασε τα δύο τελευταία χρόνια γράφοντας και αναπτύσσοντας τον τρέχοντα ήχο του ως τραγουδοποιός και καλλιτέχνης.

Οι επιρροές του περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνών από τους – Sam Smith, Bastille, Tate Mc Rae, The 1975, Lana Del Rey, MNEK και Lewis Capaldi. Το 2021 η ADGY κυκλοφόρησε μια σειρά από κομμάτια που έχουν ήδη συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων εκδοτών και δισκογραφικών. Το σόλο ντεμπούτο single του “Lighter” κυκλοφόρησε στα τέλη Φεβρουαρίου, το οποίο θα ακολουθήσει αρκετά μεγάλου μήκους κομμάτια μέσα στη χρονιά.

Leila Jane – “Wild”

Η Leila Jane είναι μια καλλιτέχνιδα από το Δουβλίνο με ρίζες από Λονδίνο και Ντόνεγκαλ. Ενώ έχει μια φωνή που έχει περιγραφεί ως «κάπου μεταξύ της Janis Joplin και της Sandy Denny», η μουσική της είναι μια ερμηνεία της σουρεαλιστικής παράδοξης πραγματικότητας στην οποία βρίσκεται συχνά η στοιχειωμένη ψυχή.

Από αυτούς τους 3, θεωρώ ότι κανένας δεν θα πάει. Οι Wild Youth που είναι και outsider, θεωρώ ότι θα μας κάνουν την έκπληξη και θα πάρουν το εισιτήριο της Ιρλανδίας για το 2023

Ποια συμμετοχή πιστεύετε ότι θα κερδίσει απόψε; Γράψτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.