Η Spicy αποδέχεται τους όρους του ελληνικού τελικού, αφήνοντας αιχμές για τάσεις μέσα στην ΕΡΤ που επιθυμούν ακόμα απευθείας ανάθεση!

Η Spicy αποδέχεται τους όρους του ελληνικού τελικού, αφήνοντας αιχμές για τάσεις μέσα στην ΕΡΤ που επιθυμούν ακόμα απευθείας ανάθεση!

Μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook πριν από λίγο ο συνθέτης και παραγωγός του τραγουδιού της Αρετής Κετιμέ, Δημήτρης Καρράς, ανακοινώνει ότι και η δισκογραφική τους εταιρεία Spicy, αποδέχθηκε τους όρους συμμετοχής στον ελληνικό τελικό. Παρ’ όλα αυτά αφήνει σοβαρές αιχμές τόσο ως προς τη διαδικασία που ακολουθείται, όσο και ως προς μία τάση που ακόμα και τώρα προσπαθεί να ωθήσει τα πράγματα προς απευθείας ανάθεση. Τέλος ζητά οι φωνές στον τελικό να είναι live και όχι κονσέρβα, γιατί αλλιώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κόσμος θα ψηφίσει σε ένα ψέμα.

Όπως καταλαβαίνουμε το παρασκήνιο που παίζεται όσο αφορά τη συμμετοχή μας ση Eurovision 2018, αλλά και τον τρόπο που αυτή θα επιλεγεί στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής είναι μεγάλο.

Ο Δημήτρης Καρράς ενώ αναφέρει στην ανάρτηση του ότι προκειμένου να περάσουν στην επόμενη φάση της διαδικασίας, αποδέχθηκαν τους όρους συμμετοχής στον ελληνικό τελικό, όπως τους παρουσιάστηκαν στη συνάντηση που έκαναν μέσα στη βδομάδα στην ΕΡΤ, εντούτοις έχει κάποιες αντιρρήσεις και επιφυλάξεις.

Θεωρεί τους όρους πολύ γενικούς, ασαφείς και ανεπίσημους και για αυτό μάλιστα αναφέρει ότι δεν τους υπογράφει κανείς. Αναφέρει ότι φωτογραφίζουν τον πλούτο και ότι θα έπρεπε να γράφονταν από την πρώτη επιστολή – κάλεσμα στις δισκογραφικές εταιρείες και όχι τώρα.

Τα δύο όμως πιο σοβαρά που αναφέρονται στην ανάρτηση του, είναι αφενός ότι σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχουν τάσεις μέσα στην ΕΡΤ που ακόμα και τώρα επιθυμούν την απευθείας ανάθεση και σπρώχνουν τα πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά και το γεγονός ότι ακόμα όπως καταλαβαίνουμε δεν έχει καθοριστεί αν στον ελληνικό τελικό θα τραγουδήσουν ζωντανά ή playback.

Παρά τις αιτιάσεις τους σε όλα τα παραπάνω, ο Δημήτρης Καρράς μας αποκαλύπτει ότι η Spicy αποδέχθηκε τους όρους, για να περάσουν στην επόμενη φάση, όρους όμως που θεωρεί ότι εκ των πραγμάτων θα αλλάξουν στην πορεία.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του Δημήτρη Καρρά:

104 σκέψεις για το “Η Spicy αποδέχεται τους όρους του ελληνικού τελικού, αφήνοντας αιχμές για τάσεις μέσα στην ΕΡΤ που επιθυμούν ακόμα απευθείας ανάθεση!

 1. Δηλαδή για να καταλάβω, υπάρχει περίπτωση να γίνει ελληνικός τελικός με playback; Θυμάμαι βέβαια ότι κάτι τέτοιο είχε γίνει και το 2012…

  Αν πάντως θέλουν να τραγουδήσουν κονσέρβα, καλύτερα να μην το πουν εθνικό τελικό αλλά lip-synch battle ή κάτι τέτοιο…

 2. Επειδή τους διάβασα τους όρους είναι παρά πολύ σαφής. Και επίσης δεν νομίζω ότι κανείς από τους συμμετέχοντες θα έχει θέμα με το live. Μην σου πω ότι η Τερζή είναι καλύτερη τραγουδίστρια από την Κετιμέ.
  Με αυτά που διαβάζω ο Κάρράς μου κάνει ότι είναι η Πέγκυ Ζήνα του 2018 που αν χάσει θα ξεκατινιαστεί.

  1. Όχι κύριε σε καμία περίπτωση. Ειλικρινά σας μιλάω. Δεν έχω τέτοια πρόθεση. Απλά επειδή εγώ ήμουν στο ραντεβού και όχι εσείς, αφήστε με να γνωρίζω κάτι περισσότερο. Να είστε καλά και σας υπόσχομαι ότι δεν υπάρχει περίπτωση ξεκατινιατισματος. Καλή σας συνέχεια.

 3. Επειδή κάποιοι έλεγαν ότι θα το βάλουν στα πόδια spicy spider … αυτοί απάντησαν πρώτοι άντε να δούμε επιτέλους όχι στημένο τελικό …
  Το Μαξίμου ακούει ;;;;;;;;

 4. Από τη αρχή της διαδικασίας υπήρχαν ξεκάθαρα σημάδια ότι η ΕΡΤ κινείται σε λάθος και περίεργα μονοπάτια (με τους όρους των τραγουδιών). Αποκλεισμοί τραγουδιών που ενω είχαν πάρει το “πράσινο φως” από την καλλιτεχνική επιτροπή, ήρθε η οργανωτική να ακυρώσει την άποψη της πρώτης. Εν συνεχεία πληροφορηθήκαμε για το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης και τι χρήματα πρέπει να δαπανήσουν οι δισκογραφικές εταιρίες.
  Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Δημήτρης Καρράς δήλωνε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στην καλλιτεχνική, όσο και στην οργανωτική επιτροπή. Τώρα ανησυχεί δικαίως (έστω και αργά) ότι κάτι δεν πάει καλά.

  Δεν γνωρίζω τι ενημέρωση έχει και λέει ότι “…υπάρχουν τάσεις μέσα στην ΕΡΤ που ακόμα και τώρα επιθυμούν την απευθείας ανάθεση και σπρώχνουν τα πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση”, ούτε και για ποιο τραγούδι αναφέρεται. Εαν αναφέρεται στο δικό του, θεωρώ ότι είναι προς τιμήν του που έκανε αυτό το σχόλιο.
  Για το αν πρέπει να είναι live τα φωνητικά στον τελικό, θα συμφωνήσω απόλυτα με την άποψή του. Δυστυχώς κ.Καρρά για τα αυτονόητα εκεί στην ΕΡΤ θα πρέπει να ανησυχούμε όλοι για το αν θα γίνουν πράξη.

  Η αλήθεια είναι ότι περίμενα (σαν μουσικός που είναι) και θα ήθελα να αντιδράσει και στην ακύρωση των 2 τραγουδιών, που ενώ συνάδελφοι του (καλλιτεχνική επιτροπή) τα χαρακτήρισαν άρτια και άξια να διαγωνιστούν, κάποιοι υπάλληλοι (οργανωτική επιτροπή) τα απέκλεισαν.

  Η χθεσινή μου ευχή να κυλήσουν ομαλά τα πράγματα από εδώ και πέρα δεν έπιασε.
  Ειλικρινά με στεναχωρεί που ασχολούμαστε με οτιδήποτε άλλο, εκτός από τα τραγούδια και την πιθανή πορεία τους στον διαγωνισμό, αλλά δεν γίνεται να αφήνουμε ασχολίαστες τέτοιες πρακτικές από την πλευρά της ΕΡΤ. Τι να πω… Καλή συνέχεια σε όλους!

 5. 1ον. Εξαρχής η “προκήρυξη” της ΕΡΤ έλεγε ότι έχει δικαίωμα να μην επιλέξει κανένα από τα προτεινόμενα από τις δισκογραφικές τραγούδια και να καταλήξει σε άλλον τρόπο επιλογής. Αν κάποιοι στη ΕΡΤ θεωρούν κανένα ακόμα και από τα 3 προκριθέντα τραγούδια δεν έχει ελπίδες διάκρισης, έχουν το δικαίωμα όχι μόνο να το επισημάνουν, αλλά και να ζητάνε επιλογή άλλων τραγουδιών. Αυτό λοιπόν δεν είναι κάτι άξιο καταγγελίας.

  2ον. Ότι το κόστος θα βάρυνε τη δισκογραφική της κάθε υποψηφιότητας ήταν καθαρό εξαρχής. Γι’ αυτό η ΕΡΤ αυτό απαιτούσε οπωσδήποτε την ύπαρξη δισκογραφικής εταιρίας πίσω από κάθε τραγούδι.

  3ον. Οι οικονομικοί όροι που θέτει η ΕΡΤ βρίσκω ότι είναι σαφείς ως προς τις υποχρεώσεις των δισκογραφικών πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα (άλλο το ότι εγώ θεωρώ ότι είναι δική της δουλειά η κάλυψη των εξόδων, έστω με την εύρεση χορηγών).

  4ον. Τί εννοεί ο κος Καρράς ότι οι οικονομικοί όροι που θέτει η ΕΡΤ θα αλλάξουν στην πορεία. Από ποιόν και προς ποια κατεύθυνση; Γιατί μην ξεχνάμε ότι το “δόγμα” πάνω στο οποίο βασίστηκαν ήταν “να μην επιβαρυνθούν οι έλληνες φορολογούμενοι”.

   1. Δεν πήγε ο νους μου σε κανένα κακό. Πραγματικά δεν κατάλαβα τι εννοείτε. Όπως και τώρα δεν γνωρίζω η EBU να καλύπτει έξοδα των εθνικών αποστολών, τα οποία ζητάει η ΕΡΤ να καλύψουν οι δισκογραφικές. Ποια εννοείτε;

 6. Από την πρώτη κιόλας πρόταση της ανάρτησης είναι έκδηλος ο φόβος “μην τυχόν στραβώσει το πράγμα & χαλάσει το deal”. Μη λέμε συνέχεια τα ίδια & τα ίδια. Είναι στην απόλυτη δικαιοδοσία της ΕΡΤ να βρει με όποιον τρόπο αυτή επιθυμεί τον εκάστοτε εκπρόσωπό μας, κάτι άλλωστε που αναφέρθηκε & απ’ την αρχή όλης αυτής της διαδικασίας, δηλ. αν για Χ λόγους δεν τους βγει ο τελικός να καταφύγουν στην ανάθεση. Και καλά θα κάνει να καταφύγει σ’ αυτήν αν έτσι εγγυάται μια καλύτερη εκροσώπηση με ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
  Οι όροι συμμετοχής, έτσι όπως δημοσιεύθηκαν, είναι ξεκάθαροι & σαφείς. Είτε τους αποδέχεσαι & υπογράφεις συμφωνητικό είτε δεν τους αποδέχεσαι & τελειώνει εκεί το θέμα. Δηλώσεις ότι “δεν γίνονται οι όροι να μην αλλάξουν” & ότι “εμείς συμφωνήσαμε αρχικά μ’αυτο για να περάσουμε στην επόμενη διαδικασία” (δηλ. είπαμε απλά ενα “ναι” χωρίς να δεσμευόμαστε για το οτιδήποτε) φανερώνουν κουτοπονηριά.
  Kαι επειδή ο κος Καρράς είναι μεν κατά του ξεκατινιάσματος, αλλά όλως τυχαίως αισθάνεται δε πάντα την ανάγκη να απολογείται προς πάσα κατεύθυνση & να εκτίθεται, θα πρεπε να γνωρίζει πως αν η ΕΡΤ λειτουργούσε όπως όλες οι δημόσιες τηλεοράσεις σύγχρονων & αναπτυγμένων χωρών δε θα είχε σαν συνεργάτης της το δικαίωμα συμμετοχής του στον εθνικό τελικό.

 7. Eπίσης, υποθέτω ότι οι υπόνοιες για απευθείας ανάθεση δεν αφορούν κάποιο από τα 20 τραγούδια που κατέθεσαν οι δισκογραφικές, αλλά άλλο τραγούδι, εκτός αυτών. Λέτε να το μετάνιωσαν για τη Φουρέιρα τώρα που άκουσαν το τραγούδι και να ζήσουμε στιγμές 2004;

  1. Η ΕΡΤ γνώριζε την “πρόταση” της Φουρέϊρα για την Eurovision, εμείς την ακούσαμε τώρα. Εαν είναι το τραγούδι (ο θεός να το κάνει τραγούδι) με τίτλο “βασίλισσα”.

 8. Οι αμφοτεροβαρείς συμβάσεις,μεταξύ ΕΡΤ και δισκογραφικών, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πάσχουν ακυροτήτων και αν προσβληθούν δικαστικά θεωρώ πολύ πιθανό να δικαιωθεί η εταιρία που θα ζητήσει δικαστική προστασία. Αυτή είναι η επιστημονική μου άποψη και δεν θα κουράσω αναλύοντας το γιατί εκτός και αν κάποιος το επιθυμεί.

  1. Χαχαχα “νομικός επιστήμονας”. Σε θυμάμαι από το 2009 που είχες φάει τρελό κόλλημα με τον Κοντόπουλο και έμπαινες σε ένα φόρουμ της ΕΡΤ με ψεύτικα προφίλ και τον έβριζες χυδαία.
   Και πέρσι σε μια σελίδα στο facebook μου είχαν πει ότι σε είχαν ανακαλύψει που έμπαινες συνέχεια στο wiwiblogs και έκανες τα ίδια.
   Φέτος έγινες “νομικός επιστήμονας”;

   1. Θα κινηθώ νομικά. Μόλις τελέσατε συκοφαντική δυσφήμιση φίλτατε που κρύβεστε πίσω από ένα ψευδώνυμο. Μην αφαιρέσει το σαητ το σχόλιο (αν και δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία για την ποινική δίωξη δίωξη του κυρίου).

