Βόρεια Μακεδονία: Η EBU επιβεβαιώνει την νέα ονομασία της χώρας

Βόρεια Μακεδονία: Η EBU επιβεβαιώνει την νέα ονομασία της χώρας

Ως αποτέλεσμα της ιστορικής συμφωνίας των κυβερνήσεων Αθήνας και Σκοπίων η οποία ισχύει επίσημα από τις 12 Φεβρουαρίου, η EBU επιβεβαίωσε την μετονομασία της γειτονικής μας χώρας από Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας σε Βόρεια Μακεδονία.

Στην επίσημη σελίδα της Eurovision, eurovision.tv, η δημόσια τηλεόραση της γειτονικής μας χώρας MKRTVαναφέρεται πλέον ως εκπρόσωπος της Βόρειας Μακεδονίας, ενώ και στο άρθρο για την συμμετοχή των γειτόνων με την Tamara Todevska με το Proud, αναφέρεται ως εκπρόσωπος της Βόρειας Μακεδονίας. Θυμίζουμε ότι η συμμετοχή της γειτονικής μας χώρας θα παρουσιαστεί την Παρασκευή στις 8 Μαρτίου.

2 σκέψεις για το “Βόρεια Μακεδονία: Η EBU επιβεβαιώνει την νέα ονομασία της χώρας

  1. Καταπληκτικό! Χωρίς κανένα ψεγάδι! Έχει βραβεύσει αρκετά κομμάτια αυτού του είδους η Eurovision τα τελευταία χρόνια. Θα μπορούσε άνετα να κλείσει την μετάδοση της βραδιάς του τελικού με τα γράμματα του τέλους από πάνω του! Μακάρι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.