Σλοβενία: Ηχογραφήθηκε η συμμετοχή τους για την Eurovision

Σλοβενία: Ηχογραφήθηκε η συμμετοχή τους για την Eurovision

Οι Joker Out ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση του τραγουδιού που θα ερμηνεύσουν για τη Σλοβενία ​​στην Eurovision 2023. Οι Σλοβένοι εκπρόσωποι Joker Out ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση της συμμετοχής τους για την Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το συγκρότημα ηχογράφησε το τραγούδι του για τον διαγωνισμό στο Αμβούργο μόλις μερικές εβδομάδες αφότου ανακοινώθηκαν επίσημα ως εκπρόσωποι της Σλοβενίας.

Η ηχογράφηση του τραγουδιού τους πραγματοποιήθηκε στα Clouds Hill Studios στη Γερμανία, σε συνεργασία με τους Mark Pirc, Zarko Pak και Todd Burke. Το συγκρότημα επιβεβαίωσε ήδη ότι θα εμφανιστεί στα σλοβενικά στη σκηνή του Λίβερπουλ.

https://www.instagram.com/p/CmeAzlbNZfj/

Το Joker Out είναι ένα ποπ-ροκ συγκρότημα που ιδρύθηκε το 2016 και αποτελείται από τους Bojan Cvjetićanin, Kris Guštin, Jan Peteh, Jure Maček και Nace Jordan. Είναι μόνο ο δεύτερος εκπρόσωπος της Σλοβενίας στη Eurovision που επιλέγεται εσωτερικά από το RTVSLO για να διαγωνιστεί στον διαγωνισμό.

Οι LPS εκπροσώπησε τη Σλοβενία ​​στην Eurovision 2022 στο Τορίνο με το “Disko” και τερμάτισαν τελευταίοι στον Ημιτελικό τους. Οι LPS συγκέντρωσαν συνολικά 15 πόντους από τους οποίους οι 8 προήλθαν από την τηλεψηφοφορία της Κροατίας.

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.