    1. Χαχαχαχα Μα το 2009 σε είχαν διαγράψει από το φόρουμ της ΕΡΤ γιατί είχαν κινηθεί νομικά εναντίον σου. Από εκεί σπούδασες δικηγόρος;
     Γιατί και πέρσι μου είπαν ότι έκανες τα ίδια.Σε θυμάμαι πολύ καλά.Μετά από αυτήν την ιστορία είχες κλείσει και το facebook σου. Είχες αρρωστημένη εμμονή με τον Κοντόπουλο. Νόμιζα το είχες ξεπεράσει αλλά μια φίλη από τότε μου είπε ότι και πέρσι τα ίδια έκανες και έμπαινες σε κάθε άρθρο για την Ελλάδα στο wiwibloggs και έκραζες.

 9. Η γνωστή παλιά ανεκδιήγητη ΕΡΤ.Μάλλον κάποιοι θέλουν την PANIK στην Λισαβόνα.Γι’αυτό δεν ακούσαμε και τίποτα από την συγκεκριμένη εταιρία.Και ΦΥΣΙΚΑ η φωνή πρέπει να είναι live.

 10. Κάθεστε ορισμένοι και κατηγορείτε την Κετιμε, τους Χροσταλίτες, τις δισκογραφικες τους και οι ίδιοι δεν λέτε τπτ για την Πανικ…Σας θυμίζω ότι και πέρσι η Πανικ πηγε με απευθειας ανάθεση και ειδαμε τι εκανε. Σιγουρα καποιοι μεσα στην ΕΡΤ θελουν παλι την Πανικ δεν ειναι και δυσκολο να το καταλαβεις; Αν δειτε τι εγραφαν ορισμενα μέσα ή μαλλον τι δεν εγραφαν για καιρο θα το καταλάβετε. Επισης γιατι η Τερζη και η Πανικ δεν εχουν κανει καμια δηλωση τοσο καιρο; Γιατι δεν εχουν βγει σε κανενα μέσο, που κάποιοι (οι ίδιοι που κατηγορησαν και το infegreece ότι προωθεί τις αλλες δυο υποψηφιοτητες) αυτο δεν το σχολίασαν, παρα μονο σχολιαζουν τους αλλους δύο; Μηπως γιατι εχουν σχέσεις με την Πανικ και την ομαδα της Τερζη; Πολυ καλα τα λεει ο κος Καρρας, όσοι εχουμε εστω και μια μικρη γνωση του θεματος μπορουμε να υποψιαστουμε τι συμβαινει στο παρασκηνιο και πως καποιοι ακομα και μεσα απο την ΕΡΤ επιμένουν στην απευθειας αναθεση! Μην λυγιζετε παιδια!

  1. συμβουλή: να αλλάζεις και IP όταν γράφεις τα ίδια και τα ίδια. Το nickname μόνο δεν φτάνει. Κάθε χρόνο τα ίδια με τους “τρελούς”

  2. Το μεγάλο φαγοπότι. Οι άνθρωποι που στήριξαν τα τέσσερα τελευταία χρόνια εργολαβικές πρακτικές στην ερτ είναι οι ιδιοι που προσπαθούν να δυναμιτίσουν τη φετινή διαδικασία, για να τιναχθεί στον αέρα και να πάει ξανά με ανάθεση η πανικ με τον ίδιο χορηγό από το εξωτερικό ο οποιος έδινε χρήμα και δεν ήξερε που πήγαινε.

   1. “Φαγοπότι” λέμε όταν κάποιος κερδίζει λεφτά σε βάρος κάποιου άλλου.
    1. Έχεις κάποιο στοιχείο ότι κάποιος κέρδισε λεφτά σε βάρος κάποιου άλλου; γιατί αυτό που ανακοινώθηκε το 2013, 2014,2015 και 2017 είναι ότι η ΕΡΤ δεν πλήρωσε φράγκο και όλα τα έξοδα καλύφθηκαν από χορηγούς. Αν εσύ ξέρεις κάτι άλλο γιατί δεν το λες;
    2. Επίσης το 2015 πήγε η Μίνος (με διαγωνισμό) το 2016 έγινε ανάθεση χωρίς την ύπαρξη δισκογραφικής (και μείναμε στον ημιτελικό) και το 2017 έγινε ανάθεση στον Κοντόπουλο και τον Φωκά και αυτοί διάλεξαν την Demy που ήταν στην Πανικ.

  3. Τρικυμία εν κρανίω. Όποιος σχολιάζει την υπερπληθώρα πληροφοριών για τη συμμετοχή της κας Κετιμέ, με συνεχή αναπαραγωγή των σχολίων συνεργατών της στα social media, ελάχιστης ενημερωτικής αξίας συνήθως -γιατί ο καθένας ότι θέλει μπορεί να αναρτά στο facebook, δεν χρειάζεται να γίνεται σώνει και καλά είδηση- είναι πράκτορας της Panik…

   Όταν κάποιοι λέγαμε ότι η φόρμουλα των τόσο περιοριστικών όρων θα οδηγήσει την ΕΡΤ σε μικρής και χαμηλής ποιότητας συλλογή τραγουδιών, που θα τη φέρει εν τέλει σε δύσκολη θέση, ήμασταν οι “μεμψίμοιροι”. Ας αναρωτηθούν τώρα αν η πιθανότητα της απευθείας ανάθεσης σε άλλους προέκυψε ξαφνικά γιατί κάποιοι στην ΕΡΤ βλέπουν ότι οι προσδοκίες από το υλικό που μάζεψαν με τον «ανοιχτό» διαγωνισμό δεν μπορούν να είναι υψηλές.

 11. Αγαπητοί φίλοι, θα μπορούσε άραγε κάποιος να μας ενημερώσει αν οι κινήσεις για απευθείας ανάθεση αφορούν ένα από τα 3 τραγούδια ή συνολική αλλαγή πλεύσης προς άλλο τραγούδι/ερμηνευτή/είδος κλπ.;

  1. Μην ακούς 2-3 τύπους (που από ότι μου έχουν πει τους έχουν βρει από το 2015) οι οποίοι κάθε χρόνο μπαίνουν στα φόρουμ και βρίζουν.
   Ο καθένας έχει τις εμμονές του. π.χ Ο Πολυδούρης με τον Κοντόπουλο αρρωστημένη εμμονή.
   Εδώ ο άλλος γράφει το “μεγάλο φαγοπότι”, όταν η ΕΡΤ δεν έχει πληρώσει φράγκο.

  2. Σωστα,γιατι αν προκειται αν ταση αναθεσης σε αλλον καλλιτεχνη παει να πει πως η ΕΡΤ δεν εχει μεινει καθολου ευχαριστημενη και πως τα τραγουδια δεν ειναι και τοσο καλα.

 12. Εγώ πάντως από την ανάρτηση του συνθέτη στο facebook, διαβάζω σε ένα σημείο η Spicy αποδέχτηκε σε πρώτη φάση τους όρους, προκειμένου να περάσουμε στην επόμενη (φάση)-και σε άλλο σημείο οι όροι είναι ασαφείς/γενικοί …μπλα μπλα…γι αυτό ΔΕΝ τους υπογράφει καμιά δισκογραφική! Συμπεραίνω δηλαδή 1) Δεν ανακοίνωσε Τίποτα η Spicy (δεν υπάρχει δελτίο τύπου ούτε κάτι σχετικό από υπεύθυνο της εταιρίας) οπότε βρίσκω και παραπλανητικό τον τίτλο του άρθρου γιατί λέτε ”αφήνει αιχμές…”η Spicy; όχι βέβαια, ο συνθέτης γιατί αυτός λέει την προσωπική του άποψη! 2) το ότι δέχτηκε τους όρους σε πρώτη φάση προφορικά για να πάει παραμέσα, όντως κουτοπόνηρο, δηλαδή είπαμε ναι για να χωθούμε και μετά θα αρχίσουμε τον πόλεμο; 3) αφού λέει ΔΕΝ υπόγραψε, επίσημα ΔΕΝ συμφώνησε σε τίποτα και όλα είναι ανοικτά, άρα πάλι δεν έχουμε γεγονός ότι η Spice συμφώνησε με τους όρους όπως λέει ο τίτλος 4) γιατί διαμαρτύρεται και υπερεκτίθεται συνεχώς για μαγειρέματα, ζυμώσεις, αδιαφάνεια, μπερδέματα γενικώς, αφού είναι ο ίδιος γρανάζι όλου αυτού, αφού και παραδέχτηκε ότι γνώριζε από πριν αποφάσεις που ακόμα δεν είχαν παρθεί (βλέπε 5άδα που έγινε 3άδα ονόματα, διαδικασίες κτλ) και είναι ο μόνος που πανηγυρίζει εδώ και 1 μήνα και διαρρέει πληροφορίες αλλά και όπως είπε ο φίλος παραπάνω, σε ορθές διαδικασίες ΔΕΝ θα λάμβανε μέρος καθόλου σαν συνεργάτης της ΕΡΤ η΄θα είχε ακυρωθεί με την παραδοχή του ότι γνωρίζει τους φιναλίστ πριν να παρθεί καν απόφαση!! Μάλιστα είχε πει ότι γνώριζε όλα τα ονόματα των φιναλίστ, όχι απλά για την δική του συμμετοχή. Για την απευθείας ανάθεση πριν μήνες μας είπε ότι τους το πρότειναν και πίεσε ο ίδιος να γίνει τελικός…Σε οποιαδήποτε περίπτωση να γιατί είναι κακό να διαρρέουν φήμες κοτσομπολιά κτλ γιατί στο τέλος μπορεί να ισχύει ένα τελείως άλλο σενάριο από αυτά που πανηγύρισαν κάποιοι και τα θεώρησαν δεδομένα. Υπομονή να ανακοινώσει η ΕΡΤ ρε παιδιά τι ισχύει, ο κάθε τραγουδιστή και συνθέτης παίζει το παιχνίδι του να προβληθεί. Όσο για το ποιόν θα στείλουν, υποθέτω (αν ισχύει κάτι από αυτά που διάβασα) ότι για να προσανατολίζονται αλλού, δεν τους ικανοποίησαν ούτε τα τραγούδια ούτε οι τραγουδιστές, οπότε μακάρι αν είναι για καλό να βρουν κάτι άλλο

 13. “Μάριος” “St” “Vagitsa” ταυτίζομαι 100% με τις απόψεις σας οπότε δεν χρειάζεται να τα γράψω, θα συμπληρώσω απλά ότι ο πανικός του κ.Καρρά βγήκε μία μέρα μετά από την δήλωση του τεράστιου Φωτιάδη να αναλάβει παραγωγός στο τραγούδι των Χοροσταλητων σε περίπτωση που πάνε Λυσαβόνα, από την αρχή η διαφήμιση και υπερπροβολή της καριέρας της κ.Κετιμέ στηρίχτηκε στην συνεργασία της με την Γλυκερία που υπερτονίστηκε αφήνωντας να εννοηθεί ότι έχει την αποδοχή και την στήριξη τους, τώρα ο Φωτιάδης αδειάζει κατά κάποιο τρόπο την κατάσταση και δίνει άλλο στίγμα, δεν είναι τυχαίο που διαμαρτύρεται και καταγγέλει ο κ.Καρράς γιατί πρέπει να προλάβει αν βγει εκτός να πει ότι έφταιγαν οι διαδικασίες και κάποιοι…

 14. Ένα σχόλιο ενος συνθέτη το χουν κάνει “λάστιχο” και έχουν βγάλει και ασφαλή συμπεράσματα. (ο καθένας το δικό του βέβαια).
  Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει… Α! Ναι μωρέ! Ένα δημοσίευμα για τα 5 τραγούδια του τελικού. Πριν ανακοινωθούν από την ΕΡΤ, χωρίς να υπάρχει ούτε μία ανακοίνωση, κάποιοι έσπευσαν να βγάλουν “ασφαλή” συμπεράσματα. Τότε κάποιοι διαρρήγνυαν τα ιμάτια τους για τους Duo Fina και τον Δημήτρη Καρρά. Όταν βγήκαν τα επίσημα αποτελέσματα ξαφνικά “ξεχάσανε” τους πρώτους.
  Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε επανάληψη του ίδιου έργου.

  Για όλα φταίει ο Δημήτρης Καρράς. Η ΕΡΤ φέτος τα κάνει όλα τόσο τέλεια, που και να υπάρχουν κάποια ψεγάδια από μεριάς της δεν πειράζει.Έτσι δεν είναι;
  Κι εγώ έχω σχολιάσει απόψεις και σχόλια που δημόσια έχει κάνει ο Δημήτρης Καρράς κι ενίοτε έχω διαφωνήσει, αλλά σίγουρα δεν φταίει εκείνος για το φετινό μπάχαλο. Το να πιάνουμε κάθε φορά μία δήλωσή του και να την κάνουμε “λάστιχο” (βιαστικά και αυθαίρετα συμπεράσματα) δεν τιμά κανέναν μας.
  Είναι πλέον εμφανές ότι κάποιοι εδώ μέσα θα ικανοποιηθούν ΜΟΝΟ αν αποκλειστεί η δική του συμμετοχή (αδιαφορώντας αν έχει ή δεν έχει καλό τραγούδι), όπως έγινε και με τους Duo Fina.

  Προσωπικά δίνω πολλά συγχαρητήρια στον Δημήτρη Καρρά για όλα τα σχόλια και απόψεις που δημοσιεύει στο διαδίκτυο. Είτε συμφωνώ μ’ αυτά, είτε όχι, δείχνει αν μη τι άλλο ότι δεν είναι κουτοπόνηρος (όπως λέτε μερικοί-μερικοί) και δεν φοβάται να λέει ευθαρσώς αυτά που γνωρίζει και ακούει.
  Προσωπικά πιο πολύ με προβληματίζει η “πλευρά” της Τερζή που τηρεί σιγή ιχθύος σε όλες τις φάσεις του διαγωνισμού μέχρι σήμερα, παρά οι δημοσιεύσεις και οι πληροφορίες που έχουμε ως τώρα για τους άλλους δύο συνυποψήφιους.
  Γιατί άραγε να μην θέλουν να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια προώθησης της συμμετοχής τους; Πιο πολύ κουτοπόνηρη είναι αυτή η τακτική, παρα οποιαδήποτε άλλη.
  Ο καιρός περνάει γρήγορα και πολλοί θα διαψευστείτε με τις εκπλήξεις που φαίνεται πως έρχονται.
  Καλή σας συνέχεια…

  1. Σου θυμίζω ότι η ΕΡΤ δεν έχει βγάλει καμία ανακοίνωση που να επισημοποιεί και να επικυρώνει το ποιές είναι οι συμμετοχές του τελικού, και το αν τελικά θα υπάρξει τελικός. Τυπικά επομένως, κανείς δεν θα έπρεπε να βγει και να κάνει δηλώσεις ως προκριθέντας.

