Λιθουανία : Η Monika Marija Paulauskaite αντικατέστησε την Erica Jennings στον Eurovizijos Atranka

Λιθουανία : Η Monika Marija Paulauskaite αντικατέστησε την Erica Jennings στον  Eurovizijos Atranka

Eurovizijos Atranka είναι ο εθνικός διαγωνισμός της Λιθουανίας  μέσω του οποίου  θα επιλεχθεί ο εκπρόσωπος της χώρας για την φετινή Eurovision. Γνωρίζοντας ήδη πως η Erica Jennings ακύρωσε την συμμετοχή της με το τραγούδι “The Truth”, σήμερα τα πράγματα άλλαξαν πολύ. Η Monika Marija Paulauskaite αντικατέστησε τελικά την Erica στον Eurovizijos Atranka.

Πριν από περίπου έναν μήνα, η Erica Jenningsαπέσυρε την υποψηφιότητα της από τον εθνικό διαγωνισμό της Λιθουανίας γιατί αποφάσισε πως δεν επιθυμούσε να κάνει ξανά το ταξίδι της Eurovision. Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει το The Truth, το τραγούδι με το οποίο ήταν υποψήφια στον διαγωνισμό, επέτρεψε σε όποιον καλλιτέχνη το επιθυμούσε να συμμετάσχει στον διαγωνισμό με το ίδιο τραγούδι. Τελικά υπήρξε ανταπόκριση στην παραπάνω έκκληση της Erica και η νικήτρια του Lietuvos balsas (The Voice Of Lithuania) Monika Marija Paulauskaite αποφάσισε να συμμετάσχει στον Eurovizijos Atranka με το The Truth.

Η Erica Jennings δήλωσε:

“Είχα ανακοινώσει προηγουμένως ότι είναι ευπρόσδεκτος όποιος επιθυμούσε να συμμετάσχει στον εθνικό διαγωνισμό ερμηνεύοντας το τραγούδι μου. Τότε λοιπόν δέχτηκα ένα τηλεφώνημα στο οποίο μου προτάθηκε να δώσω το τραγούδι μου στην Monika Marija. Συναντηθήκαμε λοιπόν στα “Žmonės” Awards και από ότι παρατήρησα είχε μια πολύ ωραία φωνή, είναι σοβαρή και ταλαντούχα. Ανυπομονώ να δω πως θα ακούγεται το τραγούδι μου τώρα”.

Η Monika πρόσθεσε:

“Οι συζητήσεις για την Eurovision είχαν αρχίσει όταν το  Lietuvos balsas βρισκόταν ακόμη σε εξέλιξη. Τότε όμως ήθελα να επικεντρωθώ αποκλειστικά στο show που συμμετείχα. Όπως πιστεύω, για να συμμετάσχει κανείς σε έναν διαγωνισμό όπως Eurovision δεν αρκεί μόνο να έχει ένα καλό τραγούδι. Χρειάζεται λοιπόν να βλέπει τα πράγματα από μια πιο ενθουσιώδη σκοπιά, πράγμα που απαιτεί πολύ δουλειά χρόνο, και λόγω των εμφανίσεων μου δεν είχα κανένα από αυτά. Για αυτό λοιπόν δεν σκέφτηκα ποτέ να συμμετάσχω στην Eurovision”.

Τέλος η Monika δήλωσε πως το “The Truth” έχει λάβει ένα διαφορετικό στυλ από αυτό που του είχε δώσει η Erica.

Ποια είναι η άποψη σας για την εξέλιξη αυτή; Θα μπορέσει η Monika να τα πάει καλύτερα από την Erica στον εθνικό διαγωνισμό της Λιθουανίας;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.