Άννα Βίσση & Έλενα Παπαρίζου στην ίδια σκηνή!

Άννα Βίσση & Έλενα Παπαρίζου στην ίδια σκηνή!

Όταν η Eurovision του 2005 συναντά το 2006 τότε η “συνταγή” πετυχαίνει.
Επέστρεψε μετά από επτά χρόνια η Άννα Βίσση στη σκηνή των Mad Video Music Awards,και χάρισε τις επιτυχίες της στο νεαρόκοσμο που κατέκλυσε το στάδιο που διοργανώθηκαν και αυτή τη χρονιά τα μουσικά βραβεία ιδιωτικού καναλιού.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια παρέλαβε τιμητικό βραβείο για την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια από τα χέρια του Φωκά Ευαγγελίνου. Ένα βραβείο το οποίο αφιέρωσε στα δύο εγγόνια της Νίκο & Νέστωρα,ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το Νίκο Καρβέλα για τις επιτυχίες που της έχει χαρίσει.
Φυσικά για το κοινό που την ακολουθεί δε δίστασε να παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό act.
Εκεί και η Έλενα Παπαρίζου,που σε πρώτη εκτέλεση το “χρύσό”κορίτσι για την χώρα μας παρουσίασε στο κοινό που παρακολούθησε τα βραβεία,το νέο της τραγούδι “Fiesta” σε μουσική των Teo Tzimas και Michael Tsaousopoulos και στίχους του Δημήτρη Μπέρη.
Πιο εκθαμβωτική από ποτέ η Έλενα γοήτευσε για μια ακόμα φορά το κοινό της και απέδειξε πως όταν έχεις ένα καλό τραγούδι μπορείς να κάνεις εύκολα το hit του καλοκαιριού.
Η παλαιά γενιά μαζί με τη νέα στην ίδια σκηνή.
Και το αποτέλεσμα? Άψογο.
Αννα Βίσση-Έλενα Παπαρίζου “μουσική συμμαχία” για το Ελληνικό κοινό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.