“Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρετε” για τη συμμετοχή της Αρετής Κετιμέ και του Δημήτρη Καρρά

“Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρετε” για τη συμμετοχή της Αρετής Κετιμέ και του Δημήτρη Καρρά

Με ένα βίντεο-συνέντευξη που δημοσίευσαν χθες στο προφίλ τους η Αρετή Κετιμέ και ο Δημήτρης Καρράς αποκαλύπτουν περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή τους, στον ελληνικό τελικό για τη Eurovision 2018.

Μία απόλυτα γυναικεία υπόθεση θα ναι τουλάχιστον η εμφάνιση επί σκηνής για την Αρετή Κετιμέ, αφού μας αποκαλύπτει ότι μαζί της θα έχει πέντε ακόμα σπουδαίες τραγουδίστριες. Ήδη γνωρίζουμε τις τέσσερις, για τις οποίες σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο μας άρθρο. Η Αρετή και ο Δημήτρης αναφέρουν, ότι το τραγούδι είναι ένας συρτός στα τρία, με ένα χορωδιακό ρεφρέν στα αγγλικά. Μιλούν για τη μακροχρόνια φιλία τους και την επαγγελματική τους συνεργασία, ενώ αποκαλύπτουν και ποια τα επόμενα σχέδια τους.

Μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

10 σκέψεις για το ““Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρετε” για τη συμμετοχή της Αρετής Κετιμέ και του Δημήτρη Καρρά

    1. μπορείς να μην ανοίγεις τα άρθρα που αναφέρονται σ αυτούς λοιπόν, είναι πολύ απλό! θεμιτό είναι να κάνουν ό,τι μπορούν για να προβάλουν τη δουλειά τους διαγωνιζόμενοι είναι.. αν σε χαλάει γιατί μπαίνεις.. εγώ το βρήκα πολύ κατατοπιστικό το βιντεάκι.. τα παιδιά επειδή έχω και τέτοια ακούσματα τα γνώριζα ήδη αλλά και πάλι το βρήκα κατατοπιστικό.. εύχομαι και ελπίζω να είναι η Αρετή αυτή που θα μας εκπροσωπήσει!

  1. Μέχρι στιγμής το πράμα δείχνει να πηγαίνει… Κετιμέ μεριά.
    Εκτός κι αν οι Χοροσταλίτες κάνουν κάποια πολύ μεγάλη έκπληξη.
    Θα περιμένω να ακούσω τα τραγούδια φυσικά.

    Btw, συρτός στα τρία σημαίνει ότι το μουσικό μοτίβο του τραγουδιού θα είναι, μέσες-άκρες, κάπως έτσι;
    https://www.youtube.com/watch?v=X0EFjIXyeXA

    1. Ή μάλλον το πράγμα σπρώχνεται προς τα εκεί. Το τραγούδι έχει αγγλικό ρεφρέν αλλα δεν αποκλείστηκε λόγω …ελλιπούς ελληνικότητας όπως ο Τόνι Βλαχος και οι Duo Fina. Πώς εγινε αυτο; Μια που δίνουν τόσες συνεντεύξεις ας μας διαφωτίσουν.

      1. μηπως ομως αυτο σημαινει οτι θελουν πραγματικα να δουλεψουν και να ασχοληθουν?…. γιατι με τη Ντεμυ για παραδειγμα προειχε το θεατρο και οι εμφανισεις της και απλως εμφανιστηκε λιγες μερες πριν το διαγωνισμο…δεν πηγε στα παρτυ …δεν εκανε προμο…τιποτε…

  2. Το InfeGreece πέρα από σωματείο φίλων της Eurovision στην Ελλάδα λειτουργεί μέσω της ιστοσελίδας του & ως ειδησεογραφικό πρακτορείο, κοινώς προσφέρει ενημέρωση σε όλους τους eurofans, οπότε βάσει της δημοσιογραφικής δεοντολογίας θα ΄πρεπε να υπάρχει μια ορθή ροή δημοσιευμάτων που να μην αφορά κατά συντριπτική πλειοψηφία μόνο τη μία από τις συνολικά τρεις υποψηφιότητες του τελικού. Μ’ αυτόν τον συνεχή & σχεδόν τελευταία καθημερινό βομβαρδισμό άρθρων για την υποψηφιότητα της Αρετής Κετιμέ δίνεται η εικόνα ή/και δημιουργείται η αίσθηση πως πρόκειται για την ήδη εκπρόσωπό μας στη Λισαβόνα. Νομίζω ότι κάπου έχει χαθεί ο έλεγχος, ειδικά όταν η αρχή της ισότιμης μεταχείρισης έχει πιθανώς κάνει φτερά & υπάρχει ίσως κάποια έμμεση προτίμηση στο πρόσωπο κάποιου καλλιτέχνη. Και μην μπείτε στον κόπο να με διαψεύσετε, θα προσβάλετε, πέρα από τη δική μου, & τη δική σας νοημοσύνη.
    Το InfeGreece λοιπόν, ως πραγματικό σωματείο (θέλω να πιστεύω) φίλων της Eurovision (που όπως πληροφορήθηκα πρόσφατα υπάρχει μάλιστα από το 1988), πρέπει να έχει σκοπό αλλά & υποχρέωση όχι μόνο να προβάλλει το διαγωνισμό στη χώρα μας & να στηρίζει τις ελληνικές συμμετοχες, αλλά επιβάλλεται να έχει επίσης φωνή & κρίση. Πχ μια απλη πρόταση μέσω επιστολής στην ΕΡΤ για έναν ενδεχόμενο τρόπο επιλογής ή/και εύρεσης καλλιτέχνη & τραγουδιού θα ήταν άκρως θεμιτή & δικαιολογημένη, όπως & το να διαμαρτυρηθεί ή και κάνει κριτική για τυχόν λάθος επιλογές ή αδιαφανείς διαδικασίες της κρατικής τηλεόρασης που θα μπορούσαν να μας στοιχίσουν.
    Ένα σωματείο δίχως βούληση & προσωπικότητα (σαν κάποια άλλα) που λειτουργεί σαν πόλο έλξης ατόμων (σαν εφαρμογή κινητού τηλεφώνου για προσωπικές γνωριμίες σύντομης & γρήγορης εκτόνωσης) που ούτε ξέρουν τα στοιχειώδη για το διαγωνισμό ούτε έχουν κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια γι αυτόν, παρά μόνο ψάχνουν φτηνά ή τζάμπα εισιτήρια ή/και αφορμή για φτηνά ταξιδάκια, είναι αστείο εώς απαράδεκτο να χαρακτηρίζεται ως Eurovision fan club.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.