Καλομοίρα: “Το σκέφτομαι σοβαρά να πάω στην Eurovision” – Οι δηλώσεις της στο House of Fame

Καλομοίρα: “Το σκέφτομαι σοβαρά να πάω στην Eurovision” – Οι δηλώσεις της στο House of Fame

Η Καλομοίρα εμφανίστηκε μέσω skype σύνδεσης στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame και μίλησε στους Σπουδαστές της Ακαδημίας.

Μάλιστα έδωσε αρκετές συμβουλές σε μία εκ των μαθητριών,  καθώς στο Live της Παρασκευής, θα τραγουδήσει το “My Secret Combination”. Ο λόγος για την Μαριάννα Κάρα.

“Όλη η εμπειρία με την Eurovision είναι έντονη πολύ. Και θέλει προπόνηση. Θέλει το κομμάτι να το ξέρεις, σαν να παίρνεις ανάσα, που μπαίνεις, που βγαίνεις, οι νότες… χωρίς να σκέφτεσαι πάνω στη σκηνή εκείνη την ημέρα…Να σκέφτεσαι τον στόχο, να μην παρασύρεσαι από τα παρασκήνια, εάν κάτι έγινε ή κάποιος είχε άγχος…Την ενέργεια σου την κλείνεις στην σκηνή. Το My Secret Combination θέλει τον ρυθμό, αλλά μην ξεχάσεις να το διασκεδάζεις! Γιατί αυτό έχει το τραγούδι. Οπότε διασκεδασέ το!”

Λίγο αργότερα ο Jimmy Sion την ρώτησε αν θα ξαναπήγαινε Eurovision:

“Το έχω σκεφτεί σοβαρά…Ήθελα να κάνω οικογένεια και το ένοιωθα…Τώρα που μεγαλώσανε τα παιδιά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, αν ήταν καλό τραγούδι, μπορεί…”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.