Ο Keremcem στις οθόνες μας

Ο Keremcem στις οθόνες μας

Εύλογη η απορία: μα ποιος είναι ο Keremcem (Kerem Cem Dürük το πραγματικό του όνομα); Είναι ο πρωταγωνιστής του καινούργιου τουρκικού σήριαλ “O Hayat Benim”, που προβάλλεται κάθε μεσημέρι από το Star Channel και ο ελληνικός τίτλος του οποίου είναι “Bahar”. Ερώτηση δεύτερη: τι σχέση έχει με τη Γιουροβίζιον ο κύριος αυτός;

keremcemkeremcem 2

Απάντηση: πέρα από ηθοποιός σε σήριαλ και μεταγλωττίσεις είναι και γνωστός (και μάλιστα πολυβραβευμένος) τραγουδιστής, με επτά άλμπουμ στο ενεργητικό του. Αφενός έχει κάνει ένα ντουέτο με τον Can Bonomo (Τουρκία 2012) για τις ανάγκες μιας τηλεοπτικής εκπομπής, αφετέρου έχει διασκευάσει- σε ντουέτο με την Seden Gürel– το τραγούδι “Küçük Bir Aşk Masalı” (5o στον τουρκικό τελικό του 1985, με αρχικούς ερμηνευτές τους Sezen Aksu & Özdemir Erdoğan). Αξίζει να σημειωθεί πως το ίδιο τραγούδι -τεράστια επιτυχία στην Τουρκία- έχουν διασκευάσει ακόμα η Bengü με τον Neco (Τουρκία 1982).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.