Μ.Κοζάκου – Γ.Καπουτζίδης: “Θα θέλαμε πολύ να δούμε και την Ελλάδα και την Κύπρο στην πρώτη δεκάδα”

Μ.Κοζάκου – Γ.Καπουτζίδης: “Θα θέλαμε πολύ να δούμε και την Ελλάδα και την Κύπρο στην πρώτη δεκάδα”

Οι σχολιαστές των τριών shows της Eurovision 2021 για την Ελλάδα, Μαρία Κοζάκου και Γιώργος Καπουτζίδης, εμφανίστηκαν στην εκπομπή της ΕΡΤ1, φλΕΡΤ, ζωντανά από το Ρότερνταμ και μίλησαν για το κλίμα εκεί, τα φαβορί και τις συμμετοχές Ελλάδας και Κύπρου.

Γ.Καπουτζίδης: Στο στάδιο υπάρχει κόσμος, γύρω στους 3.000-3.500 θεατές. Είναι πολύ όμορφο αυτό και συγκινητικό για τους ίδιους τους καλλιτέχνες, που επιτέλους εμφανίζονται μπροστά σε κοινό. Σίγουρα αυτή είναι μια πρωτόγνωρη Eurovision, ακόμα και για εμάς. Είμαστε πολύ συγκρατημένοι.

Μ.Κοζάκου: Νομίζω πως σε αντίθεση με τις υπόλοιπες χρονιές, έχουμε έρθει χωρίς να έχουμε τη βεβαιότητα του νικητή. Όχι ότι το παιχνίδι ήταν στημένο τις προηγούμενες φορές, αλλά είχαμε την αίσθηση ότι ξέραμε πάντα ποιος θα ήταν ο τελικός νικητής. Ειδικά όταν βλέπαμε και τις πρόβες. Φέτος, τα πράγματα είναι πολύ ρευστά. Δηλαδή υπάρχουν νομίζω 5 τραγούδια που διεκδικούν σχεδόν επί ίσοις όροις το βραβείο, με ίσως τη Γαλλία και την Ιταλία να έχουν ένα προβάδισμα, ακόμη. Χωρίς αυτό να αποκλείει μία χώρα που στα προγνωστικά είναι στην 6η, 7η, 8η θέση, να εντυπωσιάσει είτε τις κριτικές επιτροπές, είτε το κοινό και να κάνει την μεγάλη έκπληξη. Νομίζω ότι το Σάββατο βράδυ που θα έχουμε και τη βαθμολογία, θα είναι μια βραδιά μεγάλης αγωνίας.

Μ.Κοζάκου: Τα πράγματα είναι πολύ θετικά και ευχάριστα και για την ελληνική και για την κυπριακή συμμετοχή, και επίσης αυτό που βλέπω είναι ότι στη λογική των περισσότερων δημοσιογράφων εδώ, και οι δύο συμμετοχές, είναι συμμετοχές υψηλών προδιαγραφών και ίσως και καλών αποτελεσμάτων.

Γ.Καπουτζίδης: Θα θέλαμε πολύ να δούμε και την Ελλάδα και την Κύπρο στην πρώτη δεκάδα. Αυτό θα είναι πολύ σημαντικό.

Ακολουθεί το βίντεο με τη συνέντευξη των δύο σχολιαστών:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.