   1. Εφ’ όσον κάλεσε τους εκπροσώπους των τριών τραγουδιών για τα οικονομικά, άρα είναι δεδομένο ποιες συμμετοχές έχουν προκριθεί. Επίσης η ΕΡΤ έχει αποστείλει επιστολή στις συμμετοχές που δεν έχουν προκριθεί. Άρα τυπικά υπάρχουν 3 τραγούδια που θα διαγωνιστούν για την θέση στη Λισαβόνα.
    Τώρα αν η ΕΡΤ κάνει τελικά ανάθεση σε κάποιον από τους τρεις ή σε κάποιον άλλον, αυτό είναι κάτι που θα μάθουμε σύντομα.

   2. Τα τρία τραγούδια έχουν ανακοινωθεί η ΕΡΤ έκανε τα ραντεβού το ζήτημα έχει λήξει το θέμα είναι αν θα είναι και οι τρεις στον τελικό η όχι.
    Είναι λυπηρό να περιμένεις ακόμη αποτελέσματα αρχικά μου είχε φανεί αστείο τώρα σε λυπάμαι πραγματικά ….

 15. Έχω την εντύπωση ότι στην ερτ κάθε χρόνο υπάρχουν τάσεις για τον α’ καλλιτέχνη, τάσεις για τον β’, τάσεις να γίνει τελικός και τάσεις να μην γίνει. Παρασκηνιακά όμως. Φέτος, απλά υπάρχει η ιδιαιτερότητα να μαθαίνουμε όλες τις “ζυμώσεις” σε ζωντανή μετάδοση.
  Πλάκα έχει.

 16. “Gogos” πραγματικά έχεις ανάδρομη σκέψη. Από όλα αυτά που ακούσαμε και διαβάσαμε αυτό σου έμεινε; τι να προβεί σε δηλώσεις η Τερζή; αφού δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα! Ότι πήραμε ως δεδομένο και λέγαμε σενάρια ήταν ακριβώς ότι διέρρεε ο κ.Καρράς. Ότι έγραφε και δήλωνε δηλαδή. Που με τα μέχρι τώρα δεδομένα και αφού καταγγέλει τελικά και ο ίδιος την διαδικασία (που μέχρι πρότινος την έβρισκε αξιοκρατική γιατί πίστευε τον ευνοούσε) . Φυσικά δεν φταίει αυτός για τα της Ερτ, τα οποία όμως τελικά δεν τα γνωρίζουμε γιατί ακούμε μόνο φήμες, όταν επίσημα τοοθετηθεί κάποιος από την Ερτ τότε θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Φταίει όμως για μια σειρά από φήμες δημοσιεύματα λίστες και λάθος συμπεράσματα (που ίσως να οδήγησαν κάποιους καλλιτέχνες με καλό τραγούδι να αποτραβηχτούν από την διαδικασία) που έγραφε δημόσια. Αυτό “καταλογίζουμε” κατά τα άλλα η Ερτ έχει και αυτή τα σουσούμια της τα οποία θα μάθουμε με τις εξελίξεις

  1. Μάλλον κάτι δεν διάβασες καλά από αυτά που έχω γράψει παραπάνω ή δεν τα έχω διατυπώσει εγώ σωστά.
   1ον. Μίλησα για την “πλευρά” της Τερζή και όχι για την ίδια που γράφεις εσύ.

   2ον. Ο Καρράς δεν είπε τίποτα για το ποιον/α θέλουν κάποιοι στην ΕΡΤ να αναθέσουν την φετινή συμμετοχή. Μίλησε μόνο για την τάση μερικών να μην κάνουν Ελληνικό τελικό, αλλά απ’ ευθείας ανάθεση. Μερικοί από εσάς βγάλατε τα δικά σας αυθαίρετα συμπεράσματα για δήθεν χαμηλό επίπεδο τραγουδιών άρα ανάθεση σε κάποιον άλλον (εκτός των 20 που δήλωσαν συμμετοχή).
   Άρα είναι άκυρο αυτό που λες, ότι αυτά που πήρατε ως δεδομένο ήταν αυτά που διέρρεε ο κ.Καρράς.

   3ον. Δεν καταλαβαίνεις ότι είναι γελοίο να καταλογίζουμε ευθύνες σε έναν διαγωνιζόμενο και όχι σ’αυτόν που κάνει τον διαγωνισμό, για τα όποια λάθη και παραλείψεις έχει;

   4ον. Αν εσύ βρίσκεις απολύτως λογικό μία συμμετοχή να έχει προχωρήσει σε έναν διαγωνισμό και να μην υπάρχει κανένα στοιχείο για αυτήν, από κανέναν εκπρόσωπο της, τότε πάω πάσο. Επέτρεψε μου να έχω διαφορετική άποψη για την όλη στάση της συγκεκριμένης δισκογραφικής για την “σιωπηρή” στάση που έχει εως σήμερα.

 17. Καλημέρα. Θα αναφέρω και το εξής εδώ και όχι στο προσωπικό μου λογαριασμό. Γιατί είναι πιθανό οι συντάκτες να το βρουν ενδιαφέρον και να το παρέθεταν σε εσας σε αυτή την περίπτωση το κάνω κατευθείαν. Ξαναλέω λοιπόν σας γράφω από ενδιαφέρον και σεβασμό και όχι για την προώθηση του τραγουδιού. Δεν αμύνομαι, σας λέω πληροφορίες και κάνουμε παρέα. Πάμε στο δια ταύτα έχεις κάνει ένα τραγούδι, που εγκρίνεται από την καλλιτεχνική επιτροπή, κάθεστε και λέτε ότι είναι χαμηλό το επίπεδο φέτος, έχετε την εντύπωση αν ήταν χαμηλό το επίπεδο οι ανθρωποι που τα διάλεξαν θα τα διάλεγαν. Καθίστε λίγο και ψάξτε τι σημαίνει Πυλαρινός, Κτιστακης κτλπ. Καθόμαστε και λέμε ότι αυτή η επιτροπή δεν κάνει για να διαλέξει τραγούδι για τον θεσμό, είναι δυνατόν; Το ότι δέχτηκαν να είναι στην επιτροπή είναι το γεγονός και τιμή του σε όποιον έχει περάσει με την επιλογή από μαέστρους, μουσουργούς και ενορχηστρωτές. Εμένα οι διαφωνίες μου και όχι το ξεκατίνιασμα όπως είπαν, πράγμα που δεν με ενδιαφερει καθόλου και κοντός ψαλμός αλληλούια, έγκειται στο εξής. Φτιάχνει ένας χριστιανός ένα τραγούδι περνάει από την καλλιτεχνική επιτροπή και μετά πάει να μιλήσει με τους τεχνοκράτες ή την οργανωτική επιτροπή, εσείς δλδ πιστεύετε ότι τα βρίσκουν αμέσως. Προσωπικά εμένα μου φαίνεται ύποπτο εάν όλα μέλι γάλα. Εμείς προσπαθούμε να προστατέψουμε την τέχνη μας που μας έφερε ως εδώ και οι συνομιλητές την οργανωτική διαδικασία. Σημασία έχει να πω ότι όπως όλοι γνωρίζουμε η τέχνη αντικειμενικά κρίνεται μόνο ιστορικά, όλα τα αλλά είναι γούστα. Η τέχνη λοιπόν πολλες φορές συγκρούεται με την διαδικασία, στο τέλος αν υπάρχουν κοινά σημεία βρίσκονται και προχωράει. Ακούω για κουτοπονηριές εσείς δλδ θα βάζατε την υπογραφή σας σε ένα κείμενο που δεν έχει υπογραφή από την άλλη πλευρά των συνομιλητών. Σε ένα κείμενο που σε βάζει να δεσμευτείς ότι θα πληρωσεις πράγματα που είτε μπορείς να διαπραγματευτείς είτε τα πληρώνει ήδη η EBU, και δεν αναφέρονται εξαρχής; Δεν ξέρω με ποιους ανταλλάσσω πληροφορίες εδώ μέσα αλλά σας σέβομαι ολους και δεν υποτιμάω την νοημοσύνη κανενός. Εμένα καλώς η κακώς οποιος θέλει μπορεί να με πετύχει κάπου, εγώ απαντάω σε ανθρώπους που δεν ξέρω και αυτό πρέπει να σας λέει πολλά. Όσα είπα σε εσας, τα είπα και στα ανώτερα στελέχη της ΕΡΤ, στους κύριους Κωστόπουλο, Λεοντή και Τσολιά και θα τα ξαναπώ γιατί αυτό είναι το τίμιο. Όταν σου δίνεται η ευκαιρία να ακουστείς καλό είναι να λες την αλήθεια, σεβόμενος τα αυτιά η τα ματια που διαβάζουν. Τέλος, εμείς έχουμε κερδίσει ήδη από την διαδικασία, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος και γεμάτος, αν το θαύμα που ζούμε μας πάει και παρακάτω, πράγμα που περισσότερο από ολους μας, από εδώ και πέρα θα οφείλεται στην Αρετή Κετιμέ, που είναι πολύ αγαπητή αυτό φαίνεται από πολλές κινήσεις που κάνει ο κόσμος και όχι από λόγια. Για αυτούς που λένε λένε λένε να πω ότι οι χορηγοί μας έχουν ήδη βρεθεί και ότι θα κινηθούμε σε απλό και όχι μίζερο, βάση γούστου, μοτίβο γιατί αυτή είναι η αισθητική μας, που έτυχε φέτος να συνάδει με την αισθητική των ανθρώπων που κατευθύνουν καλλιτεχνικά τον Ελληνικό τελικό. Που φυσικά πρέπει να είναι Live οι φωνές, αλλιώς τα είπαμε τι θα είναι. Αυτά, εδώ είμαστε, καλημέρα και μόνο αγάπη. ΥΓ Ο κύριος Φωτιάδης, είναι φίλος, πανικό για φίλους μου δεν έχω και δεν έχω γενικά πανικό μετά από 17 χρονια στην δουλειά, υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα για να σε πιάνει πανικός. Ο κύριος Φωτιάδης κάνει την δουλειά του και εγώ την δίκη μου 🙂

  1. Καλησπέρα Δημήτρη. (ενικός οικειότητας και όχι μη σεβασμού)
   Στα όσα αναφέρεις βρίσκω ότι έχεις δίκιο, γιατί στην τελική εσύ ήσουν παρών στην συνάντηση κι όχι κάποιος από εμάς. Έχω όμως μια απορία.
   Ποια είναι τα έξοδα της συμμετοχής ενος τραγουδιού που καλύπτει η EBU; Παρακολουθώ πολλά χρόνια τον διαγωνισμό και είναι η πρώτη φορά που ακούω κάτι τέτοιο.

   Θα θελα να σου πω ότι πραγματικά χαίρομαι που είσαι παρών σε ένα site που ασχολείται με τον συγκεκριμένο διαγωνισμό και για τις πληροφορίες που μοιράζεσαι με μας. Θα μπορούσες κάλλιστα (όπως όλοι οι συνάδελφοί σου) να μην έγραφες τίποτα και να χες το κεφάλι σου ήσυχο, από κάποιους “ειδικούς” σαν και μας.
   Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.

  2. Κε Καρρά, μιας & επιθυμείτε την παρέα μας, επιτρέψτε μου λοιπόν να κάνω τα δικά μου σχόλια:

   -Γνωρίζετε ότι η επιλογή της τριάδας από την επιτροπή έγινε με γνώμονα τις απαιτήσεις της επιστολής για αποκλειστικά ελληνικό στίχο & ελληνικό ηχόχρωμα, τουτέστιν προφανώς να αποκλείστηκαν αρτιότερα & ποιοτηκότερα τραγούδια εκ των τριών που δεν πληρούσαν τους συγκεκριμένους όρους.

   -Κανείς δεν αμφισβητεί το κύρος & τις μουσικές γνώσεις των μελών της επιτροπής, αλλα θα μου επιτρέψετε να πιστεύω πως όλοι τους είναι ακατάλληλοι για το θέμα Eurovision. Έχω & παλιότερα αναφέρει ένα παράδειγμα, θέτοντας μια ρητορική ερώτηση, πως θα ήταν αν βάζαμε τον Μάνο Χατζηδάκι ως μέλος επιτροπής σε φεστιβάλ Hard-Rock ή Heavy metal μουσικής.

   -Από την αρχή ήταν γνωστό ότι η ΕΡΤ θα ζητήσει από τις δισκογραφικές να αναλάβουν το συνολικό κόστος της αποστολής, εξου & το σχέδιο να απευθυνθούν αποκλειστικά σ’ αυτές.

   -Όταν οι όροι λένε πως πρέπει να δεσμευτείς ότι θα πληρώσεις αυτό κι αυτό για να συνεχίσεις, δηλαδή να έχεις δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό, τότε ή δεσμεύεσαι ή παραιτείσαι αν οικονομικά δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Το “λεμε για την ώρα ένα ναι για να πάμε παρακάτω” φανερώνει κουτοπονηριά, όσο κι αν σας ενοχλεί αυτός ο χαρακτηρισμός.

   -Η EBU σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει όλα αυτά τα έξοδα που αναφέρονται στο άρθρο 3 των όρων συμμετοχής που έδωσε η ΕΡΤ, συγκεκριμένα η EBU δεν πληρώνει απολύτως τίποτα.

   -Για να γίνει ένα εθνικός τελικός, απαιτείται ένας ικανοποιητικός αριθμός συμμετοχών. Μπορεί η εταιρείας σας να είναι σε θέση να υπογράψει συμφωνητικό με την ΕΡΤ (όσον αφορά τις οικονομικές υποχρεώσεις), αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα δεχθούν ή μπορέσουν να το κάνουν & οι υπόλοιποι δύο διαγωνιζόμενοι (ή έστω ένας εκ αυτών), άρα αυτομάτως η πραγματοποίηση ενός τελικού είναι ανεύφικτη.

