JESC 2019: Στην πόλη Gliwice-Silesia η Junior Eurovision 2019

JESC 2019: Στην πόλη Gliwice-Silesia η Junior Eurovision 2019

H EBU και η δημόσια τηλεόραση της Πολωνίας TVP, ανακοίνωσαν ότι o 17ος διαγωνισμός της Junior Eurovision θα διεξαχθεί στις 24 Νοεμβρίου στην Arena Gliwice, στην πόλη Gliwice-Silesia την νότιας Πολωνίας, στις 24 Νοεμβρίου. Ο Jan Ola Sand δήλωσε τα εξής:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Gliwice-Silesia θα είναι η πόλη υποδοχής του διαγωνισμού τραγουδιού της Junior Eurovision 2019. Η διοργάνωση στο Μινσκ ήταν ένα θεαματικό γεγονός και δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η TVP θα διοργανώσει ένα εξίσου λαμπρό show, ορμώμενοι από τη νίκη τους πέρυσι. Παράλληλα με την παραγωγή μιας ασυναγώνιστης υποψηφιότητας, είναι ιδιαίτερα σημαντικό η περσινή νικήτρια χώρα να φιλοξενήσει την διοργάνωση και πιστεύουμε ότι η ομάδα της TVP θα επενδύσει το ίδιο πάθος, αφοσίωση και διασκέδαση στον προγραμματισμό της εκδήλωσης για αυτό το Νοέμβριο.

H Πόλη Της Gliwice

H πόλη της Gliwice έχει πληθυσμό 181.309 κατοίκους, ενώ το Arena Gliwice έχει χωρητικότητα 13.752 θεατές. Θυμίζουμε ότι η Πολωνία κέρδισε το δικαίωμα να διοργανώσει την φετινή Junior Eurovision μετά την νίκη της τον Περασμένο Νοέμβριο στον 16ο διαγωνισμό της Junior Eurovision 2018 που διοργανώθηκε στο Μινσκ, την πρωτεύουσα της Λευκορωσίας, με την Roksana Węgiel και το τραγούδι Anyone I Want to Be. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Πολωνίας στον διαγωνισμό, αλλά και γενικότερα σε οποιονδήποτε διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.