New Wave Festival 2018 : Ακούστε το “Too Late” της Demy

New Wave Festival 2018 : Ακούστε το “Too Late” της Demy

Στο Σότσι της Ρωσίας, οι πρόβες για το New Wave Festival 2018, που θα διεξαχθεί από τις 4 έως και τις 9 Σεπτεμβρίου συνεχίζονται πυρετωδώς. Η Demy εκπροσωπεί την Ελλάδα και όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενα άρθρα μας, μεταξύ των άλλων θα ερμηνεύσει και ένα καινούριο τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου, το Too Late.

Πολύ σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε ολόκληρο το Too Late, το οποίο έχει λάβει πολύ θετικά σχόλια, από τα μικρά αποσπάσματα που ακούσαμε μέχρι στιγμής.

Εντοπίσαμε όμως στο Instagram ένα πολύ μεγαλύτερο απόσπασμα αυτή τη φορά. Ακούστε λοιπόν παρακάτω ολόκληρο το πρώτο μέρος του τραγουδιού:

Σας υπενθυμίζουμε ότι κάθε διαγωνιζόμενος ερμηνεύει τρία τραγούδια καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ. Ένα τραγούδι της χώρας του που έγινε επιτυχία διεθνώς, ένα international hit και ένα καινούριο τραγούδι. Το καινούριο τραγούδι όπως αναφέρουμε και παραπάνω  έχει την υπογραφή του Δημήτρη Κοντόπουλου και έχει τον τίτλο Too Late.

Το international hit που επέλεξε η Ελληνίδα εκπρόσωπος είναι το The Winner Takes It All των Abba, ενώ το ελληνικό τραγούδι που έχει γίνει διεθνής επιτυχία είναι τα Παιδιά του Πειραιά του Μάνου Χατζιδάκι, από την ταινία Ποτέ Την Κυριακή, το οποίο και θα ερμηνεύσει στα ελληνικά και μέρος του στα αγγλικά.

Το New Wave Festival 2018 θα μπορέσουμε να το παρακολουθήσουμε φέτος μέσα από τη συχνότητα του Epsilon TV, σε δύο μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις πιθανότατα την επόμενη Παρασκευή και Σάββατο.

Πως σας φάνηκε το Too Late; Θα μπορούσε να σταθεί και στη σκηνή της Eurovision;

9 σκέψεις για το “New Wave Festival 2018 : Ακούστε το “Too Late” της Demy

  1. Ιδέα μου είναι, η το τραγούδι είναι καλύτερο από το This is Love και το I X my Heart του Αζερμπαϊτζάν? Πως γίνεται ο Κοντοπουλος να γράφει καλύτερα τραγούδια μετά την Eurovision?

    1. Μάλλον ιδέα σου. Δεν διαφέρει και πολύ από τα άλλα δυο του Κοντοπουλου, ολα στο ιδιο υφος κινουνται, στιχουργικα και μουσικα.

      1. Διαφέρει κατά πολύ! Είναι καλύτερο από τα άλλα δυο τελικά! Πιο φρέσκος ήχος! Μένει να το ακούσουμε όλο, αλλά σίγουρα είναι καλύτερο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.