Απορρίφθηκε το αίτημα ασφαλιστικών μέτρων της Melissa

Απορρίφθηκε το αίτημα ασφαλιστικών μέτρων της Melissa

Ο Βίκτωρας οριστικά πλέον ο εκπρόσωπος της Ελλάδας

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε το δικαστήριο, προκειμένου να εκδικαστεί το αίτημα προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων της Melissa Mantzoukis κατά της ΕΡΤ. Εάν κέρδιζε, τότε θα έπρεπε να διακοπεί η διαδικασία εκπροσώπησης της Ελλάδας. Η σημερινή, απόφαση, όμως, ανάβει το πράσινο φως στον Βίκτωρα Βερνίκο, το τραγούδι του οποίου επρόκειτο να ακουστεί σήμερα, ωστόσο, αφενός το δικαστήριο, αφετέρου το βαρύτατο εθνικό πένθος, οδήγησαν την ΕΡΤ σε αναβολή.

Το σκεπτικό της απόφασης

Πρακτικά είναι αδύνατον να δοθεί προσωρινή λύση στη διαφορά, καθότι η προθεσμία υποβολής τραγουδιού στην EBU λήγει σε λίγες μέρες. Ως εκ τούτου, μόνο η τακτική δικάσιμος που θα οριστεί τον Μάιο (αν δεν προκύψει κάποια αναβολή) θα είναι η ημέρα εξέτασης της αγωγής. Με άλλα λόγια, όποια και να είναι η απόφαση του δικαστηρίου, θετική ή αρνητική για την πλευρά της Melissa Mantzoukis, αυτή θα εκδοθεί μετά το πέρας του διαγωνισμού. Θυμίζουμε απλώς ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις του εξωτερικού συνέβη ακριβώς το ίδιο: όσοι επιχείρησαν να ακυρώσoυν συμμετοχή, απλά δεν πρόλαβαν… Διαβάστε κάποιες χαρακτηριστικές περιπτώσεις εδώ!

Μία σκέψη στο “Απορρίφθηκε το αίτημα ασφαλιστικών μέτρων της Melissa

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.