Ψηφίστε την Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη ως τη μεγαλύτερη ανακάλυψη του αθλήματος για το μήνα Σεπτέμβριο

Ψηφίστε την Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη ως τη μεγαλύτερη ανακάλυψη του αθλήματος για το μήνα Σεπτέμβριο

Κάθε μήνα η παγκόσμια ομοσπονδία τένις των γυναικών διεξάγει μία ψηφοφορία για την πιο ανερχόμενη αθλήτρια του μήνα. Για το Σεπτέμβριο λοιπόν η μία από τις δύο υποψήφιες είναι η Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη. Μέσα από την ιστοσελίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας (WTA) μπορείτε με ένα απλό κλικ να στηρίξετε την προσπάθεια της δικής μας αθλήτριας, που πραγματικά είναι ένα ανερχόμενο ταλέντο.

Η Μαρία Σάκκαρη είναι 22 ετών και είναι η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια του αθλήματος για το έτος 2017. Στα 18 της χρόνια μετακόμισε στη Βαρκελώνη όπου προπονείται και διαμένει μέχρι σήμερα. Ο προπονητής της είναι ο Σουηδός πρώην νούμερο 7 στην παγκόσμια κατάταξη τενίστας, Τόμας Γιόχανσον. Το 2015 πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση σε grand slam διοργάνωση καθώς αγωνίστηκε στο Αμερικανικό Όπεν φτάνοντας μέχρι τον πρώτο γύρο. Από τότε δίνει δυναμικά το παρόν σε κάθε μια από τις τέσσερις grand slam διοργανώσεις, με αποκορύφωμα το 2017 όπου έφτασε μέχρι τον τρίτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν,του Wimbledon του Roland Garros αλλά και του Αμερικάνικου Όπεν επίσης. Η μητέρα της, Αγγελική Κανελλοπούλου, ήταν επίσης τενίστρια έχοντας ως career high το no 43.

Αν απορείτε γιατί ένα τέτοιο θέμα φιλοξενείται στην ιστοσελίδα μας, η απάντηση είναι απλή. Κάθε ελληνική προσπάθεια στο εξωτερικό αξίζει της υποστήριξης όλων μας. Όποιος λοιπόν επιθυμεί να ψηφίσει τη Μαρία Σάκκαρη, μπορεί με ένα κλικ να το κάνει ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.