Μαρίνα Σάττι: Θέλω να εκφράσω στην Eurovision την νέα Ελλάδα και όχι τα στερεότυπα που έχουν γι’αυτή

Μαρίνα Σάττι: Θέλω να εκφράσω στην Eurovision την νέα Ελλάδα και όχι τα στερεότυπα που έχουν γι’αυτή

H Μαρίνα Σάττι έδωσε την πρώτη συνέντευξη της μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της για την Eurovision 2024, στην εκπομπή ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4 με παρουσιαστές την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε με φόντο την Ακρόπολη στo περιθώριο των γυρισμάτων για το εισαγωγικό βίντεο που στέλνουν οι αποστολές των χωρών του συμμετέχουν στην φετινή Eurovision στους διοργανωτές.

Αρχικά η Μαρίνα Σάττι δήλωσε πως δεν νιώθει άγχος για την Eurovision ακόμα, καθώς δουλεύει με την ίδια προσήλωση στην μουσική της όπως και πριν ψάχνοντας καινούργιες ιδέες. Δήλωσε μάλιστα ιδιαίτερα χαρούμενη με το project που αναλαμβάνει ειδικά μετά την στήριξη του κόσμου και των συνεργατών της. Όπως δήλωσε μάλιστα η αγάπη του κόσμου την έκανε να νιώθει εθνικός ήρωας, καθώς ο στόχος της για μια καλή παρουσία στην Eurovision γίνεται πλέον στόχος όλου του Ελληνικού κοινού.

Όπως τόνισε η Μαρίνα Σάττι, βλέπει τον στόχο της Eurovision τμηματικά, συγκεκριμένα αυτή την στιγμή επεξεργάζεται διάφορες ιδέες για το concept της συμμετοχής της μαζί με τους συνεργάτες της, και ακούει τα υποψήφια τραγούδια που της έχουν σταλεί, αναφέροντας μάλιστα πως μέσα από αυτά γνώρισε αρκετούς νέους παραγωγούς που δεν γνώριζε πριν.

Στόχος της Μαρίνας είναι να δημιουργήσει για την Eurovision ένα project το οποίο να εκπροσωπεί την Ελλάδα της γενιάς της, την νέα Ελλάδα, και όχι την στερεοτυπική εικόνα που έχουν ίσως οι ξένοι για την Ελλάδα, με σκοπό οι ξένοι να μπορέσουν να ταυτιστούν και να χορέψουν μαζί του. Διευκρίνισε πως την μουσική δεν μπορεί να την δει σαν πρωτάθλημα ούτε να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι η ίδια. Απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο να εμφανιστεί με αγγλόφωνο power pop τραγούδι.

Η Μαρίνα Σάττι εξέφρασε την επιθυμία την να παρουσιάσει νέα πράγματα στην Eurovision σε σχέση με αυτά που έχει πραγματοποιήσει στην καριέρα της. Ως αγαπημένο της καλλιτέχνη από την Eurovision ανέφερε τον Mahmood (Ιταλία 2019, 2022) από Ελληνικές συμμετοχές ανέφερε το S.A.G.A.P.O του Μιχάλη Ρακιντζή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.