   1. Επειδή στο πρόσφατο παρελθόν είχαμε μια πολύ έντονη διένεξη μεταξύ μας και δεν θέλω να ξαναγίνει κάτι ανάλογο (όπως φαντάζομαι κι εσύ) δεν θα αναφερθώ εκτενώς για το παραπάνω σχόλιο σου (που η αλήθεια είναι σε κάποια συμφωνώ), αλλά μόνο σε ένα σημείο.
    Όταν ο συνθέτης μας λέει ότι το χαρτί που τους παρουσιάσανε (για τις οικονομικές υποχρεώσεις) ήταν ανεπίσημο αφού δεν είχε καμία υπογραφή από μεριάς ΕΡΤ, γιατί συνεχίζεις να χαρακτηρίζεις κουτοπόνηρη αντιμετώπιση την πλευρά της spicy και του Καρρά;
    Θεωρώ ότι αν είχαν υπογράψει ένα τέτοιο χαρτί θα ήταν τουλάχιστον αφελέστατο από την πλευρά όλων των δισκογραφικών. Η μέχρι τώρα ενημέρωση που έχουμε αναφέρεται σε συμφωνία των δισκογραφικών και όχι ότι υπογράψανε το όποιο ανυπόγραφο κείμενο τους δώσανε.
    Ειλικρινά για ποιον λόγο συνεχίζεις να χαρακτηρίζεις κουτοπόνηρο τον Καρρά και την δισκογραφική του και όχι και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες που έπραξαν ακριβώς το ίδιο ή ακόμα και την ΕΡΤ, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Η ΕΡΤ πήγε με ανυπόγραφο κείμενο στους διαγωνιζόμενους όχι το αντίστροφο.
    Συμφώνησαν (όπως μάθαμε) και συνεχίζεται η διαδικασία.Τόσο απλό. Δεν υπήρξε κάποιο επίσημο έγγραφο με υπογραφές για να πράξουν το ίδιο και οι άλλες πλευρές.

    1. Γιατί προσπαθείς συνέχεια να προκαλείς & να δημιουργείς (λανθασμένες) εντυπώσεις; Ενώ οι περισσότεροι σχολιάζουμε τις εξελίξεις των γεγονότων, όπως αυτά μας μεταφέρονται ή/και δημοσιεύονται, εσύ επιμένεις να σχολιάζεις τα γραπτά των άλλων.
     Καταρχάς απευθυνόμουν στον κο Καρρά & όχι σε σένα. Πιστεύω πως αν κάπου έχω άδικο, μπορεί να μου το αποδείξει ο ίδιος χωρίς τη δική σου βοήθεια (την οποία θαρρώ πως δεν τηνέχει ανάγκη).
     Για ποιά συμφωνία όλων των δισκογραφικών μιλάς; Γνωστοποιήθηκε κάτι πέρα των όσων είπε ο κος Καρράς για τη δική του συμμετοχή σε προσωπικό του λογαριασμό; Ο InfeGreece δημοσίευσε τους όρους συμμετοχης στις 30/11/2017 & είπε ότι τελείωσε η συνάντηση των δισκογραφικών με την ΕΡΤ. Τα άρθρα 2 & 3 των όρων (γιατι μάλλον εκεί βρίσκεται το πρόβλημα) είναι σαφέστατα & ξεκάθαρα. Εφόσον ο κος Καρρας επιθυμεί περαιτέρω διευκρινήσεις απο την ΕΡΤ σχετικά με τις οικονομικές υποχρεώσεις, πως μπορεί να λέει ότι αποδέχεται για την ωρα τους όρους μόνο & μόνο για να προχωρήσει η συμμετοχή του στη διαδικασία; Επέτρεψε μου λοιπόν (το προσωπικό δικαίωμα στην κρίση) να θεωρώ ότι αυτό είναι κουτοπονηριά.
     Καμία διαδικασία δε συνεχίζεται. Η ΕΡΤ αναμένει (εντός δύο βδομάδων) τις τελικές απαντήσεις των τριών φιναλίστ στις απαιτήσεις που ζητήθηκαν από τις δισκογραφικές τους, προκειμένου να προχωρήσει στην τελική φάση της διοργάνωσης του ελληνικού τελικού (με την προυπόθεση ότι συμφωνούν & οι τρεις).

     1. Συγνώμη αλλά οι απόψεις μας εδώ, όλων μας, είναι δημόσιες και ο καθένας μας μπορεί να τις σχολιάσει. Αν εσύ δεν θέλεις να σχολιάζονται οι δικές σου μπορείς να τις λες στην παρέα σου και να μην τις δημοσιοποιείς.
      Αν πάλι σε ενοχλούν μόνο τα δικά μου σχόλια ή σε φέρνουν σε δύσκολη θέση ή οτιδήποτε άλλο, να ξέρεις ότι δεν έχω, ούτε είχα τέτοια πρόθεση. Στην προκειμένη περίπτωση δεν αναφέρθηκα απαξιωτικά για την άποψή σου, ούτε σε προσέβαλα, αλλά ούτε και σε προκάλεσα όπως μου καταλογίζεις. Διαφώνησα με κάτι που έγραψες δημόσια. Μέχρι εκεί και τίποτα άλλο.

     2. Σε καμία δύσκολη θέση δε με φέρνουν αυτά που γράφεις. Απλά πολλές φορές χάνεις την ουσία. Όσον αφορά το συγκεκριμένο σχόλιο, απευθυνόταν σε κάποιο άλλο πρόσωπο κι εσύ απλά χώθηκες, χωρίς καν το άλλο πρόσωπο να προλάβει να απαντήσει.

     3. Δηλαδή δεν μπορεί να σχολιάσει κάποιος τα λεγόμενά σου επειδή αναφερόσουν σε κάποιον άλλον; Σου θυμίζω ότι ακριβώς το ίδιο έχεις κάνει κι εσύ στο παρελθόν όπως και άλλοι χρήστες. Για ποιο λόγο ενοχλήθηκες τώρα που έκανα κάτι ανάλογο δεν μπορώ να το καταλάβω κι ούτε θα μπώ στη διαδικασία να το ψάξω.

  3. Επειδή το ξαναείπατε, ποιές οικονομικές υποχρεώσεις που η ΕΡΤ φορτώνει στις δισκογραφικές θεωρείται ότι καλύπτονται από την EBU;

 18. Χαίρετε το πρώτο πράγμα που θέλω να πω είναι ότι όσον αφορά τον κύριο Δημήτρη Καρρά και την υποψηφιότητα της κας Αρετής Κετιμέ είναι ότι:

  Από την πρώτη στιγμή διαπιστώσαμε όλοι εδώ μέσα ότι ο παραγωγός της κύριος Καρράς βρίσκεται συνεχώς σε μία οθόνη υπολογιστή ή του κινητού του δεν μπορώ να έχω άποψη επ’αυτού και παρακολουθεί και απαντάει και απολογείται στο σχολείο του κόσμου είτε στο παρόν site είτε στο facebook δημιουργώντας έναν πανικό και κάνοντας ασύστολα επιθέσεις κατά πάσα κατεύθυνση.

  Το δεύτερο που θέλω να πω είναι ότι οι έγκυρες κατά τα λεγόμενα του κυρίου Μελά πληροφορίες που έβγαλε την πεντάδα είχαν μέσα Μπάιλα τζαζ και μετά την υποτιθέμενη έγκυρη πεντάδα την έκαναν τριάδα πάλι έγκυρα και πάλι φήμες ή μάλλον Έγκυρες πηγές του κυρίου Μελά

  Τρίτον: Όσον αφορά τη διαφάνεια θα ήθελα να πω ότι ο κύριος Καρράς εργάζεται στην ΕΡΤ στην κυρία Δαφέρμου και επίσης η ΕΡΤ μπαίνει χορηγός σε κάθε εκδήλωση της Κας Κετιμέ. Όλοι γνωρίζουμε τις καλές σχέσεις που έχει επί χρόνια ο κύριος Καρράς και η κυρία Καίτη εί Όλοι γνωρίζουμε τις καλές σχέσεις που έχει επί χρόνια ο κύριος Καρράς και η κυρία Κετιμέ με την ΕΡΤ

  Τέταρτο: Ένα άλλο που αξίζει να πω είναι ότι ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω την φράση που είπε πολύ πρόσφατα δηλαδή όχι πριν 10 χρόνια η εν λογω τραγουδίστρια (Κετιμέ) ότι ” Έχω θητεία στην ΕΡΤ”, Μηπης θα μπορούσατε κυρία Κετιμέ να μας πείτε τι εννοείτε με αυτό; Μην προσπαθήσετε να αρνηθεί την φράση σας διότι υπάρχει αποδεικτικό στοιχείο.

  Πέμπτο:
  Οι πρώτες έγκυρες δικές σας κύριε Μελά πληροφορίες που αφορούσαν την πεντάδα …ακυρώθηκαν από τον ίδιο …σας δηλαδή, έγκυρο και βγήκαν οι άλλες έγκυρες πληροφορίες της Τριάδας

  Η Αγία τριάδα λοιπόν πληρει Τις προϋποθέσεις αφού οι άλλοι δύο ακυρώθηκαν όπως είπατε γιατί δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις και γι’ αυτό από πεντάδα έγινε τριάδα ;

  Θυμάστε πολύ καλά όλοι και μπορείτε να το διαβάσετε ότι η επίσημη ΕΡΤ ζήτησε αποκλειστικά ελληνικό στίχο

  αποκλειστικά
  αποκλειστικά
  αποκλειστικά
  αποκλειστικά
  Την θυμάμαι πολύ καλά την λέξη και όταν διαβάζω ακόμα

  Από την πρώτη στιγμή έγινε ένας πανικός και πρόβαλαν όλα αυτά site την συμμετοχή της κυρίας και τι είμ Από την πρώτη στιγμή έγινε ένας πανικός και πρόβαλαν όλα τα site την συμμετοχή της κυρίας Κετιμέ. Με τίτλους όπως ότι κλείδωσε η συμμετοχή και την παρουσίαζαν μέχρι και τώρα όσο απευθείας ανάθεση
  Η συμμετοχή αυτή της ενλόγω τραγουδίστριας είναι η μοναδική που πανηγυρίζει και λέει ότι δίνει ραντεβού στη Λισαβόνα
  Μήπως γνωρίζει κάτι παραπάνω που εμείς δεν γνωρίζουμε ;
  Ιστοσελίδες όπως το τραλαλά και το όγδοο για να μην αναφέρω τα υπόλοιπα site όπως η δημοκρατία και άπειρα άλλα site έδειχναν καλώς η κακώς την εύνοια τους στην συμμετοχή αυτή αφού της έκαναν αποκλειστικό αφιέρωμα παρουσιάζοντας την ως την μοναδική υποψήφια και ως μία
  “ανάθεση”

  Τίτλοι
  “κλείδωσε η συμμετοχή για την φετινή Eurovision”
  “Με αρετή στην Eurovisio
  ” Η αρετή παει Eurovision ”

  Κι άλλοι …χειρότεροι τίτλοι!!!!

  Διαβάζοντας τις προϋποθέσεις και τα δελτία τύπου των υπολοίπων συμμετεχόντων στα οποία αναφέρουν την γλώσσα στην οποία είναι γραμμένα τα τραγούδια και τα στοιχεία τους καταλαβαίνω ότι σίγουρα έπρεπε να βρίσκονται μέσα στον εθνικό τελικό κι άλλα τραγούδια τα οποία δεν χρειάζεται να αναφέρω διότι στο τέλος θα φανώ κατευθυνόμενος οπότε μένω εκεί

  Ερώτηση προς την ΕΡΤ στον κύριο Μελά και στον κύριο Καρρά

  Από τη στιγμή που η ΕΡΤ όταν καταθέσετε τα τραγούδια είπε ότι θα επιλεχθούν οι πέντε και μην αρνηθείτε ότι σας το είπαν αυτό τότε για πιο λόγο έγιναν τρεις δεν χωρούσαν δηλαδή άλλα δύο τραγούδια ; Για Την τιμή των όπλων ρε αδερφέ;

  Μήπως δεν χωρούσε ο Ανδρέας Λάμπρου οποίος είναι καταξιωμένος και σπουδαίος ; Δεν χωρούσε η σάλτη;;; Δεν χωρούσαν stereo soul ;; Δε χωρούσε η πρόταση του μείνει του Καρατζά με την Κυριακή Δερέμπεη;;; Αλλά ναι αυτό το όνομα δεν το αναφέρω γιατί και αυτή παίζει σαντούρι όποτε έχετε κάθε λόγο να κάνετε επιθέσεις Εναντίον της για να την εξοστρακίσετε από τον θεσμό !

  Παρακαλώ
  Να δημοσιευτεί το σχόλιο μου

  1. Καθόλου έξυπνο το λογοπαίγνιο με το όνομα … τέλος να πω αγαπητή μου ότι σαντούρι όλος τυχαίως έχουν και οι χοροσταλιτες ξεκολα λοιπόν από την εμμονή σου

   1. Προφανώς δεν έχετε καλή όραση και χρειάζεται γυαλιά κύριε Κωστή ή αλλιώς Δημήτρη ή αλλιώς Αγλαΐα και με αποκαλείτε αγαπητή και οχι αγαπητέ

    Προφανώς και δεν σας αρέσει να αναγράφονται αλήθειες δημόσια παρά μόνον τα πικρόχολα γεμάτα κακιά και μιζέρια σχολίασα στα οποία είναι όπως έχω παρατηρήσει πέρα από το ότι είναι μίνι σήμα αλλά και χυδαία και στάζετε ασύστολα φαρμακο και κατά πάσα κατεύθυνση μάλιστα Πέραν μίας συγκεκριμένης κατεύθυνσης στην οποία δείχνετε την εύνοια σας

    Εγώ δεν είδα η χώρα στα αλήτες να κάνουν επίθεση και η κυρία Μάγνη σοβαρή Και κυρία όπως πάντα

    Η spider music δεν εμπλέκεται σε κατινιάσματα και ούτε είδα καμιά μαγνη να γράφει εδώ στο in θέμα είναι η ο Η spider music δεν εμπλέκεται σε κατινιάσματα και ούτε είδα καμιά μαγνη να γράφει εδώ Και να επιτίθεται και να απολογείται και να σχολιάζει αφού η διευθύντρια της spider music έχει πολύ περισσότερα πράγματα να κάνει σε αντίθεση με τον συμπαθέστατο κύριο Καρρά που ολημερίς απολογείται διαδικτυακά κολλημένος σε έναν υπολογιστή όπως κάνει και η συμπαθέστατη κατά τ’άλλα συνεργάτιδά του κυρία Κετιμέ Εγώ πάντως δεν έχω δει τέτοιες συμπεριφορές από τους μεγάλους star συμπεριλαμβανομένου και του συγκροτήματος stereo soul ακόμα και η Φουρέιρα που για εσάς είναι υπό του μηδενός αλλά είναι μεγάλη καλλιτέχνιδα και γενικότερα όλοι οι σπουδαίοι καλλιτέχνες έχουν ανωτερότητα και δεν εμπλέκονται σε κατινιάσματα

 19. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Η ίδια “τοξική” ατμόσφαιρα, η ίδια χολή προς πάσα κατεύθυνση και κυρίως προς τον εύκολο στόχο (ΕΡΤ).

