Σαν σήμερα 6 Μαίου 1989 κι εμείς με το “Δικό μας αστέρι”

Σαν σήμερα 6 Μαίου 1989 κι εμείς με το “Δικό μας αστέρι”

Σαν σήμερα το 1989 η Ελλάδα πάει Λωζάννη για τον 34ο Διαγωνισμό τραγουδιού με το ΄δικό της αστέρι΄ και φιλοδοξεί με τη Μαριάννα Ευστρατίου-που έγραψε και το τραγούδι,σε στίχους της Βίλλυς Σανιάνου-, να καταφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καθώς συναγωνίζεται με άλλα 21 τραγούδια.
Η Μαριάννα επί σκηνής αλλά και στο video clip μας στη Μύκονο στα λευκά, με κοσμήματα που συμπληρώνουν την άρτια εμφάνιση της,και το φλάουτο του Φίλιππου Τσεμπερούλη μας χαρίζουν τελικώς την τιμητική 9η θέση με 56 βαθμούς και με 12άρι από την Ελβετία-που χρησιμοποιείτε την εποχή ως ΄χιουμοριστικό΄ σχόλιο από τους τότε δημοσιογράφους ως το ότι η χώρα μας πήρε τον υψηλότερο βαθμό από την Ελβετία-που δεν φημίζετε για την προτίμηση της γενικώς…στην Ελλάδα -εξαιτίας των…υψηλών καταθέσεων που έχουν οι Έλληνες στις Ελβετικές τράπεζες.
Μια αξιοπρεπέστατη παρουσία, ένα καλό αποτέλεσμα και η Μαριάννα, φίλη του INFE μιας που μας έχει τιμήσει στο παρελθόν με την παρουσία της σε διάφορες δραστηριότητες μας.
Τη φετινή χρονιά η Μαριάννα Ευστρατίου είχε συμμετοχή στον Ελληνικό τελικό ως κριτής και θα βρίσκεται στην ίδια θέση και στην επιτροπή της 60ης Eurovision από την πλευρά της χώρας μας, για τα αποτελέσματα που θα στείλει η Ελλάδα.
Νικήτρια το 1989 σαν σήμερα η Γιουγκοσλαβία με το συγκρότημα Riva και το Rock me baby (κούνησε με).
Κα Μαριάννα Ευστρατίου,σας ευχαριστούμε για όλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.