Οι υποψηφιότητες των Eurostars στα MAD VMA 2018!

Οι υποψηφιότητες των Eurostars στα MAD VMA 2018!

Τα Mad Video Music Awards είναι ένας από τους μεγαλύτερους ελληνικούς μουσικούς θεσμούς. Διοργανώνονται συνήθως κάθε Ιούνιο ενώ φέτος θα πραγματοποιηθούν για 15η συνεχόμενη χρονιά! Τα MAD VMA 2018 by Coca-Cola and McDonald’s θα γίνουν την Τετάρτη 27 Ιουνίου στο κλειστό γήπεδο  Tae Kwon Do.

Ποιοι καλλιτέχνες που έχουν συμμετάσχει στον διαγωνισμό της Eurovision διεκδικούν κάποια από τα φετινά βραβεία; Πρώτη υποψήφια για φέτος είναι η Ελένη Φουρέιρα η οποία διεκδικεί δύο βραβεία: Video Of The Year  (To Κάτι Που Έχεις) και Best Female Modern.  H εκρηκτική performer που συμμετείχε στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision με την Κύπρο και το Fuego (δεύτερη θέση) έχει κερδίσει συνολικά δέκα βραβεία στα Mad Video Music Awards.

Επόμενος Eurostar που είναι υποψήφιος είναι φυσικά ο Σάκης Ρουβάς. Ο βασιλιάς της ελληνικής ποπ διεκδικεί μία υποψηφιότητα και αυτή είναι στην κατηγορία Best Male Modern. O Σάκης Ρουβάς συμμετείχε στην Eurovision το  2004 (Shake It – τρίτη θέση) και το 2009 (This Is Our Night – έβδομη θέση) και έχει ρεκόρ νικών στα MAD VMA καθώς απαριθμεί 23 βραβεία στην συλλογή του (2004-2016)

Η Eurostar που έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα βραβεία στα MAD VMA είναι η μοναδική Έλενα Παπαρίζου. Μετά από την συμμετοχή της στην Eurovision το 2001 με το Die For You (τρίτη θέση) και την σαρωτική της νίκη το 2005 με το My Number One, η Έλενα Παπαρίζου έχει κερδίσει συνολικά 25 βραβεία. Ωστόσο φέτος κατάφερε να είναι υποψήφια σε τέσσερις κατηγορίες: Video Of The Year – Best Duo – Song Of The Year (Αν Με Δεις Να Κλαίω) και  Best Female Adult .

Επόμενη Eurostar που επίσης απαριθμεί μεγάλο αριθμό βραβείων είναι η Demy η οποία έχει κερδίσει συνολικά  έντεκα βραβεία. Το χρυσό κορίτσι της δισκογραφίας συμμετείχε στην Eurovision το 2017 και κατέλαβε την 19η θέση στην τελική βαθμολογική κατάταξη. Φέτος όμως είναι υποψήφια στις κατηγορίες Best Duo (Million To One feat. Playmen) και Best Female Modern.

Φυσικά από τις φετινές υποψήφιες δεν θα μπορούσε να λείπει η Καίτη Γαρμπή η οποία διαγωνίστηκε το 1993 στην Eurovision με το “Ελλάδα χώρα του φωτός” (ένατη θέση). Φέτος η Καίτη Γαρμπή είναι υποψήφια στην κατηγορία Best Female Adult.

Τελευταία Eurostar που είναι υποψήφια στα φετινά Mad Vma είναι η Ευρυδίκη η οποία διεκδικεί το βραβείο Best Duo με το τραγούδι “Πόσο Λίγο Με Ξέρεις“. Η Ευρυδίκη συμμετείχε στην Eurovision το 1992 (Ταιριάζουμε – ενδέκατη θέση), το 1994 (Είμαι Άνθρωπος Κι Εγώ – ενδέκατη θέση) και το 2007 (Comme Ci, Comme Ça – δεν προκρίθηκε στον τελικό). Το αξιοσημείωτο είναι πως η Ευρυδίκη δεν έχει καταφέρει ποτέ να κερδίσει κάποιο βραβείο στα MAD VMA. Λέτε να γίνει φέτος η αρχή;

Τα ονόματα που θα εμφανιστούν στην σκηνή των MAD VMA 2018 μένουν ακόμα άγνωστα. Ωστόσο μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε ποιοι καλλιτέχνες θα βρεθούν στην φετινή βράβευση. Μέχρι τότε όμως μπορείτε να ψηφίζετε καθημερινά τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες εδώ.

5 σκέψεις για το “Οι υποψηφιότητες των Eurostars στα MAD VMA 2018!

  1. Οτι το ονειρο μου δεν ειναι σε καμια κατηγορια (ενω ειναι ενα αγαπητο τραγουδι )ενω περισυ το this is love ηταν νομιζω σε 2 κατηγοριες με ξεπερναει !

    1. Σιγά τα Grammy. Μία γιορτούλα μίας μίζερης και σε συνεχή παρακμή εμπορικής μουσικής σκηνής είναι.

      1. Συμφωνώ αλλά η συγκεκριμένη μίζερη ποπ σκηνή βγάζει κανόνια στη Eurovision (με πιο πρόσφατη περίπτωση τη Φουρέιρα). Προσωπικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάποιοι ασχολούνται με τα Playback Awards, αλλά η αλήθεια είναι ότι το Μad και η Panic κάτι έχουν να επιδείξουν ακόμα κι αν λάβει κανείς υπόψη του τις αποτυχίες τους όπως με την Ντέμη πέρσι. Για την ΕΡΤ αντίθετα ας μην το συζητήσουμε καλύτερα…

        1. Mία περίπτωση όλη και όλη έχει βγάλει τα πολλά τελευταία χρόνια, τη Φουρέιρα. Που ήταν σε τραγούδι, χορογραφία, σκηνοθεσία και παραγωγή ΣΟΥΗΔΩΝ (αυτή η λεπτομέρεια όλο μας δαφεύγει). Δεν αποτελεί επομένως αντιπροσωπευτικό δείγμα της Ελληνικής ποπ σκηνής.

  2. γτ μονο τοσες λιγες υποψηφιοτητες?
    απο ολα τα ειδη μουσικης εχoυν μονο hip hop.
    κριμα που εχουμε αυτα για μουσικα βραβεια της ελλαδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.