Αρμενία: με τον Leo και το “Cosmic Friend” στη Junior Eurovision!

Αρμενία: με τον Leo και το “Cosmic Friend” στη Junior Eurovision!

Ο Leo και οι δημιουργοί του τραγουδιού

Πριν από λίγες μόλις ώρες, η Αρμενία, η τελευταία χώρα που είχε απομείνει, έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο-κλιπ της συμμετοχής της (σε σκηνοθεσία Artur Manukyan), με τον τίτλο να έχει αποκαλυφθεί τρεις ημέρες πριν. Το τραγούδι που μιλά για μια διαγαλαξιακή φιλία με κάποιον εξωγήινο (;) δίχως σύνορα, είναι γραμμένο στα αρμενικά και τα αγγλικά. Μουσική από τον Tokionine (David Badalyan-υποψήφιος το 2020) και στίχοι από τον μουσικό παραγωγό Vahram Petrosyan (που έχει δώσει τραγούδια και στον Bruno Mars), αλλά και την Maléna (Arpine Martoyan), νικήτρια της Junior Eurovision το 2021. Ποιος είχε γράψει εκείνο το νικητήριο; Μα, ο Tokionine! Και φέτος η χώρα προσδοκά να θριαμβεύσει. Ο 10χρονος καλλιτέχνης Leo Mkrtchyan μεγάλωσε σε μουσική οικογένεια και τραγουδά από πολύ μικρός-συγκεκριμένα από οκτώ μηνών! Του αρέσει το ποδόσφαιρο, η συγγραφή ιστοριών και το διάβασμα, ενώ ήταν όνειρό του να βρεθεί στη σκηνή της Junior.

Vahram Petrosyan
Tokionine
Maléna

Η πανίσχυρη Αρμενία

Η Αρμενία αποτελεί υπερδύναμη του διαγωνισμού, καθώς σε 16 συμμετοχές δεν έχει βρεθεί ποτέ εκτός δεκάδας! Μετρά δύο βραβεία (2010, 2021) και ισάριθμες διοργανώσεις τις επόμενες χρονιές, πέντε δεύτερες θέσεις (2007, 2009, 2015, 2016, 2022) και τρεις τρίτες (2012, 2014, 2023)!!!

About The Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.