Ε. Ελευθερίου: “Το τραγούδι της Ανδρομάχης είναι λίγο ριψοκίνδυνο”

Ε. Ελευθερίου: “Το τραγούδι της Ανδρομάχης είναι λίγο ριψοκίνδυνο”

Η εκπρόσωπός μας στην Eurovision 2012, Ελευθερία Ελευθερίου, εμφανίστηκε σήμερα μέσω skype στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, Love it, που, μεταξύ άλλων, μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής της στον διαγωνισμό, αλλά και για τις φετινές συμμετοχές Ελλάδας και Κύπρου.

Νομίζω πως το κεφάλαιο της Eurovision δεν έχει κλείσει για μένα. Δεν θέλω να ζορίζω πράγματα και ούτε να τα τραβάω από τα μαλλιά. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει την κατάλληλη στιγμή, όπως μου είχε έρθει και η Eurovision τότε. Ήρθε κάποια στιγμή που δε το περίμενα. Γενικά στη ζωή μου, έτσι τα βλέπω τα πράγματα.

Μου αρέσει πάρα πολύ η συμμετοχή της Ελλάδας. Νομίζω, πως φέτος μας έχει δείξει η Ελλάδα, και οι υπόλοιποι υποψήφιοι για την εκπροσώπησή της, ότι ήθελαν να υπάρχει αυτή η ποιότητα και αυτό το alternative. Μου αρέσει πολύ ο Good Job Nicky, η μουσική που υπηρετεί και αυτό που βλέπω. Παρ’όλα αυτά, μου αρέσει η Αμάντα πάρα πολύ. Πολύ καλή επιτυχία. Είναι ένα νέο και φρέσκο κορίτσι, όπως κι εγώ όταν συμμετείχα. Καλό είναι να στείλουμε όλη τη θετική μας ενέργεια και όλη μας την αγάπη, γιατί είναι ένα παιδί φρέσκο που πάει σε έναν διαγωνισμό και που σηκώνει μια χώρα στην πλάτη του. Θέλει μόνο την αγάπη μας και τη στήριξή μας.

Το τραγούδι της Ανδρομάχης είναι ένα πιο αναμενόμενο τραγούδι σαν ήχος. Είναι λίγο ριψοκίνδυνο θα έλεγα σε σχέση με τον ήχο που ξέρει ο ξένος στο αυτί του. Είναι πάρα πολύ ωραία πρόταση. Έχω να συμπληρώσω ότι πάλι κρίνεται στη σκηνή. Έχουμε δει και τις προηγούμενες χρονιές, και τον Λούκα Γιώρκα, που πήγε με ένα ζεϊμπέκικο με ελληνικό στίχο, και σκαρφάλωσε στην 7η θέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.