Vox The Acapella Group: “Θα θέλαμε να βρεθούμε στη Γιουροβίζιον”

Vox The Acapella Group: “Θα θέλαμε να βρεθούμε στη Γιουροβίζιον”

Ποιοί είναι οι Vox;

Όπως υποδηλώνει το όνομά τους, οι Vox (“φωνή” στα Λατινικά) The Acapella Group είναι ένα φωνητικό γκρουπ, το πρώτο του είδους στην Ελλάδα, που δεν χρησιμοποιεί καθόλου μουσικά όργανα. Σε μία χορταστική συνέντευξη, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το “The 2night Show” στον ANT1, μίλησαν για την πορεία τους, η οποία ξεκίνησε με την πρώτη καραντίνα, τις παράλληλες -καλλιτεχνικές και μη- δραστηριότητές τους, αλλά και τα σχέδιά τους για το μέλλον, στα οποία περιλαμβάνεται η Γιουροβίζιον και μάλιστα με έτοιμο τραγούδι. Έχουν κυκλοφορήσει αρκετές επιτυχημένες διασκευές, είτε μόνοι, είτε σε συνεργασία με καλλιτέχνες, όπως η Σοφία Αρβανίτη (GRE NF 87) και ο Τόνυ Σφήνος.

Τα μέλη του γρουπ

Estella Kopanou https://www.instagram.com/estellakopa…

Eleanna Kollia https://www.instagram.com/eleannakollia/

Eva Stamati https://www.instagram.com/evagstm/

Panos Desiniotis https://www.instagram.com/panosdesi/

Marinos Tarnanas https://www.instagram.com/m_tarnanas/

Cric Beatbox https://www.instagram.com/cricbbx/

Υπήρξε κάτι αντίστοιχο στη Γιουροβίζιον;

Η απάντηση είναι καταφατική. Το 2006 το Vocal Group Cosmos εκπροσώπησε τη Λετονία και κατέλαβε την 16η θέση με το τραγούδι I Hear your Heart. Μια δεύτερη φορά, το 2011, οι Witloof Bay, για λογαριασμό του Βελγίου, έμειναν στον ημιτελικό (11οι) με το With Love Baby. Τα συμπεράσματα δικά σας…

 

Απολαύστε, για την ώρα, ένα δείγμα της δουλειάς των Vox!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.