Κύπρος: “Running” θα μας τραγουδήσει ο Sandro στο Ρότερνταμ!

Κύπρος: “Running” θα μας τραγουδήσει ο Sandro στο Ρότερνταμ!

Running ” θα είναι ο τίτλος της επόμενης συμμετοχής της Κύπρου για τον 65ο διαγωνισμό της Eurovision. Μέσω ενός instastory ο εκπρόσωπος της Κύπρου Sandro μας αποκάλυψε τον τίτλο του τραγουδιού με το οποίο θα διαγωνιστεί στο Ρότερνταμ ενώ τις τελευταίες ημέρες ο κυπριακός φορέας μας προετοίμαζε με teasers για το γεγονός. Στην εικόνα μπορούμε και το artwork το οποίο θα έχει σχέση τόσο με το video clip του τραγουδιού όσο και με την σκηνική παρουσία του καλλιτέχνη.

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύτηκαν και λίγες φράσεις από τους στίχους του τραγουδιού.

https://www.facebook.com/1733990883572500/posts/2233042503667333/

Όπως σας ενημερώσαμε τις προηγούμενες ημέρες, artistic director της συμμετοχής θα είναι ο κορυφαίος στο είδος του Marvin Dietmann ενώ επικεφαλής της συνθετικής ομάδας είναι ο ταλαντούχος ερμηνευτής και μουσικοσυνθέτης Alfie Arcuri.

Όλο το τελευταίο διάστημα η κυπριακή ομάδα εξέταζε ενδελεχώς τις συμμετοχές που υποβλήθηκαν για τον καλλιτέχνη κι η επιλογή έγινε ανάμεσα σε δύο τραγούδια. Το Running είναι αυτό που κρίθηκε ως το πιο αντιπροσωπευτικό για τον Sandro και την σκηνή του Ahoy Arena.

Το Running αποτελεί ένα πολύ σύγχρονο τραγούδι που αγγίζει κι άλλες πτυχές του Sandro και θα το ακούσουμε για πρώτη φορά αρχές Μαρτίου, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια. Αν και θα περιμέναμε μια συμμετοχή που θα είναι αμιγώς μπαλάντα, το στυλ του τραγουδιού θα αποτελέσει μια έκπληξη.

Μείνετε συντονισμένοι στο Infe Greece για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κυπριακή συμμετοχή!

Μία σκέψη στο “Κύπρος: “Running” θα μας τραγουδήσει ο Sandro στο Ρότερνταμ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.