Τα αποτελέσματα των αναγνωστών μας για τα τρία τραγούδια του “παραλίγο” Ελληνικού Τελικού!

Τα αποτελέσματα των αναγνωστών μας για τα τρία τραγούδια του “παραλίγο” Ελληνικού Τελικού!

Ελληνικό τελικό δεν είχαμε τελικά και φέτος, αφού αυτός ματαιώθηκε εξαιτίας της αδυναμίας των δύο εκ των τριών δισκογραφικών να εκδώσουν την εγγυητική των 20.000 € που ζήτησε η ΕΡΤ στην προβλεπόμενη ημερομηνία. Εμείς σας ζητήσαμε να ψηφίσετε στο poll μας, το αγαπημένο σας τραγούδι από τα τρία υποψήφια για τον ελληνικό τελικό. Παρακάτω σας παραθέτουμε τα αποτελέσματα.

Αρχικά να σας ευχαριστήσουμε για τη μεγάλη σας συμμετοχή. Είχαμε 1031 μοναδικές ψήφους, αφού από κάθε ip ήταν δυνατή μία μόνο ψήφος. Προφανώς και το αποτέλεσμα αυτό δεν είναι αντιπροσωπευτικό, αφού η ψηφοφορία διενεργήθηκε μετά την ανακοίνωση της Γιάννας Τερζή ως εκπροσώπου μας, σίγουρα όμως είναι ενδεικτικό.

Το poll μας κέρδισε με διαφορά, όπως και τα άλλα αντίστοιχα που διενεργήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, η Γιάννα Τερζή και Τ’ Όνειρο Μου με 607 ψήφους (58,9%). Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Αρετή Κετιμέ με το Μην Ξεχνάς Τον Ήλιο με 294 ψήφους (28,5%) και στην τρίτη θέση οι Χοροσταλίτες με το τραγούδι Από Την Κρήτη Έως Τη Θράκη που έλαβε 130 ψήφους (12,6%). Ακόμα και τα ποσοστά δεν διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό από τα υπόλοιπα polls που διεξάγονται σε άλλες ιστοσελίδες.

2 σκέψεις για το “Τα αποτελέσματα των αναγνωστών μας για τα τρία τραγούδια του “παραλίγο” Ελληνικού Τελικού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.