Κύπρος: Ο Στέλιος Κουδουνάρης θα επιμεληθεί την εμφάνιση της Ανδρομάχης στην Eurovision

Κύπρος: Ο Στέλιος Κουδουνάρης θα επιμεληθεί την εμφάνιση της Ανδρομάχης στην Eurovision

Σύμφωνα με πληροφορίες του znews.gr, το ενδυματολογικό κομμάτι της Ανδρομάχης στην Eurovision θα αναβάλει ο Κύπριος σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης, που ζει και δημιουργεί στην Αθήνα, ενώ αποτελεί σήμερα έναν από τους σημαντικότερους εκπρόσωπους της νέας γενιάς Ελλήνων σχεδιαστών.

Μετά την Ελένη Φουρέιρα που φορούσε μια ολόσωμη φόρμα του Βρεττού Βρεττάκου, είδαμε την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη να επιμελείται το outfit της Τάμτας και τη Σίλια Κριθαριώτη να σχεδιάζει ένα υπέροχο ασημί ασύμμετρο φόρεμα με χιλιάδες Swarovski για την Έλενα Τσαγκρινού.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα, 24 γυναικείες και 13 ανδρικές προσωπικές συλλογές. Από την πρώτη του κιόλας συλλογή ο STELIOS KOUDOUNARIS παίζει επιδραστικό ρόλο στην ελληνική σκηνή μόδας ενώ τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz τον εμπιστεύονται για τις εμφανίσεις τους.

Τη δουλειά του χαρακτηρίζει μια άγρια κομψότητα και ευαισθησία ταυτόχρονα, ενώ αγαπά τα περίπλοκα πατρόν, τα ρούχα που αναδυκνείουν το σώμα και το να χρησιμοποιεί τεχνικές υψηλής ραπτικής στις pret-a-porter δημιουργίες του δίνοντας πάντα σημασία στις λεπτομέρειες και την άριστη ποιότητα των υλικών.

Οι συλλογές του κατασκευάζονται στην Ελλάδα ενώ διανέμονται σε 85 επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. (Αυστρία, Ιταλία, Γερμανία, Αίγυπτο, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ελβετία, Τουρκία, Κουβέητ, Ρωσσία, Λίβανο, Αυστραλία, ΗΠΑ κ.α).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.