Junior Eurovision 2024: Ακούστε τη συμμετοχή της Γαλλίας

Junior Eurovision 2024: Ακούστε τη συμμετοχή της Γαλλίας

Χθες ανακοινώθηκε ότι ο 14χρονος Titouan (Antoine Hervo) από το Quimper θα είναι ο εκπρόσωπος της Γαλλίας στον 22ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Junior Eurovision. Ταυτόχρονα, κυκλοφόρησε επίσημα η συμμετοχή του, “Comme Ci, Comme Ça”.

Μπορείτε να ακούσετε το “Comme Ci, Comme Ça“, παρακάτω:

«Comme ci, comme ça» (Έτσι κι έτσι) γράφτηκε από τον Malo και τη Marie Bastide. Το τραγούδι είναι ένας ύμνος στην ανεκτικότητα και την αγάπη, υπενθυμίζοντάς μας ότι οι διαφορές μας είναι η δύναμή μας. Ο Titouan εξήγησε:

Είμαι χαρούμενος που αυτό το τραγούδι δείχνει ότι είμαστε πλούσιοι στη διαφορετικότητά μας, ανεξάρτητα από το πού πάμε ή τι σκεφτόμαστε. Ελπίζω κάθε φορά που το ακούμε, να μας κάνει πιο ανεκτικούς, πιο φροντιστικούς και πιο σεβαστικούς.

Είναι τρελό να σκέφτομαι ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι θα με ακούσουν και θα ανακαλύψουν το σύμπαν μου. Αυτήν τη στιγμή προετοιμαζόμαστε για τον τελικό, κάθε μέρα, με πολλές συνεδρίες φωνητικής και σκηνικής καθοδήγησης.

Λίγα λόγια για τον Titouan

Ο Titouan είναι δεκατεσσάρων ετών και είναι αρκετά δημοφιλής στα social media, καθώς οι λογαριασμοί του μετρούν περισσότερους από 100 χιλιάδες followers. Παθιασμένος ντράμερ επίσης, ο Titouan κέρδισε γρήγορα μεγάλο κοινό στο YouTube αφού άρχισε να ανεβάζει διασκευές με ντραμς σε εβδομαδιαία βάση. Συχνά είχε μαζί του τον κιθαρίστα πατέρα του. Ο Titouan έχει επίσης εμφανιστεί στα “The Voice Kids” και “Dream Team”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.