  Παρακολουθώ το διαγωνισμό από το 1977, αλλά αυτό που συμβαίνει από το 2001 και μετά, πραγματικά με αηδιάζει. Ώρες ώρες νοσταλγώ τα 80’s και τα 90’s, τότε που όταν έλεγα σε κάποιον ότι παρακολουθώ eurovision με αντιμετώπιζε σαν weirdo.

  ΥΓ: Το συγκεκριμένο σχόλιο δεν έχει να κάνει με κανέναν συγκεκριμένα, αλλά είναι απόρροια ενός νοσηρού κλίματος που υπάρχει στα της γιουροβίζιον κυρίως από τους λεγόμενους “φανς” εδώ και χρόνια και σε διάφορα, παρεμφερή, sites.

  1. Να σαι σίγουρος ότι εαν υπήρχε διαδίκτυο, το ίδιο ακριβώς και χειρότερα θα γινόταν και τότε (80’s – 90’s).
   Αν θυμάσαι τότε τα λέγαμε μεταξύ της παρέας μας, είτε για τα τραγούδια, είτε για τις επιλογές της ΕΡΤ, είτε για τις ψηφοφορίες κ.τ.λ… που δεν είχαμε άμεση ενημέρωση και πολλά από τα “παρατράγουδα” τα μαθαίναμε πολύ αργότερα.
   Τότε τα λέγαμε μεταξύ 5-6 φίλων, τώρα με 100-200 αγνώστους. Με την παρέα μας τα λέμε μόνο τις βραδιές των live.
   Σε αυτό που θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου είναι ότι πολλοί από εμάς κάνουμε την τρίχα – τριχιά, σε ό,τι ακούμε και διαβάζουμε.

 20. ”Gogos” λέτε για την Panik, Γιατί η spicy προέβει σε ανακοινώσεις; όχι! προέβει η Ερτ σε ανακοινώσεις αποτελεσμάτων του τύπου τόσοι κατέθεσαν προτάσεις, τόσοι διακρίθηκαν, τόσοι αποκλείστηκαν; όχι! ειπώθηκε ότι κάποιοι πήραν e-mail με απάντηση-απόρριψη από την Ερτ, το επιβεβαίωσε κανείς; και ΑΝ έγινε υπάρχει βεβαίωση ότι το ”απορρίπτεται” το έλαβαν 17(οπότε οι 3 είναι εντός παιχνιδιού); όχι! Εταιρία βγήκε να επιβεβαιώσει ότι πράγματι πήγε σε συνάντηση με ΕΡΤ και ειπώθηκαν ανεδαφικά σενάρια και ψάχνουν τρόπο σύγκλισης; όχι! μιλάει ένας απλά, καλά κάνει, αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε ως δεδομένο προσωπικές απόψεις-και όσο για συνθέτες και καταλληλότητα και ποιος αξίζει η΄όχι, μην πάτε μακριά, με την Βίσση διαγωνίστηκαν 4 τραγούδια χάλια, επιλέχτηκε το χειρότερο και το είχε γράψει ένας μεγάλος συνθέτης με πάρα πολλά σουξέ, ο Καρβέλας, χώρια που χώσαμε ένα κάρο λεφτά.

  1. Όταν κάνουν συναντήσεις μόνον οι εκπρόσωποι των τριών τραγουδιών για να μιλήσουν για τα οικονομικά εσύ δεν καταλαβαίνεις ποια τραγούδια επελέγησαν;
   Η εκπρόσωπος της spider πάντως αναφέρθηκε σε σχόλιό της στο διαδίκτυο ότι και εκείνη ζήτησε να είναι live τα φωνητικά όπως μας είπε και ο Δημήτρης Καρράς που ήταν παρών σε μια ανάλογη συνάντηση. Άρα και υπάρχει επιβεβαίωση συνάντησης από εκπρόσωπο άλλης δισκογραφικής και ότι υπάρχουν ακόμα ανοιχτά ζητήματα και ψάχνουν τρόπο σύγκλισης.
   Όλα αυτά που σου αναφέρω είναι δημοσιευμένα στο διαδίκτυο.

   Και να σου πω και κάτι τελευταίο. Αφού περιμένεις επίσημα έγγραφα και δεν πιστεύεις τα λεγόμενα κανενός και όπως μου είπες “δεν μπορούμε να πάρουμε ως δεδομένο προσωπικές απόψεις”, με ποια λογική χαρακτηρίζεις ανθρώπους κουτοπόνηρους, χωρίς να ξέρεις επίσημα τι ακριβώς έχει συμβεί; Δεν γίνεται όπου σε συμφέρει να αναφέρεσαι σε επίσημα έγγραφα και όπου θες να βγάλεις χολή να τα ξεχνάς και να απομονώνεις σχόλια και απόψεις των άμεσα εμπλεκομένων.

   Συγνώμη αλλά στο κυνήγι μαγισσών δεν θα πάρω μέρος. Ούτε είμαι εγώ αυτός που θα σε αποτρέψει να το κάνεις. Δικαίωμά σου και επιλογή σου.

   1. ”Gogos” η λογική σας είναι παράλογη!! αυτοί που λένε για συναντήσεις, λένε ότι πήγαν ένας ένας, όχι όλοι μαζί, με αυτά που μας λένε (όχι δελτία τύπου εταιριών επιμένω, αλλά πληροφορίες) αν εγώ πήγα μόνη μου, δεν μπορώ να επιβεβαιώσω η’ να διαψεύσω ΑΝ πήγαν άλλοι 2 η’ 3 η΄5 σε αντίστοιχες συναντήσεις, μπορώ να μιλήσω μόνο για μένα. ”κουτοπονηριά” είπα για μία προσωπική σκέψη ενός ατόμου που την κατέγραψε ο ίδιος, δεν στηρίχτηκα σε φήμη ούτε σε κουτσομπολιό, το έγραψε δημόσια και αυτή είναι η εκτίμηση μου σωστή η’ λάθος.Κατά τα άλλα ναι φίλε, όταν πρόκειτε για αλισβερίση 100.000+++ ευρώ που ζητάνε από καλλιτέχνες και εταιρίες, φυσικά και χρειάζονται επίσημα χαρτιά, συμβόλαια, υπογραφές, ρήτρες δέσμευσης κ.α. αυτό το λέει η λογική και ο νόμος της αγοράς. Τα λόγια δεν έχουν αξία εδώ, χρειάζονται κιτάπια, ούτε είπα ξείπα ούτε νόμιζα άκουσα μου είπαν. Όπως σε όλες τις δουλειές έτσι και εδώ.

    1. Είμαι παράλογος εγώ, είναι κουτοπόνηρος ο άλλος και ποιος ξέρει τι άλλο θα είναι ο επόμενος που θα διαφωνήσεις με τα λεγόμενα του. Σαν πολύ εύκολα δεν μοιράζεις χαρακτηρισμούς; Για ψάξτο λίγο.
     Για τα υπόλοιπα σου απάντησα πιο πάνω, δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβάνομαι.

 21. Να κάνω και εγώ ένα σχόλιο, αφού με ενδιαφέρον διαβάζω τα όσα γράφετε όλες αυτές τις ημέρες. Αρχικά να ευχαριστήσουμε τον κο Καρρά εκ μέρους του infegreece, που μπαινει στον κόπο να δίνει εξηγησεις σε ανώνυμους τις περισσότερες φορές χρήστες και χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα μας για την ενημέρωση του κοινού. Το είπε κάποιος παραπανω κ συμφωνω απολυτα μαζί του. Φέτος έχουμε το θετικό, ότι σχεδόν τα όσα συμβαίνουν τα μαθαινουμε και μαλιστα σχεδον σε ζωντανό χρόνο, αν σε καποιους αυτο δεν αρεσει και επιθυμουν να παμε σε προηγουμενα χρονια που περιμεναμε την ανακοινωση της ΕΡΤ λιγες ημερες πριν τον τελικο, εγω θα πω ευχαριστω αλλα δεν θα πάρω.
  Τωρα όσο αφορά την επιστολή της ΕΡΤ με τους ορους συμμετοχής στον ελληνικο τελικό αυτοί πράγματι είναι ανυπογραφη. Επισης επειδη ειδα ότι πολλοι ρωτατε τι παρεχει η EBU, δεν γνωριζω σε τι αναφερεται ο κος Καρρας, αυτα ομως που παρεχει σε ολες τις αποστολές η διοργανωση είναι καποια βασικα standarts για τη σκηνοθεσια, δηλαδη, φωτισμοι, εφε κλπ (δεν παρεχει dry ice, φωτιες, πυροτεχνηματα κλπ τα οποια εφοσον τα επιθυμεις πρεπει να πληρωσεις), παρεχει κομμωτες, μακιριερ εφοσον δεν εχεις τους δικους σου. Αυτά είναι τα πρώτα που μ έρχονται στο μυαλό.
  Τελος για να τελειωνουμε με το αστειο, οι τρεις καλλιτεχνες που περασαν στον τελικο το γνωριζουν εχουν ενημερωθει κ αυτοι κ οι δισκογραφικες τους, όπως και οι 17 που δεν προκριθηκαν ενημερωθηκαν δια μέσω των δισκογραφικων τους. Είμαι στη δυσαρεστη θέση επειδη πλέον γίνεται καταχρηση του δικαιωματος της ελευθεριας του λόγου, να πω ότι δεν προκειται να δημοσιευθει σχολιο το οποιο θα αναμασά κάτι που ορισμενοι δεν θελουν να αποδεχθουν για τους λογους τους.
  Αφηστε όσους θέλουμε να χαρουμε τη διαδικασια κ τον ελληνικο τελικο να το κάνουμε χωρις γκρινιες και μεμψιμοιρίες και να στε σίγουροι οτι θα ακουσουμε 3 καλα τραγουδια, που δεν θα προσβάλλουν κανενα αυτι κ κανενα τηλεθεατη το βράδυ του ελληνικου τελικου, κάτι για το οποιο θα αξιζουν συγχαρητηρια τοσο στην ΕΡΤ, όσο κ στους δημιουργους των υποψηφιων συμμετοχών.

  1. Εσείς κε Αργυρίου μπορεί να έχετε μηδενικές απαιτήσεις από την ΕΡΤ, και καλά κάνετε. Άλλοι έχουν παραπάνω, αναλογιζόμενοι και το τι εισπράττει η ΕΡΤ από αυτούς κάθε μήνα. Δεν καταλαβαίνω γιατί η ΕΡΤ πρέπει να είναι υπεράνω κριτικής, στο όνομα μίας αόριστης “καλής διάθεσης”, όταν δεν κάνει καλά και επαγγελματικά τη δουλειά της. Δεν νομίζω να είχαμε σοβαρά παράπονα για τη δουλειά της ΕΡΤ στον ελληνικό τελικό το 2006 ή το 2008 ή το 2009 ή το 2010 ή το 2014 ή το 2015.

   Δεν καταλαβαίνω όμως επίσης γιατί δεν πρέπει να σχολιαστεί η αψυχολόγητη επιλογή της ΕΡΤ το 2016 ή το κάκιστο τηλεοπτικό θέαμα του ελληνικού τελικού το 2017 και το μετριότατο αποτέλεσμα της ελληνικής συμμετοχής σε σχέση με τις καλλιεργούμενες (από την ίδια την ΕΡΤ) προσδοκίες; Να σας θυμίσω ότι και τότε οι λίγοι που επισημαίναμε ότι δεν γίνεται σωστή δουλειά, και αυτό θα φανεί στο αποτέλεσμα, ομοίως χαρακτηριζόμασταν ως “γκρινιάρηδες” και “μεμψίμοιροι” αφού “όλα θα πήγαιναν τέλεια”.

   Οι κρίσεις πάντα θα υπάρχουν σε ένα δημόσιο θέαμα από έναν δημόσιο φορέα. Το ζήτημα είναι αν είναι τεκμηριωμένες και βάσιμες ή όχι.

   1. Τις είπατε τις διαβασαμε, τις αναλυσατε, τις ξανα αναλυσατε φθάνει! Ειδικα όταν γραφονται κ πράγματα που δεν ισχυουν κ παρ’ όλα αυτα επιτρέπουμε τη δημοσιευση των σχολίων και όμως συνεχιζεται το ίδιο τροπάριο (δεν εννοω απαραιτήτως μονο εσας), από ανωνυμα προφιλ, που βριζουν ,προσβάλλουν, αφηνουν υπόνοιες που δεν τιμουν διαγωνιζομενους και αυτο συνεχιζεται επι ημερων, ξεπερνα πλέον τα όρια της καλοπιστης κριτικης στην ΕΡΤ. Εδω δεν ειμαστε πεδιο κομματικης αντιπολιτευσης, εξαλλου αν καποιος επιθυμει να αντιπολιτευθει τον ΣΥΡΙΖΑ εχεις πολλες αφορμες να το κανει δεν χρειάζεται τη Eurovision. Αν καποιοι λοιπον θέλετε απλα να κράζετε την ΕΡΤ και αν περιμενετε απο αυτη να διοργανωσει το Μelodifestivalen για να ειστε ικανοποιημενοι (και πάλι ακομα κ σε αυτη την περιπτωση καποιοι θα βρουν κατι για να γκρινιάξουν), αδικως περιμενετε… Ή λοιπον αποδεχετε τις δυνατοτητες της ελληνικης δημοσιας τηλεορασης ή θα γκρινιάζετε εσαεί..απλά σας ενημερωνουμε ότι σχολια που εχουμε διαβασει δεκαδες φορες απο ορισμενους εδω εχουν κουράσει κ πλέον η συντακτικη μας ομαδα αποφασισε να τα περιορισει.

