Μετά τις δηλώσεις του για την μάχη του με την κατάθλιψη, ο Alexandrer Rybak κυκλοφορεί το “Give Me Rain” και το ‘My Whole World”

Μετά τις δηλώσεις του για την μάχη του με την κατάθλιψη, ο Alexandrer Rybak κυκλοφορεί το “Give Me Rain” και το ‘My Whole World”

Πριν από λίγες ημέρες μας εξέπληξε ο νικητής της Eurovision 2009 Alexander Rybak, όπου σε συνέντευξή του στην VG ανέφερε ότι τα τελευταία έντεκα χρόνια έχει εθιστεί σε υπνωτικά χάπια κι αντικαταθλιπτικά. Σε ανάρτησή του στο Instagram συνέχισε ότι τα παραπάνω επηρέασαν τόσο την ψυχική του υγεία όσο και την σωματική και τους τελευταίους μήνες έχει ξεκινήσει την απεξάρτηση.

Οι δηλώσεις του έφεραν αμέσως την ανταπόκριση πολλών Νορβηγών καλλιτεχνών που στήριξαν την απόφαση του Alexander να μιλήσει ανοιχτά για ένα τέτοιο θέμα, που ταλαιπωρεί αρκετό κόσμο ,ενώ κι ο ίδιος ανέφερε ότι ένιωσε σαν να του φεύγει ένα μεγάλο βάρος.

Με αφορμή αυτό το γεγονός ο καλλιτέχνης κυκλοφόρησε δύο singles που αντικατοπτρίζουν την μάχη του να θεραπεύσει τόσο το μυαλό του όσο και την καρδιά του. Το “Give Me Rain” κινείται σε reggae ρυθμούς κι αντιπροσωπεύει την μάχη με την κατάθλιψη ενώ το “My Whole World” κινείται σε country ρυθμούς κι αφηγείται την ιστορία μίας χαμένης αγάπης.

Μπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια παρακάτω:

Πηγή: Piraeuspress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.