Μιχάλης Τραϊστάριου: τραγουδοποιοί γράψτε για μένα! Δεν υπάρχει φέτος κριτική επιτροπή!

Μιχάλης Τραϊστάριου: τραγουδοποιοί γράψτε για μένα! Δεν υπάρχει φέτος κριτική επιτροπή!

Σε μία ανάρτησή του, ο Μιχάλης ο Τραϊστάριου είπε πάνω-κάτω τα εξής:

Εγγραφές για Eurovision 2023.Όπως ήδη γνωρίζετε, εκτός από mega fan της Eurovision, έβαλα στόχο. Έτσι ξεκίνησα να παλέψω για την 1η θέση… Ρουμανία!

❤️
❤️
❤️

Κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο … αλλά ποτέ αδύνατο!Φέτος ΔΕΝ θα υπάρχουν ΈΝΟΡΚΟΙ (σ.σ. εννοεί τα μέλη της κριτικής επιτροπής)… και αυτό είναι καλό πράγμα. Θα είναι μόνο η ψηφοφορία του κοινού.

😇
😇
😇

Το έλεγα από την αρχή…Οι αυτόχθονες μουσικοί, όταν καλούνται στην κριτική επιτροπή της Eurovision, έχουν τη φυσική τάση να σαμποτάρουν ορισμένους καλλιτέχνες ή συνθέτες, με κριτήρια που είναι γνωστά μόνο σε αυτούς.Υπήρχαν παραδείγματα κάθε χρόνο.Υπάρχει και το αντίστροφο: υπάρχουν ένορκοι που ευνοούν ορισμένους ανταγωνιστές… είτε από φιλία, είτε από προσωπικά συμφέροντα, είτε… “για να μην κερδίσει η κατσίκα του γείτονα”!Και εκείνη η ώρα….. Λέω ένα μεγάλο ΝΑΙ στη φετινή επιλογή, ακριβώς επειδή δεν υπάρχει κριτική επιτροπή.

❤️
❤️
❤️

Επιστροφή σε αυτό και πάλι…Αν γνωρίζετε τραγουδοποιούς, νεότερους ή πιο έμπειρους, που ίσως ψάχνουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στη Eurovision… με Mihai Traistariu … περιμένοντας τα demo κομμάτια τους στο email μου :mihai.traistariu@gmail.com

❤️
❤️
❤️

Π. Σ. : Υπάρχει μόνο ένα ερώτημα που θέλω να ξεκαθαρίσω από την αρχή!Ακούω όλα τα τραγούδια που παίρνω και μόνο τότε μπορώ να αποφασίσω αν αξίζει ή όχι να πάρω μέρος στον διαγωνισμό !Θα ήθελα να σταματήσω να ρίχνω τον εαυτό μου στο τραμ αν δεν αισθάνομαι το τραγούδι!Έλα τώρα με αυτό το τραγούδι βόμβα! Έλα, Ρουμανία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.