    1. Επειδή παρόλα αυτά απαντάτε σε εμένα, προσωπικά ξεκαθαρίζω ότι ούτε έβρισα, ούτε προσέβαλα κανένα, ούτε έγραψα ανύπαρκτα πράγματα, ούτε αφήνω υπόνοιες. Ξεκάθαρα έθεσα εξαρχής θέμα με τους περιοριστικούς όρους της ΕΡΤ, γιατί υποβιβάζουν τη διαδικασία, με το ζήτημα τις επαγγελματικής σχέσης υποψηφίων μαζί της, γιατί δημιουργούν ευλόγως σκιές και με τις οικονομικές απαιτήσεις της, γιατί υποτιμούν τους καλλιτέχνες και κουτοπόνηρα φορτώνουν σε άλλους δικές τις υποχρεώσεις.

     Όσο για το τι περιμένω από την ΕΡΤ, όχι δεν περιμένω να κάνει το Melodifestivalen. Περιμένω όμως τον επαγγελματισμό, το ενδιαφέρον και το αξιοπρεπές αποτέλεσμα των ετών -όχι πολλά χρόνια πριν- που επένδυε στον διαγωνισμό, έβρισκε χορηγούς, είχε και η ίδια κέρδος και παρήγαγε καλές θέσεις. Δεν μου αρέσει η αδιαφορία, η ξεπέτα και η οκνηρία, πολύ περισσότερο – το ξαναλέω- όταν αυτά που απαιτεί και εισπράττει είναι πολλαπλάσια της ποιότητας του θεάματος που παράγει.

    2. Κύριε Αργυρίου λέτε και ξανά λέτε ότι σας έχουνε κουράσει και ότι φτάνει πια με κάποια σχόλια αλήθεια δεν σας κουράζουν και δεν σας θίγουν τα σχόλια που γράφουν ορισμένοι εδώ που τους επιτρέπεται πολλάκις όπως ο Κωστής και η Μαίρη και πολλοί άλλοι με διάφορα ψευδό προφίλ που μιλούν για πόρνες και φύγο Κύριε Αργυρίου λέτε και ξανά λέτε ότι σας έχουνε κουράσει και ότι φτάνει πια με κάποια σχόλια αλήθεια δεν σας κουράζουν και δεν στρατηγού με τα σχόλια που γράφουν ορισμένοι εδώ που τους επιτρέπεται πολλάκις όπως ο Κωστής και η Μαίρη και πολλοί άλλοι με διάφορα ψευδό προφίλ που μιλούν για πόρνες και θιγουν κατάφορα την τιμη ανθρώπων συμμετεχόντων ;

     1. Ενα σχολιο της Μαιρης εχει ηδη διαγραφει. Απλά να σας πω οτι η κα Μαιρη δεν αναφερει ονοματα προς το παρόν, εσεις ηδη εχετε αναφερει ονοματα τριτων στα σχολια σας κ ομως σας επιτρεπουμε ακομα να δημοσιευτε..αρα ποιος θιγει η Μαιρη που δεν αναφερει ονοματα ή εσεις;

  2. Εσείς από που ακριβώς αντλείτε αυτή τη σιγουριά ότι θα ακούσουμε 3 καλά τραγούδια που δε θα προσβάλλουν κανένα αφτί & κανένα τηλεθεατή το βράδυ του ελληνικού τελικού, τουτέστιν & οι 3 δισκογραφικές θα αποδεχτούν τους όρους συμμετοχής;

   1. Εμεις εχουμε γράψει ότι κ οι 3 δισκογραφικες εχουν αποδεχθει ηδη τους ορους, οπότε δεν εχουμε κατι αλλο να σχολιάσουμε επ ‘ αυτου.

    1. Μπορείτε να υποδείξετε την είδηση της ιστοσελίδας που λέει ότι & οι 3 δισκογραφικές έχουν ήδη αποδεχθεί τους όρους συμμετοχής;
     Δηλώνετε ότι θα ακούσουμε 3 καλά τραγούδια που δε θα προσβάλλουν κανένα αφτί & κανένα τηλεθεατή το βράδυ του ελληνικού τελικού & σε ερώτησή μου από που ακριβώς αντλείτε αυτή τη σιγουριά, μου απαντάτε ότι δεν έχετε κάτι άλλο να σχολιάσετε επ’ αυτού; Είναι λυπηρό!

     1. Το ρωτάς τώρα σοβαρά αυτό κ περιμένεις κ σοβαρή απαντηση; Προφανως κ ξέρουμε κ πράγματα που δεν ειναι ανακοινώσιμα..Σιγουρα ομως δεν θα κριναμε χωρις να ξέραμε..Οσο για αυτο που ρωτας σου παραθέτω το κομμάτι που νομιζω σε ενδιαφέρει, απο μονο ένα άρθρο, υπαρχουν αναφορές και σε άλλα αρθρα:
      “Εν αναμονή των τελικών ανακοινώσεων της ΕΡΤ για την ημερομηνία και το χώρο που θα διεξαχθεί ο ελληνικός τελικός, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες μας και οι τρεις δισκογραφικές θα αναλάβουν τις υποχρεώσεις που απαιτούνται, προκειμένου να διαγωνιστούν οι καλλιτέχνες που εκπροσωπούν, για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Λισαβόνα.”

     2. Απάντησε ήδη η Μαγνη μάλλον τους πριξατε και απαντάνε οι άνθρωποι στα αυτονόητα κουράσατε πια ….!

     3. Όπως γράφω κ στο σχετικό άρθρο, εγώ ενημερωσα την κα Μαγνη για τα “περίεργα” σχόλια που γίνονται και αμεσως προεβη σε επισημη απαντηση. Αφηστε μας να ευχαριστηθουμε το διαγωνισμο πραγματικα, θα συμφωνησω ότι καποια επαναλαμβανομενα σχόλια κουρασαν…
      https://infegreece.com/eurovision-ert-i-episimi-apantisi-tis-spider-music-gia-tous-orous-simmetoxis-tou-ellinikou-telikou/

     4. Το ότι σας απευθύνομαι στον πληθυντικό & μου απαντάτε στον ενικό το προσπερνάω, είμαι εξάλλου υπέρ της οικειότητας, & προφανώς να είμαστε & συνομήλικοι.
      Φυσικά & είμαι σοβαρός, & υποθέτω πως γνωρίζετε (ως σωματείο) πράγματα που δεν είναι ακόμη ανακοινώσημα, αλλά είναι ατυχέστατο να εκτείθεστε με τέτοιες δηλώσεις. Πως είστε τόσο σίγουρος τι ακριβώς προσβάλλει το δικό μου αφτί ή το αφτί οποιουδήποτε που θα παρακολουθήσει τον τελικό;
      Το άρθρο στο οποίο αναφερθήκατε γράφει κάπου στην αρχή ότι: “Πλέον η ΕΡΤ αναμένει τις τελικές απαντήσεις των τριών φιναλίστ….” και καταλήγει στην παραπάνω παράγραφο, δηλ. αναμένουμε τις τελικές ανακοινώσεις, αλλά εσείς έχετε πληροφορίες ότι οι δισκογραφικές θα αναλάβουν τις υποχρεώσεις τους. Τώρα ή τα δικά σας ελληνικά έχουν ένα θεματάκι ή με κοροιδεύετε. Υπάρχει ένα χάσμα ανάμεσα στο: “θα αναλάβουν” & στο: “έχουν αποδεχθεί”.

     5. Λοιπον ακουστε κ ακουστε το καλα. Επειδη εσεις γνωριζετε καλα με ποιον μιλατε ενω εγω οχι κ εσεις εχετε προσβαλλει πολλακις κ μεσα απο εδω κ ειμαι σιγουρος κ απο αλλου, την ΕΡΤ, διαγωνιζομενους, δημιουργους κλπ μιλώντας πισω απο το ανωνυμο προφιλ σας, το τι με εκθετει κ το τι οχι αφηστε με αν το ξερω εγω οπως γνωριζετε εσεις το τι θα προσβαλει το αυτι σας κ τι οχι. Αν θελετε να ξιφουλκείτε εναντίον της ΕΡΤ και των υποψηφιων μπορειτε να το κάνετε από όπου θέλετε χρησιμοποιώντας την ανωνυμια σας όχι πλεον όμως απο εδω. Όπως είπα κ σε αλλο σχολιο παραπανω έχει καταντησει κουραστικο κ έχουμε λάβει πολλα μνμ για τα ιδια κ τα ιδια σχόλια που γράφετε σε κάθε άρθρο.
      ΥΓ Τα ελληνικά μου μια χαρά είναι, εσείς μάλλον έχει επιλεκτική αναγνωση.

     6. Μου καταλογίζετε αβάσιμες κατηγορίες με διάφορες άσχετες αερολογίες χωρίς να μου απαντάτε συγκεκριμένα. Θα ήταν εντιμότερο να αποδεχθήτε το λάθος σας από το να μιλάτε για επιλεκτική ανάγνωση. Συνεχίζετε δυστυχώς να με κοροιδεύετε. Ξαφνικά σας έφταιξε η ανωνυμία μου. Αν τόσο πολύ σας ενοχλούν τα ψευδώνυμα μπορείτε να συνδέσετε ο σχολιασμός να γίνεται αποκλειστικά από επίσημο λογαριασμό με ονοματεπώνυμο, δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Ημουν από τους πρώτους που άρχισα να στηρίζω την ιστοσελίδα σας & μίλησα μάλιστα με θετικά λόγια γι αυτήν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να σταματήσω να σχολιάζω. Εξάλλου σας είχα ομολογήσει ότι σας ανακάλυψα μόλις πέρσυ & σας προτίμησα γιατί όσον αφορά την ενημέρωση, η κατάσταση είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τους απέναντι. Εκνευρίζεστε με αυτά που γράφω λες & έχετε κάποια υποχρέωση να υπερασπισθείτε όσους & όσα σχολιάζω. Για το ότι όμως είμαστε μια ομάδα ανθρώπων εδώ μέσα που οι απόψεις μας ταυτίζονται ούτε λέξη. Κατα τα άλλα είμαστε κουραστικοί. Ας είναι λοιπόν! Καλή συνέχεια.

     7. Αγαπητε μου εσεις μου επιτεθηκατε κ μου λετε λυπαμαι επειδη σας ειπα οτι δεν θα ακουσουμε 3 τραγουδια που θα μας προσβάλουν. Τοσο καιρο γραφετε τη γνωμη σας, σας ειπε κανεις κατι; Μιλατε για θεωριες συνωμοσιας, στησιματος του ελληνικου τελικου κλπ Ειναι κ αυτα αερολογιες; Μου λέτε λυπαμαι, επειδη εχω αντιθετη αποψη απο εσας! Ε τι να κανουμε δεν τα βλέπουν ολοι μαυρα κ αραχνα σε αυτο; Ουτε ολοι πεταμε στα συννεφα κ περιμενουμε απο την ΕΡΤ να κανει το melofidestivalen!

     8. Χαλαρωστε λίγο..Ειπατε κ εσεις κ αλλοι τα οσα ειχατε να πειτε για τη διαδικασια, όπως ειδατε φιλοξενησαμε ολες τις αποψεις (που εκφράζονταν κόσμια), το να επιμένετε όμως σε έναν αρνητισμο, τη στιγμη που η διαδικασια προχωράει κ περιμενουμε πλεον τις τελικες ανακοινωσεις κ τα τραγουδια συγγνωμη αλλα απο την ιστοσελιδα μας αλλο δεν θα το επιτρεψουμε κ μιλαω γενικα οχι για εσας μονο. Λαμβανουμε πλεον πολλα μνμ, αλλα κ σχολια οπως βλεπετε απο αναγνωστες που μας λενε βαρεθηκαμε αυτο το ξεκατινιασμα κ λυπαμαι εγω τωρα που θα το πω αλλα εχουν δικαιο.

     9. Στην αρχική μου ερώτηση: “Εσείς από που ακριβώς αντλείτε αυτή τη σιγουριά ότι θα ακούσουμε 3 καλά τραγούδια που δε θα προσβάλλουν κανένα αφτί & κανένα τηλεθεατή το βράδυ του ελληνικού τελικού” που ακριβώς σας επιτέθηκα;
      Eίπα λυπάμαι επειδή απαξιώσατε να μου απαντήσετε (στο παραπάνω ερώτημα), όχι αν η γνώμη σας είναι διαφορετική με τη δική μου.
      Σχετικά μ’ αυτά που γράφω, βασίζονται πάντα πάνω σε ειδήσεις & δηλώσεις, & πάντα επιχειρηματολογώ, κοινώς μιλάω τεκμηριωμένα & όχι αόριστα. Τώρα σε τι κύματα εκπέμπει η δική μου νοημοσύνη, αυτό είναι άλλο θέμα, αλλα δε δέχομαι κανείς να μου την προσβάλλει (όπως επίσης δεν έχω προσβάλλει κι εγώ κανέναν όπως με κατηγορήσατε λίγο πιο πάνω). Έχω, νομίζω, το δικαίωμα της κρίσης, ακόμα και όταν θεωρείτε τα σχόλιά μου κουραστικά.
      Το αν εγω προσωπικά περιμένω ένα Μelofidestivalen, μάλλον με μπερδεύετε με κάποιον άλλο, τουτέστιν έχει γίνει παρεξήγηση.
      Και ξαναλέω, αν σας ενοχλεί η ανωνυμία μου, πίνουμε & ένα καφέ, στην ίδια πόλη βρισκόμαστε. Καλή συνέχεια & πάλι.

     10. Με χαρά να πιουμε τον καφε και να πουμε και πράγματα που εδω δεν μπορουμε να πουμε. Το προφιλ μου στο φβ ειναι ευκολο να το βρειτε, στειλτε μου εκει!

