Βέλγιο: Η Luka Cruysberghs μιλά για απομάκρυνσή της από τους Hooverphonic

Βέλγιο: Η Luka Cruysberghs μιλά για απομάκρυνσή της από τους Hooverphonic

Η πρώην κεντρική τραγουδίστρια των Hooverphonic, Luka Cruysberghs, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα του Βελγίου VRT, λύνοντας τη σιωπή της σχετικά με την απομάκρυνσή της από το συγκρότημα.

Η τραγουδίστρια εξήγησε για ποιον λόγο δεν μίλησε νωρίτερα στα μέσα ενημέρωσης, λέγοντας ότι θα είχε αρνητικό αντίκτυπο στην ίδια, καθώς και στο συγκρότημα, αν είχε συνεχίσει να κάνει εμφανίσεις. Συμφώνησε, ωστόσο, ότι η απομάκρυνσή της έγινε απότομα:

«Ναι, είχαμε μια συνάντηση, αλλά τότε ήμουν σε προγραμματισμένες διακοπές. Έτσι, έγινε μια συνάντηση μέσω Zoom, κι έτσι μου το είπαν».

«Απλά ήταν ένα μεγάλο σοκ. Γιατί… δεν ξέρω. Δεν το περίμενα ή κάτι τέτοιο».

Όταν ρωτήθηκε για τον λόγο πίσω από την αποχώρησή της, η Luka είπε ότι η απάντηση ήταν απλή μιας και η Geike είχε τη διάθεση να επιστρέψει. Μιλώντας για τη μετέπειτα ραδιοφωνική της σιωπή, η Luka απάντησε:

«Αν δίναμε πολλές συνεντεύξεις, θα έψαχναν για “βρωμιά”, εκδίκηση και ούτω καθεξής. Κουτσομπολιό. Αυτό που αρέσει στους ανθρώπους να διαβάζουν στα περιοδικά».

«Δεν μου είπαν να σιωπήσω. Σε κανέναν από το συγκρότημα δεν θα άρεσε να έχει μια απογοητευμένη πρώην τραγουδίστρια. Και αυτό είναι αλήθεια. Οι άνθρωποι δεν θα με συμπαθήσουν εξαιτίας αυτού. Δεν έχω κανένα θυμό απέναντί ​​τους. Αλλά… ήμουν μάλλον απογοητευμένη. Δεν ξέρω. Όταν δουλεύεις τόσο καιρό μαζί με κάποιους ανθρώπους, αποκτάς κάποιου είδους σχέση μαζί τους, έτσι δεν είναι; Έτσι ήταν… απλώς ήμουν πάρα πολύ σοκαρισμένη».

Όταν ρωτήθηκε αν έκλαψε, η Luka απάντησε ότι το έκανε “λίγο”, αλλά θεώρησε πως ήταν φυσιολογικό.

Η πρώην τραγουδίστρια των Hooverphonic, αποκάλυψε ότι τον τελευταίο χρόνο ετοιμάζει το πρώτο της σόλο single, που θα έχει εντελώς διαφορετικό ήχο από τα τραγούδια που την έχουμε συνηθίσει να ερμηνεύει με το συγκρότημα.

Πέρυσι, οι Hooverphonic θα εμφανίζονταν στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, αν αυτός δεν είχα ακυρωθεί λόγω του COVID-19, με την 17χρονη Luka Cruysberghs, η οποία βρισκόταν στο συγκρότημα από το 2018 και θα ερμήνευε το τραγούδι “Release Me“.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.