Ιταλία: Ο Carlo Conti θα είναι για μία ακόμα φορά ο παρουσιαστής του Sanremo;

Ιταλία: Ο Carlo Conti θα είναι για μία ακόμα φορά ο παρουσιαστής του Sanremo;

Αν και ο ίδιος είχε δηλώσει ότι το Sanremo 2017 ήταν το τελευταίο με τον ίδιο παρουσιαστή, τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τον Carlo Conti να μένει σε αυτό το ρόλο και στο επόμενο φεστιβάλ. Το ιστορικό φεστιβάλ του Sanremo ήδη προετοιμάζεται και οι διεργασίες στη RAI είναι έντονες. Ο Carlo Conti που είναι ταυτόχρονα και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Sanremo, αναβάθμισε από πολλές απόψεις το διαγωνισμό και τον εκσυγχρόνισε. Αν τελικά το παρουσιάσει και την επόμενη χρονιά, θα είναι η τέταρτη φορά. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, συμπαρουσιάστρια του Carlo Conti αναμένεται να είναι η Silvia Toffanin, από το αντίπαλο ιδιωτικό κανάλι Μediaset.

Η Silvia είναι νύφη του Μπερλουσκόνι, πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας και ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού κολοσσού. Οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι ο Conti επιλέγει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να συμπαρουσιάσει το Sanremo με πρόσωπο από το μεγάλο αντίπαλο της RAI, επειδή και ο ίδιος επιθυμεί τη μετεγγραφή του στο Mediaset. Όπως και να έχει η παρουσία του σε ένα πολύωρο σοου, που διαρκεί επί σχεδόν μία εβδομάδα, μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί, ειδικά για όσους είναι σκληροπυρηνικοί fans του Sanremo και το παρακολουθούν από την αρχή μέχρι το τέλος!

Η RAI προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα την παρουσία της στον 63ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, αν και αναμένεται να συμμετάσχει κανονικά. Με τη δημοσιοποίηση των κανονισμών του Sanremo 2018 θα δούμε αν και για το 2018 ο εκπρόσωπος της χώρας στο διαγωνισμό, θα προκύψει μέσα από το φεστιβάλ.

About The Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.