Κύπρος: χριστιανικές ενώσεις ναυλώνουν πούλμαν για το αυριανό συλλαλητήριο

Κύπρος: χριστιανικές ενώσεις ναυλώνουν πούλμαν για το αυριανό συλλαλητήριο

Το συλλαλητήριο

Η Χριστιανική Νεολαία Κύπρου, καθώς και οι Ορθόδοξες Χριστιανικές Ενώσεις Νέων (ΟΧΕΝ) διοργανώνουν αύριο το απόγευμα συλλαλητήριο στη Λευκωσία μπροστά από το ΡΙΚ, απαιτώντας την άμεση απόσυρση του τραγουδιού El Diablo. Μάλιστα, θα ναυλώσουν λεωφορεία, προκειμένου να μεταφερθούν οι πιστοί δωρεάν. Τι είπατε; Έχουμε πανδημία; Λεπτομέρειες…

Τι κρύβεται τελικά από πίσω;

Από ό, τι φαίνεται κάποιοι προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να ρίξουν προπέτασμα καπνού, καθότι επιφανή και μη μέλη της εκκλησίας, μεταξύ των οποίων ο Χρυσόστομος τέως Κιτίου, κατηγορούνται για σοβαρά σεξουαλικά αδικήματα, από παρενοχλήσεις μέχρι βιασμούς. Κάποια από αυτά έχουν ήδη αποσιωπηθεί, ενώ για άλλα γίνεται συστηματική απόπειρα συγκάλυψης. Μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης έχει εξοργιστεί από τη στάση αυτή και αντιτίθεται στις απαιτήσεις του κλήρου. Εμείς, από την πλευρά μας, συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά το θέμα, το οποίο έφτασε να απασχολήσει τις παραπολιτικές σελίδες του “Guardian” και του “CNN” και να σας ενημερώνουμε.

Η διαμαρτυρία της Ορθόδοξης Νεολαίας Κύπρου

Προηγήθηκε σήμερα το πρωί διαμαρτυρία από μία χούφτα ανθρώπων έξω από το ΡΙΚ, η οποία παρέδωσε ψήφισμα στον διευθυντή ειδήσεων του καναλιού, Πανίκο Χατζηπαναγή. Το κάλεσμα έγινε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Για την προστασία των εργαζομένων και των διαδηλωτών, είχαν μαζευτεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Πηγή: Τα Νέα, Lifo

Μία σκέψη στο “Κύπρος: χριστιανικές ενώσεις ναυλώνουν πούλμαν για το αυριανό συλλαλητήριο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.