Αντικατάσταση του ελληνικής καταγωγής μέλους της κριτικής επιτροπής στην Αυστραλία!

Αντικατάσταση του ελληνικής καταγωγής μέλους της κριτικής επιτροπής στην Αυστραλία!

Μόλις ενημερωθήκαμε οτι η ΕΒU ανακοίνωσε την αντικατάσταση του ελληνικής καταγωγής Jordan Raskopoulos, μέλους της κριτικής επιτροπής της Αυστραλίας! Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που αντικαταστάθηκε ο ελληνικής καταγωγής Raskopoulos από την επιτροπή της Αυστραλίας!

Η ενέργεια αυτή έρχεται σε συνέχεια της χθεσινής είδησης αντικατάστασης μέλους της νορβηγικής κριτικής επιτροπής. Σύμφωνα με μια κορυφαία ιρλανδική εφημερίδα, η Νορβηγία αντικατέστησε τον Per Sundnes με τον Erland Bakke λόγω παραβίασης των κανόνων των κριτών. Σύμφωνα με αυτή την πηγή, κατά τη διάρκεια μιας επίσημης τηλεδιάσκεψης στον νορβηγικό τηλεοπτικό σταθμό, ο κριτής αντέδρασε αρνητικά στους Ιρλανδούς και έδωσε στην Ιρλανδία τον χαμηλότερο βαθμό οπότε υπήρξε η υποψία ότι ο εν λόγω κριτής θα ψηφίζει υποκειμενικά. Σε συνέχεια από το γεγονός αυτό τώρα η EBU επιβεβαίωσε ο,τι άλλοι 4 κριτές αντικαταστάθηκαν χωρίς να γίνει γνωστός ο λόγος.

Οι 4 κριτές που αντικαταστάθηκαν είναι:

  • Jordan Raskopoulos από την Natasha Cuppit (Αυστραλία)
  • Sasha Saedi σαν πέμπτο μέλος (Aυστρία)
  • Mistermash από τον Aleksander Lavrini (Σλοβενία)
  • Ivan Broggini από την Jean-Marie (Ελβετία)

Οι αλλαγές τέθηκαν σε ισχύ πριν από την ψηφοφορία του πρώτου ημιτελικού. Όλα κύλησαν ομαλά χθες καθώς δεν αναφέρθηκε κανένα πρόβλημα στην ψηφοφορά της κριτικής επιτροπής για τον χθεσινό ημιτελικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.