Ψηφίζουμε το αγαπημένο μας νικητήριο της Eurovision

Ψηφίζουμε το αγαπημένο μας νικητήριο της Eurovision

Ψηφίζουμε μέσω…Μεγάλης Βρετανίας το αγαπημένο μας νικητήριο τραγούδι, από όλα όσα κατάφεραν και εξασφάλισαν το πολυπόθητο πρώτο βραβείο στην ιστορία της Eurovision, μιας που ο γνωστός Βρετανός παραγωγός Ken Bruce μέσω του BBC2 καλεί όλους τους φαν του θεσμού -και όχι μόνον-σε μια διαδικτυακή ψηφοφορία που έχει ξεκινήσει από την Δευτέρα,και αφορά όλα τα ΄πρώτα βραβεία΄έως και την περσινή νίκη της διοργανώτριας φετινής Αυστρίας.
Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι να παρουσιάσουν το Top 20 των δημοφιλέστερων πρώτων βραβείων στην ιστορία του θεσμού, και ευχή όλων των Ελλήνων αλλά και του INFE η Ελληνική νίκη το 2005 να φθάσει σε υψηλή θέση -γιατί όχι και στην υψηλότερη- με την Έλενα Παπαρίζου και το My Number one (Χ.Δάντη-Ν.Γερμανού) να μας κάνουν για μια ακόμα φορά υπερήφανους.
Η ψηφοφορία κρατά μια μόνον εβδομάδα και ξεκίνησε 13 Απριλίου ενώ η καταλυτική ημερομηνία είναι αυτή της 20 του τρέχοντος μήνα.
Η ιστοσελίδα bbc.co.uk website παραμένει στη διάθεση μας και περιμένει τις προτιμήσεις μας.
Καλή επιτυχία Ελλάδα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.