    2. Νομίζω κ.Αργυρίου είστε νομικός;Ο κ.Καρράς που είναι άμεσα εμπλεκόμενος έγραψε ο άνθρωπος ναι μεν αποδέχτηκε αλλά δεν υπέγραψε (η Spicy) ούτε πρόκειτε να υπογράψει καμία τέτοια πράγματα οπότε πως με τόση βεβαιότητα λέτε αποδέχτηκαν και οι 3; ξαναλέω για τόσα χρήματα πιστεύετε σαν νομικός θα βασιστούν σε γνέψιμο η’ σε υπογραφές και συμβόλαια; Και κάτι τελευταίο, είστε σίγουρος ότι τα 3 τραγούδια που θα ακούσουμε είναι εξαιρετικά, δηλαδή τα ακούσατε; από περιέργεια ρωτάω να πάρουμε μία γεύση και εμείς. Επίσης είχατε υπογράψει άρθρο που έλεγε με δικές σας έγκυρες πληροφορίες ότι ο Ελληνικός τελικός θα γινόταν αρχές Δεκεμβρίου, εμείς οι απέξω επιμέναμε ότι θα γίνει πολύ μετά γιατί απλά κάναμε τον κόπο να μπούμε στο site της EBU που ανακοίνωνε πως η Ελλάδα θα δηλώσει το τραγούδι που στέλνει Φεβρουάριο, τώρα πάλι οι έγκυρες πληροφορίες σας λένε τέλη Ιανουαρίου τελικός, οπότε η’ οι πληροφορίες δεν είναι και τόσο έγκυρες η’ αυτοί που αποφασίζουν δεν είναι πολλοί αξιόπιστοι. Οπότε μάλλον δεν φταίμε που σχολιάζουμε εμείς οι γκρινιάρηδες

     1. Κα Ζαραγκα δεν γνωριζω τι είδους αποδοχης των ορων ζητησε η ΕΡΤ, φαντάζομαι έγγραφη. Από τη δήλωση του κ. Καρρα δεν διαβαζω τα οσα λέτε (ότι δλδ αυτοι δνε προκειτια να υπογράψουν κλπ) Επισης ποτε δνε γραψαμε οτι ο τελικος θα γινει στις αρχες Δεκεμβριου, έχουεμ γραψει οτι θα γινει μετα τα μεσα Γενναρη όταν ολα τα αλλα sites γράφαν για Φλεβαρη, τωρα με χαρα παρατηρω οτι τοσο η κα Μαγνη, όσο και ο κ.΄Καρράς μιλάνε για Γενναρη. Σε ποιο αρθρο γράψαμε ότι θα γινει ο τελικος Δεκεμβρη για να το διαβασουμε κ εμεις όχι τπτ άλλο. Κάτι ακόμη, στην EBU τόσο η ΕΡΤ όσο και οι υπόλοιπες δημόσιες ρ/τ θα δώσουν τα τραγούδια τους στις 11/3 στη συναντηση αρχηγων αποστολών, όχι Φλεβάρη. Μαλλον λιγο μπερδεμενα τα εχετε στο μυαλό σας.

     2. κάθε χρόνο εδώ μέσα πρώτη μα πρώτη φορά υπάρχουν τέτοιου είδους σχόλια…………. εγώ δεν μασάω ότι είναι διάφοροι αλλά μια μανιοκαταθληπτική που δεν έχει τι να κάνει και όλη μέρα μας ταράζει στο πρήξιμο λοιπόν επειδή καθόμαστε στην απ έξω μέρες τώρα λέω να μαζευόμαστε σιγά σιγά εμείς που γουστάρουμε τον διαγωνισμό και να πάρεις δρόμο τα κομμωτήρια κλείνουν σε λίγο και η ρίζα σου έφτασε στο γόνατο…….. άντε καλή μου προχώρα μας κούρασες και ψιτ …. ταυτοτητούλα να βλέπουμε αληθινές ηλικίες κράτα θα σου χρειαστεί σύντομα (ξέρεις εσύ)

     3. Προφανώς το έχουν ακούσει η σχολιάζονται σε δω το τραγούδι της αρετής της spider και της Γιάννας για να λένε ότι είναι εξαιρετικά

  3. Αγαπητέ κύριε Αργυρίου όπως βλέπω είστε δικηγόρος και διαχειρίζεται το παρόν site δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι δείχνετε μια συγκεκριμένη εύνοια στον Δημήτρη Καρρά και στην αρετή Κετιμέ και ξαναλέω δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κάνεις ακόμα και να πείτε πως αυτό δεν ισχύει πραγματικά θα είναι σα να μην το λέτε για εμένα
   Και για πολλούς άλλους επίσης το γεγονός ότι λέτε ότι είναι ανυπόγραφη η επιστολή με τους όρους ακυρώνεται τα πάντα προφανώς για να χρυσός ο το χάπι της συμμετοχής της αρετής και τι Και για πολλούς άλλους επίσης το γεγονός ότι λέτε ότι είναι ανυπόγραφη η επιστολή με τους όρους ακυρώνεται τα πάντα προφανώς για να χρυσός ο το χάπι της συμμετοχής τις αρετές Κετιμε θα Αλλάξετε τα πάντα
   Αλλάζετε τους όρους αλλάζετε τα πάντα για να γίνουν όλα στα μέτρα της συγκεκριμένης μετοχής
   Όσον αφορά τον Δημήτρη Καρρά θεωρώ ότι ένας σοβαρός καλλιτέχνης και εργαζόμενος t-shi Όσον αφορά τον Δημήτρη Καρρά θεωρώ ότι ένας σοβαρός καλλιτέχνης και εργαζόμενος της ΕΡΤ Δεν είναι πρέπον σωστά και ωφέλιμο να δείχνει μία δημόσια εικόνα ενός ανθρώπου που ασχολείται ολημερίς με τα social media και απολογείται σαν παιδακι του δημοτικού στην καθηγήτρια του

   Επειδή παρακολουθώ τα όσα γίνονται και έχω καταλάβει άπειρα πράγματα καλό θα ήταν να λειτουργεί το αμερόληπτα όχι μόνο εσείς αλλά και πολλοί άλλοι διότι ο κόσμος δεν έχει χαμηλή νοημοσύνη και κακώς την υποτιμάτε

    1. Δεν είδα να λειτουργείτε υπέρ της spider music η spider music δεν έχει ανάγκη από στήριξη κανενός διότι η Ευανθία μαγνη έχει τις άκρες της και την δύναμη της από μόνη της και είναι μία κατηγορία από μόνη της ο μοναδικός άνθρωπος που θέλει πραγματικά υποστήριξη με υπόγεια μέσα είναι η μία συμμετοχή από τις τρεις και αυτή σίγουρα δεν είναι η Πάνικ

 22. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που αμφισβητούν ακόμη ότι τα τραγούδια είναι τα εξής 3
  Κετιμε
  Χοροσταλιτες
  Τερζη
  Και θέλετε σοβαρή συζήτηση ;
  Ο καρρας δήλωσε ότι πήγε στο ραντεβού ο ίδιος το Infe δήλωσε ότι πήγε η spider σίγουρα πήγε κ η πανικ τι θέλετε να πούνε ;
  Πήγαμε και είπαμε το κ το ;
  Εδώ διαβάσαμε ότι ο Φωτιαδης είναι στούντιο με χοροσταλιτες ο καρρας έχει πει ότι προχωράει και έχει χορηγό μόνο η πανικ δεν έχει μιλήσει θα έχει τους λόγους της ίσως ο χορηγός της είναι μόνο για φουρειρα …
  Μη τρελένεστε και μην ελπίζετε σε αλλαγές τα τραγούδια που έχουν αποκλειστεί καλά μέτρια κακά είναι τελειωμένη υπόθεση από Eurovision

  1. ”Κωστής’΄ συγνώμη τα ονόματα που λέτε δεν είναι τραγούδια είναι πρόσωπα, καλλιτέχνες. Ο Φωτιάδης δεν είναι στούντιο, δήλωσε ο ίδιος, ΑΝ βγουν από τον τελικό οι Χοροσταλήτες θα γίνει παραγωγός του κομματιού και της προώθησης του. Και είναι δυνατόν να έχει η Φουρέιρα χορηγό και να μην βρίσκουν για την Τερζή; όταν τόσα παίρνει ο πατέρας της σε 1 συναυλία στο Εξωτερικό, να μην λέμε και αστειότητες

   1. Ανέφερα ερμηνευτές για να μην κάνω λάθος τίτλο στούντιο δεν ανέφερα πουθενά τον φωτιαδη (δείξε το) είπα ότι ο Φωτιαδης είναι στούντιο στο στούντιο δηλαδή με τους χοροσταλιτες και τρίτον που έκανε δηλώσεις ο Φωτιαδης (δείξε μας) γιατί διάβασα τι έγραψε η Μαγνη και τον ευχαριστεί λες να μην ξέρει τι γράφει ;
    Η τσούζει που μεγάλα ονόματα είναι εμπλεκόμενα με κάποια τραγούδια ;

   2. Επίσης αν θέλει ας κατέβει ο πασχαλης στον τελικό θα τον ψηφίσω ευχαρίστως 🙂
    Το ποσά βγάζει αφορά την ΔΟΥ όχι εμάς !
    Ούτε την ΕΡΤ να είσαι σίγουρη «Βαγια» !
    Αλλά γιατί δεν μιλάει η γιαννα ; Μη τη ματιάσουμε; Φτύνει τους eurofan μην την φτύσουν και αυτοί στο τέλος πες της .. 🙂

   3. Αγαπητή Βάγια μπορείς να βγάλεις κάποιο στοιχείο δικό σου για να αποδείξεις οτι είσαι υπαρκτό πρόσωπο γιατί εδώ έχουν αποθρασυνθεί και προσπαθούν να σας αποκαλέσουν ψευδό προφίλ αλλού; Όλο το σεβασμό στο λέω για να προστατέψω τόσο εσάς όσο και τους υπόλοιπους γιατί εδώ έχουν γελοιοποιηθεί και προσπαθούν να αμφισβητήσουν την εγκυρότητα σας το μήνυμα μου αυτό δεν έχει να κάνει με επίθεση προς εσάς αλλά προς την γελοιότητα εκείνων που σας αμφισβητούν

  2. Αγαπητέ Κωστή προσπαθείς να πείσεις τον κόσμο ότι αυτά είναι τα αποτελέσματα και ότι δεν πρόκειται για καμιά επερχόμενη ανατροπή προσπαθείς να πείσεις ότι όλα τα τραγούδια τα οποία έχουν ακυρωθεί είναι υπό του μηδενός και ατελή και αναξιοπρεπή άραγε η σπόντα σου πάει και για τον Αντρέα Λάμπρου και γενικότερα για όλους τους αξιόλογους υποψήφιους δηλαδή θεωρείς ότι για παράδειγμα ενα Συγκρότημα όπως οι χοροςταλιτες συμπαθέςτατα τα παιδιά Και μακάρι να τα πάνε καλα αλλα θεωρείς πως ειναι Μακραν αρτιότεροι απο συμμετέχοντες που ειναι άνθρωποι με υποδομή ευρωπαϊκή ;;

 23. στα τόσα χρόνια που είμαι φαν της eurovision πρώτη φορά βαριέμαι βαριέμαι αφόρητα βαριέμαι σε σημείο να μην έχει καμία σημασία πια ο διαγωνισμός που περιμένουμε κάθε χρόνο με τόση χαρά και αιτία είναι ένα άτομο τελικά με εκατό πρόσωπα που μας ζαλίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  δεν γίνεται να μας αφήσεις ήσυχους ρε παιδάκι μου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω βαρεθήκαμε πια πως το λένε;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  κούρασεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς δεν πέρασεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς πως το λένεεεεεεεεεεεεε άντε να βάψεις ρίζα να σου περάσει ο νταλκάς λέμε τώρα άντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  1. Μπορείς να μας πεις ποιος δεν πέρασε και σας ζαλίζει για να μάθουμε κι εμείς βγάλετε στη φορά επιτέλους την αλήθεια

 24. Μαίρη
  4 Δεκεμβρίου 2017 at 18:49
  κάθε χρόνο εδώ μέσα πρώτη μα πρώτη φορά υπάρχουν τέτοιου είδους σχόλια…………. εγώ δεν μασάω ότι είναι διάφοροι αλλά μια μανιοκαταθληπτική που δεν έχει τι να κάνει και όλη μέρα μας ταράζει στο πρήξιμο λοιπόν επειδή καθόμαστε στην απ έξω μέρες τώρα λέω να μαζευόμαστε σιγά σιγά εμείς που γουστάρουμε τον διαγωνισμό και να πάρεις δρόμο τα κομμωτήρια κλείνουν σε λίγο και η ρίζα σου έφτασε στο γόνατο…….. άντε καλή μου προχώρα μας κούρασες και ψιτ …. ταυτοτητούλα να βλέπουμε αληθινές ηλικίες κράτα θα σου χρειαστεί σύντομα (ξέρεις εσύ)

  Διαβάζω το παραπάνω σχόλιο το παραθέτω με print σκριν και ερωτώ αυτά τα όργια που γράφονται στην σελίδα αυτή ποιος τα γράφει και για ποιον μπορείτε να μας εξηγήσετε τίνος η ρίζα έχει φτάσει στο γόνατο και για ποια ρίχνετε μομφές;;; γιατί εδώ έχει καταντήσει καφενές

  καφενές που οκύριος Αργυρίου τον επιτρέπει

  Εδώ δεν υπάρχει διαφάνεια κατηγορείτε, βρίζετε και χυδαιολογείτε εναντίον ανθρώπων Ρίχνοντας μου όμο Ρίχνοντας μομφες και εχετε γινει κατινες της διπλανής πόρτας

 25. Εγώ προσωπικά βλέπω μόνο μία αρετή να πανηγυρίζει και να δίνει συνεντεύξεις ως υποψήφια της τριάδας και σε αντίθεση με την Γιάννα που δεν έχει πει κουβέντα και φυσικά η spider music κρατάει μία αξιοπρεπέστατη στάση χωρίς να φωνάζει ότι είναι υποψήφια

  Εγώ προσωπικά βλέπω μόνο μία αρετή να πανηγυρίζει και να δίνει συνεντεύξεις ως υποψήφια της τριάδας και σε αντίθεση με την Γιάννα που δεν έχει πει κουβέντα και φυσικά η spider music κρατάει μία αξιοπρεπέστατη στάση χωρίς να φωνάζει ότι είναι υποψήφια

