Eurovision ΕΡΤ: Η Τάνια Μπρεάζου είναι η 16η υποψηφιότητα για τον ελληνικό τελικό

Eurovision ΕΡΤ: Η Τάνια Μπρεάζου είναι η 16η υποψηφιότητα για τον ελληνικό τελικό

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του mediamagazine.gr, η Τάνια Μπρεάζου η νεαρή τραγουδίστρια που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο περσινό X Factor είναι η 16η συμμετοχή στον ελληνικό τελικό για τη Eurovision 2018.

Η Τάνια που σήμερα είναι 20 χρονών, κατάφερε να ξεχωρίσει στο περσινό X Factor και να φθάσει στην τέταρτη θέση, με την ομάδα της Τάμτα. Οι γονείς της κατάγονται από τη Ρουμανία. Τα πρώτα χρόνια της ζωής της τα έζησε στην Κρήτη, καθώς τόσο η μητέρα της όσο και ο πατέρας της εργάζονταν σε ξενοδοχεία του νησιού.

Στο X Factor έλαβε διθυραμβικές κριτικές και ήδη προωθείται στην εγχώρια μουσική σκηνή ως το επόμενο Pop Idol! Έχει ήδη κυκλοφορήσει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με την Feelgood Records, που προφανώς είναι και η εταιρεία που στηρίζει το εγχείρημά της να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision.

Στο παρακάτω βίντεο δείτε ένα από τα τραγούδια που κυκλοφόρησε λίγο μετά το τέλος του X Factor:

https://www.youtube.com/watch?v=CK6cGqIT3To

Οι υποψήφιοι που έχουν γίνει γνωστοί μέχρι στιγμής είναι:

  • Αρετή Κετιμέ
  • Παναγιώτης Τσακαλάκος
  • Βασιλική Στεφάνου
  • Stereo Soul ft dj Koncept
  • Χοροσταλίτες
  • Τόνυ Βλάχος
  • Duo Fina
  • Γιάννης Μωραίτης
  • Δημήτρης Κίκλης
  • Decho
  • Γιάννης Δημητράς
  • Χριστίνα Σάλτη
  • Γιάννα Τερζή
  • Κυριακή Δερέμπεη ft Lava
  • Βαγγέλης Πανάτος
  • Τάνια Μπρεάζου

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένονται και οι τελικές ανακοινώσεις της καλλιτεχνικής επιτροπής της ΕΡΤ, για το ποιοι θα είναι τελικά οι φιναλίστ του ελληνικού τελικού, μέσω του οποίου θα αναδειχθεί ο εκπρόσωπος μας στον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

7 σκέψεις για το “Eurovision ΕΡΤ: Η Τάνια Μπρεάζου είναι η 16η υποψηφιότητα για τον ελληνικό τελικό

  1. Και το παζλ κάπου εδώ ολοκληρώνεται. Δε νομίζω πως έχει αλλάξει κάτι (που να μας κάνει υπερβολικά αισιόδοξους), αυτό όμως που μου δημιουργεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι ενώ η επιτροπή συνεδρίασε την Πέμπτη που μας πέρασε, δεν είδαμε να βγαίνει κανένας άσπρος καπνός, & πάμε από Δευτέρα & βλέπουμε. Στο oikotimes.com σχολιάζουν ότι η σύσκεψη “…seems that didn’t quite work”. Και αναρωτιέμαι, είχαν ν’ακούσουν μόνο 16 τραγούδια, που ακριβώς δυσκολεύτηκαν; Πόσα να προκρίνουν, ποιά να προκρίνουν ή δεν είναι κανένα για πρόκριση; Η είδηση τελειώνει με τη φράση “…ERT emphasised that if there is a dead end they reserve the right to proceed to internal selection”.

    1. Εδω που φτασαμε αν δεν ειναι να παμε με στερεο σοουλ και κονσεπτ τοτε καλυτερα απευθειας αναθεση να τελιωνουμε .

  2. Είναι προφανές ότι δεν έχουν υλικό της προκοπής και ότι στο τέλος θα βασιλέψει ο μονόφθαλμος. Παρόλα αυτά, μην κολλάτε με Stereo Soul. Κι αυτοί μια μετριότητα είναι, δυο χρόνια τώρα τι έβγαλαν που να αξίζει τον κόπο για να τους έχουμε περί πολλού; Μέχρι το ‘Ορκίσου’ της Αλέξιας έφτασαν να διασκευάσουν μπας και ασχοληθούμε μαζί τους κι αυτό το έκαναν χειρότερο από πριν. Εκατό φορές καλύτερα να πάει κάτι με ελληνική ταυτότητα κι ας είναι παράταιρο, παρά κάτι που θα μπορούσε να προέρχεται από οποιαδήποτε χώρα και θα περάσει αδιάφορα. Η Ελλάδα δεν είναι το Σαν Μαρίνο. Η Ελλάδα έχει πολύ στίγμα να δώσει για να κάθεται να περιμένει από δυο ημιτασιόν τενόρους του προπέρσινου X factor τη λύση.

    1. το ότι οι stereo soul δεν έβγαλαν κάτι σπουδαίο στον ένα χρόνο που πέρασε από το περσινό x factor, δεν είναι αποκλειστικά δική τους ευθύνη αλλά της δισκογραφικής. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζουν φωνητικά και σκηνικά ούτε ότι είναι μετριότητες. Όσο για το στίγμα της Ελλάδας, προτιμώ να δω εκει πάνω ένα δυνατο ευρωπαϊκό τραγούδι με σπουδαία ερμηνεία παρά ένα μέτριο ελληνικό με δήθεν εθνικ στοιχεία. Ας μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα και να βάλουμε ταμπέλες στους καλλιτέχνες χωρίς να έχουμε ακούσει τα τραγούδια.

      1. Εμένα τι με νοιάζει ποιανού είναι η ευθύνη; Το γεγονός είναι ότι μετά το X Factor δεν έκαναν τίποτα το αξιοπρόσεκτο και ουδόλως μας ενδιαφέρει ποιου είναι η ευθύνη. Αν άξιζαν, αν πούλαγαν, αν αφορούσαν θα έπεφταν στα πόδια τους όλοι να τους γράψουν. Έτσι δουλεύει η αγορά. Όσο για το ευρωπαϊκό άκουσμα, ναι, η Ευρώπη τους Stereo Soul περίμενε για να τους το μάθει. Η Ελλάδα είναι άλλα πράγματα, πιο λαϊκά και αυτά επιζητεί ο ξένος. Δεν βλέπεις που όσες φορές η Ελλάδα έστειλε τραγούδι με λίγο έθνικ στοιχεία πήγε καλύτερα; Αλκαίος, Αντίκ, Παπαρίζου, Καλομοίρα, Γιώρκας, Ρουβάς το 2004. Όλοι με το μπουζούκι πρόκοψαν. Τα πιο generic, τα πιο “σουηδικά” τραγούδια δεν περνούν με τη σημαία της Ελλάδας. Ναι, ας μην προτρέχουμε πριν ακούσουμε τα τραγούδια, αλλά αυτό που ξαφνικά λυσσάξαμε με τους Stereo Soul, λες και τους ξέραμε και πρόπερσι ή λες και είναι η αποκάλυψη του αιώνα με εντυπωσιάζει αρνητικά. Ας πάνε, τελευταίοι θα ‘ρθουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.