Ο Hovig ξεκίνησε τα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του “Gravity”

Ο Hovig ξεκίνησε τα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του “Gravity”

Μέσα από το προσωπικό του προφίλ ο Hovig αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο studio για την οπτικοποίηση της συμμετοχής του στη Eurovision 2017. Ο ίδιος είχε δημοσιεύσει μία σειρά από αινίγματα το προηγούμενο διάστημα, μέσω των οποίων κατέληξε στην ανακοίνωση του τίτλου του τραγουδιού με το οποίο θα διαγωνιστεί στο Κίεβο και δεν είναι άλλος από το Gravity

Η κυπριακή αποστολή αισιοδοξεί ότι θα καταφέρει και φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να βρεθεί στον τελικό του διαγωνισμού, αλλά αυτή τη φορά να βρεθεί ψηλότερα στον τελικό πίνακα της βαθμολογίας. Ο Hovig επιλέχθηκε με εσωτερική ανάθεση από το ΡΙΚ, για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Με εσωτερική επιλογή, ανατέθηκε και στον Thomas G: Son να γράψει τη φετινή συμμετοχή της Κύπρου. Το Gravity θα παρουσιαστεί στο κοινό στις 1 Μαρτίου.

Η σκηνοθεσία του βίντεο ανήκει στον Αιμίλιο Αβραάμ, η διεύθυνση φωτογραφίας στον Σωφρόνη Σωφρονίου, η ενδυματολογική επιμέλεια στον Νότη Παναγιώτου, ενώ την ευθύνη της καλλιτεχνικής διεύθυνσης ανέλαβε ο Χάρης Σάββα. Στο βίντεο συμμετέχει η χορεύτρια Ναταλία Μιχαήλ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.