Γεωργία: Με την Iru Khechanovi στο Λίβερπουλ

Γεωργία: Με την Iru Khechanovi στο Λίβερπουλ

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο ο μεγάλος τελικός του The Voice Georgia, όπου για φέτος χρησιμοποιήθηκε ως μέθοδος επιλογής εκπροσώπου της χώρας για την Eurovision.

Έπειτα από τις blind auditions, αλλά και τα live shows που ακολούθησαν, νικήτρια αναδείχτηκε η Iru Khechanovi, η οποία κέρδισε με άνεση στον προημιτελικό και στον ημιτελικό.

Η τελική τριάδα του The Voice Georgia ήταν

1.Iru Khechanovi

2.Likuna Tutisani

3.Tina Datikashvili

Ο νικητής προέκυψε Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει ο καλλιτέχνης στο Λίβερπουλ, θα επιλεγεί εσωτερικά.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την εμφάνιση της Iru Khechanovi στον τελικό του The Voice Georgia:

Η Iru, ως μέλος του συγκροτήματος Candy, ήταν νικήτρια της Junior Eurovision 2011 με το τραγούδι “Candy music”. Έτσι η Iru έγινε η πρώτη καλλιτέχνης που εκπροσωπεί την Γεωργία τόσο στην Junion Eurovision, όσο και στην Eurovision. Η Γεωργία στην Eurovision μετράει συνεχώς αποκλεισμούς στην φάση των ημιτελικών από το 2016, ήρθε η ώρα για την χώρα του Καυκάσου να περάσει τελικό;

Οι Circus Mircus εκπροσώπησαν τη Γεωργία στην Eurovision 2022 με το τραγούδι “Lock Me In“. Τερμάτισαν 18οι και τελευταίοι στον Β’ Ημιτελικό σημειώνοντας συνολικά 22 βαθμούς.

https://www.youtube.com/watch?v=zXiZAbqETvk&ab_channel=EurovisionSongContest

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.