Ελλάδα-Ισραήλ: Συμμαχία για την Ελένη Φουρέιρα!

Ελλάδα-Ισραήλ: Συμμαχία για την Ελένη Φουρέιρα!

Η Eurovision 2015 ήταν η αφορμή και ο δημιουργός του “Golden boy” για το Ισραήλ εκείνη χρονιά Doron Medalie, εφέτος συνεργάζεται με τον στιχουργό της περσινής δικής μας συμμετοχής “One last breath” Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και το αποτέλεσμα? “Τι κοιτάς” με την τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα.
Η τραγουδίστρια εμπιστεύεται και για αυτή τη χρονιά, τους δημιουργούς που πέρσι της χάρισαν την επιτυχία “Στο Θεό με πάει” μιας που ο Έλληνας στιχουργός οσμίστηκε την επερχόμενη επιτυχία του τραγουδιού και πήρε την άδεια να διασκευάσει στα Ελληνικά το τραγούδι.
Το άκρως επιτυχημένο τελικώς τραγούδι -σύμφωνα με τους αριθμούς-,χαροποίησε πολλούς φαν του θεσμού της Eurovision που άκουσαν σε “Ελληνική απόδοση” το τραγούδι του Nadav Guedj που χάρισε στη χώρα του την 9η θέση στον τότε τελικό.
Στη παραγωγή του φετινού “Τι κοιτάς” συναντάμε και έναν ακόμα γνώριμο μας από τη Eurovision 2013 τον Άlex Leon που διαγωνίστηκε στα προκριματικά της χώρας μας με το τραγούδι”Angel” που όμως εκείνη τη χρονιά δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την Σουηδία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.