Οι δηλώσεις του Άρη Καλημέρη μετά τον Ημιτελικό!

Οι δηλώσεις του Άρη Καλημέρη μετά τον Ημιτελικό!

Ο συν-δημιουργός του Όνειρο Μου, Άρης Καλημέρης, μίλησε ανοιχτά στην κάμερα του gossip-tv.gr, αλλά και των υπόλοιπων δημοσιογράφων μετά τον ξαφνικό αποκλεισμό της Ελλάδας από τον Α’ Ημιτελικό, που συμμετείχε χθες το βράδυ. 

Έκλαιγα για ένα τέταρτο. Βγήκα έξω και έκλαιγα. Δεν το περιμέναμε καθόλου. Είμαι όμως χαρούμενος που όλη η Ελλάδα το αγκάλιασε.

Στην ερώτηση για το τι πήγε λάθος, είπε:

Η Γιάννα ήταν τέλεια. Τα προβλήματα ήταν τεχνικά. Η Τσέιλι έκανε το καλύτερο που μπορούσε, διότι αυτό που είδατε ήταν η πέμπτη εναλλακτική. Είχαμε άλλες τέσσερις που απορρίφθηκαν.

Πρόσθεσε επίσης πως σκοπεύουν να ξαναβρεθούν στη Eurovision.

Δε μπορώ να πω πολλά, αλλά με τη Γιάννα θα γράψουμε τραγούδι για άλλη χώρα.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

6 σκέψεις για το “Οι δηλώσεις του Άρη Καλημέρη μετά τον Ημιτελικό!

  1. 1oν. Πραγματικά ήταν τόσο μεγάλη έκπληξη για αυτούς ο αποκλεισμός όταν επί 10 μέρες όλες οι ανταποκρίσεις από το press room ήταν απογοητευτικές έως αρνητικές και η πτώση στα στοιχήματα κατακόρυφη; Μα σοβαρά τώρα;

    2ον. Τον θεατή δεν τον αφορά το πόσες άλλες ιδέες υπήρχαν που απορρίφθησαν, το ίδιο μπορούν να ισχυριστούν και οι υπόλοιπες συμμετοχές. Τον αφορά το αποτέλεσμα που είδε στην οθόνη του. Και αυτό που είδε δεν ήταν ούτε ξεχωριστό, ούτε δυνατό.

    3. Ακατάλληλη στιγμή για την ανακοίνωση της συμμετοχής με άλλη χώρα του χρόνου. Ακούστηκε σαν “θα σας δείξουμε εμείς, θα πάμε με άλλους για να μάθετε”.

    1. Όντως έτσι ακούστηκε. Νομίζω όμως ότι ήταν “μήνυμα” στην ΕΡΤ και όχι στους Έλληνες που βλέπουν τον διαγωνισμό.

      1. Τώρα όμως είναι αργά να βγάλουν ξινίλα προς την ΕΡΤ. Εξαρχής ήταν γνωστό ότι η ΕΡΤ δεν πρόκειται να πληρώσει δεκαράκι. Το είχε πει σε όλους τους τόνους. Το παρέβλεψαν και συμμετείχαν σε μία διαδικασία με ανόητους και υποτιμητικούς για τους καλλιτέχνες όρους.
        Τελικά όπως στρώνεις, κοιμάσαι. Όταν μία διαδικασία είναι εξαρχής λάθος, δεν θα αποφύγεις στο τέλος το φιάσκο.

  2. Η ξινιόλα Τερζή βγήκε στα σόσιαλ μίντια να προτρέψει τον κόσμο να ψηφίσει Βουλγαρία για τη νίκη.Όταν η Κύπρος είναι πρώτη φορά στα χρονικά φαβορί για τη νίκη και με ελληνική ομάδα δεν το κάνεις αυτό.Ψήφισε Βουλγαρία,πες τους φίλους σου να την ψηφίσουν αλλά μη βγαίνεις δημόσια.Μάλλον τσούζει που η όλη η Ευρώπη μιλάει για Φουρέιρα ενώ την ίδια την κατάπιε η σκηνή της eurovision.

