Ολλανδία JESC 2019: Αυτοί είναι οι 12 καλλιτέχνες του εθνικού τελικού Junior Songfestival 2019

Ολλανδία JESC 2019: Αυτοί είναι οι 12 καλλιτέχνες του εθνικού τελικού Junior Songfestival 2019

Το κρατικό κανάλι της Ολλανδίας, AVROTROS, αποκάλυψε τους 12 καλλιτέχνες του εθνικού τελικού  Junior Songfestival 2019, ο οποίος θα κρίνει το εκπρόσωπο της χώρας στον επόμενο διαγωνισμό της Junior Eurovision 2019 στην Πολωνία.

Ειδικότερα οι 12 φιναλίστ του τελικού είναι οι :

  1. Max
  2. Amy
  3. Matheu
  4. Tess
  5. Miencke
  6. Gioia
  7. Roxy
  8. Luuk
  9. Mannes
  10. Idaila
  11. Noa
  12. Yosina

Οι φιναλίστ θα χωριστούν σε 4 ομάδες. Οι καλλιτέχνες μπορεί να είναι σόλο, ντουέτα ή και γκρουπ. Κάθε καλλιτέχνης θα δουλέψει για την συμμετοχή του στον τελικό του  Junior Songfestival. Η συγκεκριμένη ομαδοποίηση των καλλιτεχνών θα δημοσιοποιηθεί την επόμενη βδομάδα μέσαα το επίσημο κανάλι του Junior Songfestival στο Youtube.

Ο τελικός του Songfestival 2019 θα λάβει χώρα στις 28 Σεπτεμβρίου. Το σόου που θα επιλέξει τον επόμενο εκπρόσωπο της χώρας θα διεξαχθεί στο Θέατρο Hanzehof, το οποίο έχει φιλοξενήσει και στο παρελθόν το γεγονός.

Η Ολλανδία στην Junior Eurovision

H Ολλανδία συμμετείχε στην Junior Eurovision από τον πρώτο διαγωνισμό. Η χώρα έχει μια νίκη στο ενεργητικό της το 2009 με τον Ralf Mackenbach και την συμμετοχή “Click Clack”. Επίσης η Ολλανδία έφτασε σε απόσταση 5 βαθμών από την 2η νίκη της το 2011 με τον Rach και το τραγούδι του “Teenager”. Το χειρότερο αποτέλεσμα της χώρα ήταν το 2015 με την Shalisa η οποία τερμάτιση 15η μεταξύ 17 χωρών.

Πέρυσι οι Max και Anne εκπροσώπησαν την Ολλανδία με το τραγούδι “Samen”. Τερμάτισαν στην 13η θέση με 91 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.