Οι Clamp και Velvet οικοδέσποινες του EuroClub στη Στοκχόλμη

Οι Clamp και Velvet οικοδέσποινες του EuroClub στη Στοκχόλμη

Να προωθήσει το φεστιβάλ επιλογής της σουηδικής συμμετοχής – Melodifestivalen όσο το δυνατό περισσότερο, φαίνεται πως είναι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους των Σουηδών διοργανωτών που πριν από λίγο ανακοίνωσαν πως δύο βετεράνες καλλιτέχνιδες του Melodifestivalen οι Shirley Clamp και Jenny Velvet θα είναι οι οικοδέσποινες του EuroClub κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων της Eurovision στη Στοκχόλμη.

Η μελοντιφεστιβελοποίηση της Eurovision 2016 συνεχίζεται αφού όλο και περισσότερα πρόσωπα που έγιναν γνωστά μέσω του Melodifestivalen παίρνουν θέση και ρόλο στη φετινή διοργάνωση της Στοκχόλμης.

Δύο καλλιτέχνιδες που προσπάθησαν αρκετές φορές, χωρίς επιτυχία όμως να εκπροσωπήσουν τη Σουηδία στη Eurovision θα είναι οι οικοδέσποινες του EuroClub που φέτος για πρώτη φορά θα είναι ανοιχτό και τις δύο εβδομάδες της Eurovision.

Μεταξύ λοιπόν 2 και 14 Μαΐου το EuroClub θα υποδεχθεί γνωστά πρόσωπα τόσο από το διαγωνισμό της Eurovision, όσο και από το Melodifestivalen.  Η Jenny Velvet Pettersson σε δηλώσεις της αμέσως μετά την ανακοίνωση της ίδιας και της Shirley Clamp ως οικοδέσποινες του EuroClub δήλωσε:

Είμαστε περήφανες και χαρούμενες που θα είμαστε οι παρουσιάστριες των εκδηλώσεων στο EuroClub. Είμαστε σίγουρες ότι το EuroClub φέτος θα προσφέρουν υψηλού επιπέδου διασκέδαση. Θα παρακολουθήσετε διάφορα shows όχι μόνο με εμένα και την Shirley Camp, αλλά και με άλλους guests. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα.

Οι Shirley Camp και Jenny Velvet έχουν μεγάλη προιστορία ανεπιτυχών προσπαθειών στο Melodifestivalen. Η Shirley  (που το 2001 ήταν και στα φωνητικά των Antique στο Die For You) συμμετείχε με τα : “Mr Memory” (2003), ”Min kärlek” (2004) , ”Att älska dig” (2005), ”Med hjärtat fyllt av ljus” (2009), ”I Thought It Was Forever” (2011) και ”Burning Alive” (2014), ενώ το 2009 ήταν μία εκ των σχολιαστών του διαγωνισμού για τη σουηδική δημόσια τηλεόραση. Η Jenny Velvet έχει ήδη στο ενεργητικό της κάποιες διεθνείς επιτυχίες όπως το τραγούδι Fix me και Chemistry. Ενώ συμμετείχε  και αυτή αρκετές φορές στο Melodifestivalen : ”Mi Amore” (2006), ”Déjà Vu” (2008) και ”The Queen” (2009).

Το EuroClub και το EuroCafe θα βρίσκονται δίπλα στα βασιλικά ανάκτορα στη Στοκχόλμη. Το EuroCafe θα απαρτίζεται από 3 διαφορετικούς χώρους, με διαφορετικό concept ο καθ’ ένας και με 4 bar. Ένας μεγάλος ενιαίος χώρος σε 2 ορόφους με 1 bar και stage για live εμφανίσεις, δύο μικρότεροι χώροι με δύο ακόμη bar και stage και ένας ακόμη εξωτερικός χώρος με bar. Το EuroCafe θα κλείνει τις πόρτες του για το κοινό στις 8 το απόγευμα και από εκείνη την ώρα θα μετατρέπεται σε EuroClub. Το EuroClub θα έχει επιπλέον 3 ακόμα bar και μία μεγάλη σκηνή για live εμφανίσεις, όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τις εμφανίσεις τους εκεί.

Όλες οι λεπτομέρειες ολοκληρώνονται καθώς πλησιάζουμε το Μάιο και τον 61ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Στα παρακάτω βίντεο δείτε τις πιο πρόσφατες προσπάθειες της Clamp και Velvet να εκπροσωπήσουν τη Σουηδία στο διαγωνισμό

About The Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.