    1. Ισως να υπαρχει λογος που η Τερζη το ειπε αυτο. Πρωτα ο καθε ανθρωπος μπορει να εχει τις προσωπικες του προτιμησεις. Επισης, η Βουλγαρια και η Ελλαδα εμεναν διπλα οποτε εγιναν φιλες. Δευτερον, εαν το θετεις πατριωτικα οτι Κυπρος και Ελλαδα πρεπει να αλληλοστηριζονται, δεν ειδα και καποια ιδιαιτερη στηριξη απο τη Φουρειρα προς το ελληνικο τραγουδι. Οποτε αμοιβαια τα αισθηματα. Ισα ισα λογω της Φουρειρα πχ το wiwibloggs δεν ασχολιοταν καν με το ελληνικο τραγουδι, εριχναν υπονοουμενα οτι η Ελλαδα της φερθηκε ασχημα. Εγω δεν ξερω τι μπορει να εχουν λεχθει off the για να εχουν σχηματισει τετοια αποψη. Οταν προεκυψε αυτο το θεμα με τον αετο, η Ελλαδα δεχτηκε επισης κατηγοριες για ρατσιστικη συμπεριφορα. Στο youtube εκαναν παρτυ οι Αλβανοι εθνικιστες που εκμεταλλευτηκαν καλα το θεμα και δεν εχασαν παλι την ευκαιρια να δυσφημισουν την Ελλαδα. Απο τα wiwibloggs η Γιαννα ειχε φαει πορτα, της ειχαν παρει μια 4λεπτη συνεντευξη και δεν ξανασχοληθηκσν μαζι της ουτε μια φορα. Και ηταν ιδιαιτερα επικριτικοι με το τραγουδι και τη γλωσσα. Ολα αυτα δεν ειναι τυχαια. Ολο αυτο το επικοινωνιακο παιχνιδι που στηθηκε σε βαρος της Ελλαδας κοστισε πολυ. Και για να λεμε αληθειες η Ελλαδα παντα στηριζε την Κυπρο οταν ειδικα κανενας σχεδον δεν ψηφιζε τα τραγουδια της. Ας μην ξεχναμε ποσες φορες μας εχουν κραξει για τα 12αρια. Φετος ομως οταν η Κυπρος για πρωτη φορα εβγαινε πιο φαβορι απο την Ελλαδα, εγω δεν ειδα αναλογη στηριξη προς την Ελλαδα. Ξαφνικα οι Κυπριοι ενιωσαν οτι δεν χρειαζονται την Ελλαδα πια.

  3. Δεν θέλω να ασχοληθώ με το αν μας στήριξε η Κύπρος ή όχι αλλά είχε κάθε δικαίωμα να βγεί και να δηλώσει την προτίμηση της στο τραγούδι των EQUINOX όταν πράγματι σαν τραγούδι θεωρείται καλύτερο απο το ποπ τραγούδι του συρμού που τραγουδάει η Φουρέιρα και όχι δεν αντιπαθώ τη Φουρείρα, αντιθέτως τη θεωρώ εξαιρετική σε αυτό που κάνει απλά εξ αρχης θεώρησα το τραγούδι αυτό μέτριο. Επιπλέον, η Γιάννα μπορεί να δέθηκε περισσότερο με την τραγουδίστρια των EQUINOX και ποτέ δν είπε ψηφίστε βουλαγαρία και όχι Κύπρο.
    Η Γιάννα ήταν σοκαρισμένη μετα τον αποκλεισμό και ήταν λογικό γτ το τραγούδι αγαπήθηκε απο πολλούς στο εξωτερικό και επειδή φέρνετε σαν επιχείρημα της δηλώσεις των vloggers που έκαναν live ακόμα και ορισμένοι απ αυτούς όταν είδαν την εμφάνιση της μετά τον ημιτελικό περίμεναν ότι θα περάσει ενώ δν περιμεναν αλβανία και ιρλανδια.
    Τέλος η Γιάννα έκανε απλά μια πολύ καλή προσπάθεια όταν όλα είχαν πάει στραβά και η ΕΡΤ δεν την βοήθησε και η οργάνωση της eurovision της δημιούργησαν ενα κάρο προβλήματα απο τη στιγμή που πήγε και της απέρριψαν τόσες ιδέες για σκηνική παρουσία οι οποίες ήταν καλύτερες απο την τελευταία που ακόμα και αυτή η απλή παρουσίαση ποτέ δεν παρουσιάστηκε άρτια αλλα αντιθέτως στην πρόβα που ψήφιζαν οι επιτροπές έγινε ένα τόσο γελοίο λάθος με κάτι τόσο απλό όσο τα πυροτεχνήματα…απλά οι διοργανωτές φάνηκαν να έχουν γραμμένη την ελληνική αποστολή μην πω τίποτα χειρότερο. Η Γιάννα πάλεψε μόνη της χωρίς καμία στήριξη και απο ο,τι ακούστηκε με δική της οικονομική επιβάρυνση εως εναν βαθμό και ενώ όλα πήαν στραβά ποτέ δεν γκρίνιαξε ποτέ δεν ήταν μοιρολάτρης αντίθετα ήταν αισιόδοξη ακόμα και τη στιγμή που πολλοί ήτταν εκείνοι που έβγαζαν χολή. Προσωπικά είμαι περήφανος για την εμφανισή μας, όσο κοινότυπο και αν ακούγεται, γιατί πρώτα απ όλα άγγιξε εμένα!!! Εύχομαι να νικήσει η Κύπρος γτ μπορεί να μην με τρλαίνει το τραγούδι αλλά η Φουρέιρα έχει δείξει πόσο το αγαπάει αυτό που κάνει και πόσο έχει παλέψει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.