Όριο Κανένα – Ακούστε την νέα επιτυχία της Demy

Όριο Κανένα – Ακούστε την νέα επιτυχία της Demy

Μετά από το τέλος των εμφανίσεων της στο musical Mammia Mia, η Demy επιστρέφει πιο δυνατή και ώριμη από ποτέ. Έχοντας αποκομίσει μια σπουδαία εμπειρία από την περσινή συμμετοχή της στην Eurovision με το “This Is Love”, τώρα μας παρουσιάζει μια διαφορετική πτυχή του εαυτού της. Το νέο της τραγούδι ονομάζεται “Όριο Κανένα” και είναι πολλά υποσχόμενο.

Το χρυσό κορίτσι της δισκογραφίας έκλεισε τον κύκλο του τελευταίου της άλμπουμ με τίτλο “Κόντρα” και επέστρεψε με νέο τραγούδι. Το “Όριο Κανένα” είναι ένα up-tempo dance τραγούδι, με πολλές μουσικές εναλλαγές και πολλά disco στοιχεία. Με αυτό το single η Demy αποφάσισε να μας δείξει μια πιο dance, sexy και πρωτότυπη εκδοχή του εαυτού της αλλά και να ανοίξει μία νέα σελίδα στην καριέρα της.

Στο βίντεο κλιπ, του οποίου σκηνοθέτης είναι ο ταλαντούχος Γιάννης Μιχελόπουλος, βλέπουμε την Demy και την χορευτική της ομάδα να μας εντυπωσιάζουν με τις κινήσεις τους καθώς και με τα εντυπωσιακά εφέ. Κάπως έτσι μας παρακινεί να χορέψουμε στον ρυθμό του “Όριο Κανένα” ενώ την παράσταση κλέβουν οι πολλές εναλλαγές που υπάρχουν στις σκηνές του βίντεο κλιπ.

Δείτε το δελτίο τύπου που στάλθηκε σε εμάς από την Panik Records:

Όριο Κανένα για την Demy που επιστρέφει με νέο ρυθμικό κομμάτι από την Panik Records! Το χρυσό κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας διαγράφει τα όρια στον χρόνο και τον έρωτα με το νέο της single σε μουσική και στίχους της ομάδας ARCADE και του Hermes I. Siokos.  Η Demy απογειώνει το single ‘Όριο Κανένα’ με την ερμηνεία της και την ανεβαστική χορογραφία στο μοντέρνο music video, γεμάτο 90s-flashback αισθητική και χρώματα σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μιχελόπουλου. Δεν θα βάλουμε Όριο Κανένα στο repeat, γιατί θα το ακούμε δυνατά ξανά και ξανά και ξανά…!

Απολαύστε εδώ το νέο single και το βίντεο κλιπ από την Demy:

Δείτε το εξώφυλλο του single καθώς και σκηνές από το κλιπ:

Πως σας φαίνεται το νέο μουσικό εγχείρημα της Demy; Σας αρέσει το νέο της στυλ;

 

3 σκέψεις για το “Όριο Κανένα – Ακούστε την νέα επιτυχία της Demy

  1. Οριο κανενα … στην κακογουστια και ποπκιτσαρία.
    Πραγματικα δεν χρειαζεται να ασχολειστε μαζι της και να δινετε αξια σε μια απο τις χειροτερες εκποσωπους της χωρας μας στον δισγωνισμο.Το οτι την αμεσως προηγ.χρονια ειχαμε την χειροτερη εκπροσωπηση μας τα τελευταια 15 χρονια δεν εκανε την εκπροσωπηση της Demy καλη,αλλα …την δευτερη χειροτερη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.