  Από τη στιγμή που η ΕΡΤ ζήτησε ελληνικό αποκλειστικά αποκλειστικά στίχο έπρεπε να τηρηθούν οι πρέπει θέσεις αν δεν είναι να τηρηθούν τότε ας πάει ξενόγλωσσο γιατί ακύρωσαν την Φουρέιρα και γιατί ακύρωσαν τον Τόνι βλάχο και γιατί ακύρωσαν τους stereo soul δηλαδή μου λέτε ότι θα πάει τραγούδι συρτό στα τρία;

  Από τη στιγμή που η ΕΡΤ ζήτησε ελληνικό αποκλειστικά αποκλειστικά στίχο έπρεπε να τηρηθούν οι πρέπει θέσεις

  αν δεν είναι να τηρηθούν τότε ας πάει ξενόγλωσσο γιατί ακύρωσαν την Φουρέιρα και γιατί ακύρωσαν τον Τόνι βλάχο και γιατί ακύρωσαν τους stereo soul δηλαδή μου λέτε ότι θα πάει τραγούδι συρτό στα τρία ;;

  Η ότι θα πάει ένα συγκρότημα τύπου αργκό και μετά θα λέτε ότι πήραμε τελευταία θέση λόγω κακής επιλογής τραγουδιού ενώ τώρα δεν κάνετε τίποτα ή μετά θα λέτε ότι η γιΆννα δεν είναι για ευρωπαϊκό διαγωνισμό γιατί είναι μπουζούκι ;;;

  Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με την Γιάννα γιατί ο Πασχάλης δεν θα μπορούσε να βγάλει κάτι λιγότερο έβγαλε ένα διαμάντι μία τραγουδίστρια που στο εξωτερικό έχει διαπρέψει και έχει κάνει μεγάλες σπουδές και επίσης η spider music έχει αποδείξει την δύναμη της και μαγκιά τους που έβγαλαν το συγκρότημα αυτό

  Επαναλαμβάνω ότι αν βλέπω κάτι περίεργο είναι η εμμονή του συμπαθέστατου Δημήτρη Καρρά και της κυρίας αρετής επίσης το δίγλωσσό την στιγμή που Η ΕΡΤ ζήτησε ελληνικό αποκλειστικά αποκλειστικά στίχο Άρα εδώ μιλάμε για παρατυπία αλλά και επίσης η σιωπή της ΕΡΤ αφού δεν έχουμε δει καμία επίσημη ανακοίνωση από την ΕΡΤ παρά μόνο τον κύριο Μελά όποιος έβγαλε αρχικά σκάνδαλο υποτιθέμενο ότι κάποιος καλλιτέχνης κλήθηκε να πληρώσει 5000 € για να περάσει το τραγούδι του στην ΕΡΤ και ότι θα έβγαζε χαρτιά και αποδείξεις τα οποία δεν έχει βγάλει έπειτα έβγαλε μία πεντάδα με αρετή Τόνι γ Άρα εδώ μιλάμε για παρατυπία αλλά και επίσης η σιωπή της ΕΡΤ αφού δεν έχουμε δει καμία επίσημη ανακοίνωση από την ΕΡΤ παρά μόνο τον κύριο Μελά όποιος έβγαλε αρχικά σκάνδαλο υποτιθέμενο ότι κάποιος καλλιτέχνης κλήθηκε να πληρώσει 5000 € για να περάσει το τραγούδι του στην ΕΡΤ και ότι θα έβγαζε χαρτιά και αποδείξεις τα οποία δεν έχει βγάλει έπειτα έβγαλε μία πεντάδα με αρετή Τόνι Χοροσταλίτες Γιάννα και ντουο φίνα. Έλεγε ότι αυτές είναι οι έγκυρες πηγές του ότι αυτά είναι τα τελικά αποτελέσματα και μετά ο ίδιος διέψευσε τον ίδιο του τον εαυτό και τα ίδια του τα έγκυρα αποτελέσματα λέγοντας ότι οι δύο δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις τις αρχικές που έδωσε η ΕΡΤ και πέταξαν τους δύο και έμειναν οι τρεις άρα κανένας άλλος από τους υποψήφιους δεν χωρούσε για να γίνει μια πεντάδα έστω για την τιμή των όπλων;; Έλεγε ότι αυτές είναι οι έγκυρες πηγές του ότι αυτά είναι τα τελικά αποτελέσματα και μετά ο ίδιος διέψευσε τον ίδιο του τον εαυτό και τα ίδια του τα έγκυρα αποτελέσματα λέγοντας ότι οι δύο δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις τις αρχικές που έδωσε η ΕΡΤ και πέταξαν τους δύο και έμειναν οι τρεις άρα κανένας άλλος από τους υποψήφιους δεν χωρούσε για να γίνει μια πεντάδα έστω για την τιμή των όπλων Πως η αγαπητή ΕΡΤ είπε ότι θα περάσουν πέντε και μετά τους έκανε τρεις ή μάλλον δεν τους έκανε η ΕΡΤ τους τρεις αλλά ο κύριος Μελάς γιατί καμιά ΕΡΤ δεν έχουμε δει

  Επίσης το ότι οι καλλιτέχνες θα πλήρωναν το ποσό για την συμμετοχή τους σίγουρα και είναι δεδομένο ότι το γνωρίζετε όλοι από την αρχή της κατάθεσης και θεωρώ απρεπές το να πείτε ότι….. αποκλειστήκαμε γιατί δεν είχαμε τα λεφτά και να κλαίγεται γιατί αυτό θα γίνει στο τέλος ….
  Όσον αφορά τις αιχμές του Δημήτρη Καρρά προς την ΕΡΤ εγώ προσωπικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι τάσσεται εναντίον της ΕΡΤ απλά είναι ένα τέχνασμα για να αποστασιοποιηθεί στην δημόσια εικόνα του από την ΕΡΤ

  1. Καλά, εδώ υπάρχει συγκεκριμένη πρώην υποψήφια που ακόμα προσποιείται ότι δεν γνωρίζει ότι το τραγούδι της κόπηκε και συνεχίζει ακάθεκτη να δίνει συνεντεύξεις και να ανανεώνει τους προσωπικούς της λογαριασμούς σε FB, IG και YT με posts που αφορούν στη Eurovision και μας πείραξε που η Κετιμέ (που στο κάτω-κάτω είναι μέσα στην 3αδα) προωθεί τη συμμετοχή της με τον τρόπο που η ίδια και ο συνθέτης του κομματιού της επιθυμούν; είμαστε με τα καλά μας; δικαίωμά τους είναι, όπως και των άλλων 2 συμμετεχόντων να παραμείνουν σιωπηλοί.

   Κατά τ’ άλλα, tldr.

   1. Ποια είναι υποψήφια που δεν έχει καταλάβει ότι έχει αποκλειστεί και που εν τέλει αποκλείστηκε εκείνη και αντ αυτού πέρασε η Κετιμέ που είναι μέσα στους τρεις χωρίς καν η ΕΡΤ να μιλήσει και να πει ότι πράγματι είναι μέσα στους τρεις;

    Γιατί εγώ δεν είδα καμία ΕΡΤ να λέει ότι γιατί έχει περάσει

    εγώ έχω δει μία προπαγάνδα από την πρώτη στιγμή πριν κάνει κατάθεση η ενλόγω το τραγούδι της να την παρουσιάζουν ως ανάθεση και η ίδια να δίνει ραντεβού στη Λισαβόνα

    Ο κύριος Μελάς είχε πει ότι κάποιος διαγωνιζόμενος έχει χρηματίσει με το πόσο αρχικά των 3000 € και έπειτα με άλλα δύο χιλιάρικα κάποιον παραγωγό για να δοθούν τα λεφτά στην ΕΡΤ με φακελάκι

    Ο κύριος Μελάς είχε πει ότι κάποιος διαγωνιζόμενος έχει χρηματίσει με το πόσο αρχικά των 3000 € και έπειτα με άλλα δύο χιλιάρικα κάποιον παραγωγό για να δοθούν τα λεφτά στην ΕΡΤ ένα φακελάκι

    Μπορείτε να μας εξηγήσετε ποιος είναι αυτός που έχει 5000 € να δώσει για να περάσει στην πεντάδα και μετά τριάδα ;;;

    Μεγάλη περιέργεια καίγομαι να μάθω γιατί Ο κύριος Μελάς είναι πάντα έγκυρος αφού το δίνουν καλές πληροφορίες να ανεβάζει και πάντα ξέρει τι λέει βέβαια μετά ακυρώνει και τον ίδιο του τον εαυτό και τις υποτιθέμενες έγκυρες πληροφορίες του αλλά δεν πειράζει συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες

    1. 1. Να σας εξηγήσω εγώ ποιος καλλιτέχνης έδωσε 5000 ευρώ στην εταιρεία του για να “σπρώξει” τη συμμετοχή του; Θα αστειεύεστε βέβαια…απευθυνθείτε τον κο Μελά, παρακαλώ.
     2. Αυτοί που αναφέρετε ότι προπαγανδίζουν υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου και τον παρουσιάζουν ως επιλογή με απευθείας ανάθεση (αν υπάρχουν) προφανώς κι είναι φαιδροί. Όπως καλή ώρα η κοπέλα που συνεχίζει να ποστάρει για το διαγωνισμό, ενώ βρίσκεται εκτός κούρσας. Επίσης, δεν έχω δει κανέναν καλλιτέχνη να δίνει ραντεβού στη Λισαβόνα. Μπορεί να κάνω και λάθος, οπότε θα χαρώ να με διαφωτίσετε επ’ αυτού.
     3. Εάν εσείς επιθυμείτε να περιμένετε τις επίσημες ανακοινώσεις τηςΕΡΤ σχετικά με το τελικό line-up, καλώς. Προσωπικά, θα εμπιστευθώ το infe, το newsit, τον OGAE.

 26. Πραγματικά ο κόσμος θα αποφασίσει και θα κρίνει μέσα του για το ποιο τραγούδι άξιζε
  Ο κόσμος ακόμα και εσείς οι εκ των έσω θα παραδεχτείτε την πραγματική αλήθεια είμαι σίγουρος
  Και ξέρετε κάτι με παρατυπίες αγαπημένη μου και αγαπητοί μου Δεν πάει κανείς τίποτα είναι μία εφήμερη δόξα και μία προσωρινή χαρά την οποία δεν θα νιώσεις ποτέ ολοκληρωτικά και την πόλη απλά δε σου ανήκει και δεν την κατέκτησες με την αξία σου

 27. και μόλις βγηκε η είδηση ότι η dream team θα πάει πάλι Λισαβονα..Σιγα μην κάτσει η Πανικ αν ασχοληθει με την Τερζη όταν θα εχει να τρέχει με την αγαπημενη της ομάδα στις Λευκορωσιας ή όπου αλλου πάνε.

 28. Μην στέλνεις σχόλια με διαφορετικό ip κ μετά μην απορείς γιατί διαγράφονται..Αρκετά πια! Την επομενη φορά θα μπλοκαριστείς δια παντός. Μίλα κόσμια, μην στέλνεις σχόλια απο διαφορετικά προφιλ και θα βλέπεις τα σχόλια σου να δημοσιευονται. Οταν βρίζεις ομως και γραφεις τα ιδια και τα ιδια με 4-5 διαφορετικα προφιλ τα σχόλια σου δεν θα δημοσιευόνται. Βλέπουμε και την ip σου και μέσω αυτής και τη διευθυνση σου, για αυτό μην το συνεχιζεις.

 29. Αντε ρε παιδια γιατί μας έπρηξαν! Βαρεθηκαμε να σας ακουμε. Αδιαφορο μας αφηνει με ποιον τα ειχε η Κετιμε, η Τερζη, οι Χοροσταλιτες όλοι! Get a life! Οποια και αν υποστηριζατε δεν προκριθηκε και για αυτο δεν σας φταιει κανεις! Με όσα κανετε δεν κερδιζετε κατι, ισα ισα ρεζιλευετε αυτη που στηριζετε και ολοι εχουμε καταλάβει ποια! Σας εχουν κανει ρομπα και σας εχουν καταλαβει ολοι. Μην τους αφηνετε ρε παιδια να γελοιοποιουν και να σπαμαρουν τα παντα! Γραφουν συνέχεια τα ιδια! Τους βαρεθηκαμε!

 30. Ειναι η πρώτη φορά που γράφω σχόλιο αν και σας παρακολουθώ καιρό! Η κατάσταση με ορισμένους εδώ έχει πραγματικά ξεφύγει. Εχω διαβάσει πάνω από 30 σχόλια (μετρημένα) που γράφουν τα ίδια πράγματα. Προφανώς από ότι κατάλαβα από το σχόλιο του διαχειριστή το ή τα ίδια άτομα. Κανείς δεν σας δίνει σημασία γιατί όλοι εμείς οι fans αδιαφορούμε για όσα λέτε! Περιμένουμε να ακούσουμε τα τραγούδια και να κρίνουμε! Μας ενδιαφέρει η μουσική και όχι τα ξεκατινιάσματα σας!
  Όσο αφορά τα υπόλοιπα σχόλια για την ΕΡΤ, νομίζω ρε παιδιά ότι κακώς επιμένετε! Ακόμα και τη χρυσή δεκαετία του 2000, όταν σκίζαμε στο διαγωνισμό οι τελικοί μας ήταν μια βραδιά με 3-4 τραγούδια σε ένα μπουζουξίδικο. Μην περιμένετε πολλά πράγματα. Ελπίζω να έχουμε 3 ωραία τραγουδια και να επιλέξουμε το καλύτερο.
  Μια συμβουλή προς τη διαχείριση, όσα σχόλια δεν είναι σχετικά με το άρθρο να τα σβήνετε έτσι θα αποφύγετε σπαμαρίσματα σαν αυτό που συμβαίνει εδώ και ημέρες.

 31. Λολ ποιον κόσμο;Το ένα ατομο που γραφει σχόλια με διαφορετικά προφίλ;Ηρεμηστε κυρία μου και αφηστε μας επιτέλους ήσυχους. Τα παραπονα σας στην ΕΡΤ, αυτη επελεξε τα 3 τραγουδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.