Βόρεια Μακεδονία: Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα της Tamara

Βόρεια Μακεδονία: Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα της Tamara

Οι πρόβες στο Expo Tel Aviv μπήκαν στην 4η μέρα τους και είναι η σειρά των χωρών από το δεύτερο μισό του 2ου ημιτελικού να προβάρουν για πρώτη φορά τις συμμετοχές τους. Ένα ακόμα σύνολο από 9 χώρες μετά τις πρώτες 9 χτες, θα ανέβουν στην σκηνή για την πρώτη τους πρόβα και οι οποίες είναι οι : Κροατία, Μάλτα, Λιθουανία, Ρωσία, Αλβανία, Νορβηγία, Ολλανδία, Βόρεια Μακεδονία και το Αζερμπαϊτζάν.

Η πρώτη πρόβα της Βόρειας Μακεδονίας

Επόμενη για την πρώτη της πρόβα είναι η Βόρεια Μακεδονία με την Tamara. Η καλλιτέχνης επιστρέφει στην σκηνή της Eurovision 11 χρόνια μετά την συμμετοχή της το 2008 και ερμηνεύει το τραγούδι με τίτλο “Proud”. Μπορεί η Tamara να προσφέρει την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό του διαγωνισμού;

Η τραγουδίστρια εφφανίζεται μονή στην σκηνή και φοράει ένα πράσινο μακρύ σατέν φόρεμα. Στην σκηνή υπάρχουν οι ίδιες οθόνες που έχει ο Sergey και φαίνεται η αντανάκλαση τραγουδίστριας εξαπλούν.

Τα χρώματα που επικρατούν είναι το μπλε και το μωβ. Στην γέφυρα του τραγουδιού στο φόντο δείχνει πλάνα με γυναίκες όπως συμβαίνει και στο επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού.

Στο κλείσιμο το τραγουδιού μια φωτογραφία της Tamara με την κόρη της προβάλλεται στο φόντο της σκηνής. Φωνητικά αλάνθαστη εκτελεί την ερμηνεία με εντυπωσιακό τρόπο και καθηλώνει το ακροατήριο στο press center το οποίο χειροκρότησε θερμά αυτή την πρόβα.

Δείτε το βίντεο της πρώτης πρόβας της Tamara:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.